Şimdi Ara

Cube U25gt rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,web sitesinin kaldırılmış olmasından(servis bize gönderin dedi, ufak bir rom atma işine kaç para isteyeceklerse?) sonra uzun uğraşlar sonucu u25gt yenişafağın verdiği tablete yeni rom atabildim. Yol haritamı paylaşmak istedim belki sizede lazım olabilir.

Öncelikle bu siteden

Rom;
    http://www.rockchipfirmware.com/node/109

Rom atmak için gerek program;
    http://www.rockchipfirmware.com/sites/default/files/RKBatchTool1.5en.zip

indirin. Farklı rom çeşitleri var ama hepsi bu tablet için olmayabilir isterseniz deneyebilirsiniz ama linkteki çalışıyor. Rom ingilizce.

Ses tuşları olmadığı için baya bir afalladım telefonlardan alışık olduğumuz şekilde rom atamıyoruz.

Bu yüzden sırasıyla

Tablet kapalıyken arkadaki reset tuşu ve power tuşuna basın ekranda yan yatık android göreceksiniz.

Tableti pc bağlayın ve aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıtı seçerek sürücüyü güncelleştir, sürücü için bilgisayarımı tara, aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver, tüm aygıtları göster, disketi var, ve indirdiğiniz program zipinin içinde driver kısmında işletim sisteminize göre 32 yada 64 biti seçerek rockusb.inf dosyasını bulacaksınız açılan pencerede RK292X i seçip devam ettiğinizde bu aygıt başlatılamıyor uyarısını alacaksınız ve tamam deyip kapatın.

Daha sonra reset tuşuna basın tablet kapansın ve sadece power tuşuna basarak tableti normal olarak açın.

Rom için indirdiğiniz programın klasörü içinde rkbatchtool uygulamasını yönetici olarak başlatın aşağıdaki connected device in 1 numaralı kutucuğunda pembe yada yeşil renk göreceksiniz renk değişimi varsa tablet ile bilgisayar arasında iletişim sağlanmıştır. Alt kısımda switch kısmına basın daha önce tanımladığınız driverin aktif olduğunu göreceksiniz.

Daha sonra yukarıda fw path in sonunda bulunan üç noktaya tıklayın ve indirdiğiniz romu bilgisayardan bulun. En son olarak upgrade tuşuna tıkladığınızda yaklaşık 1 dk içerisinde yeni romunuz yüklenecektir. Tablet yeniden başlayacaktır ve, tablet tam olarak açılmadan tablet pc arasında ki kabloyu çıkarmayın.

Bu işlemi win8 de çok uğraşmama rağmen yapamadım win7 işletim sisteminde başarabildim, sizede tavsiyem hiç zaman kaybetmeden win7de yapın takriben 10 dakikanızı alacaktır.

Yeni romunuz hayırlı olsun,

• Videolu Anlatım yaptım. Dileyenler yardım alabilirler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reeder S19 Max Pro Stock ROM
    7 ay önce açıldı
    thl t6pro rom
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.