Şimdi Ara

Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
6
Favori
57.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar_1997

Sizce bu tabletmi yoksa ainol novo 7 crystalmi onda ips ekran ve 4 çekirdekli gpu var ips ekran olmasıda artısı ekran cozunurlugu 1024 tü bununda oyunları oynarken ekranın islemciyi yormaması icin yaptıklarını soyluyorlar bana gore tam bir oyun canavarı siz ne dersiniz fiyatıda süper ötesi uygun 109$...

crystal'de 4 çekirdek gpu yok ki. amlogic m6 var. 7" en iyi tablet cube mini olduğuna karar verdim sonunda . artık paramın tamamlanmasını bekliyorum :D

--------------

bu arada sırf bu tablet konuları sayesinde onbaşı oldum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemerdem67 -- 17 Eylül 2012; 12:48:01 >
  • hyundai hold x e bakmanızı öneririm
  • Ben şuanda ainol ve cube serilerine bakıyorum u30gt alacaktım fakat hem fiyatı yüksek (bana göre) hemde sorunlu bir cihazmış mini u30gt alayım dedim oda w8 yüklü geliyormuş halbuki fiyatı çok iyiydi ve 4 çekirdekli ekran kartı vardı :(
  • quote:

Ben şuanda ainol ve cube serilerine bakıyorum u30gt alacaktım fakat hem fiyatı yüksek (bana göre) hemde sorunlu bir cihazmış mini u30gt alayım dedim oda w8 yüklü geliyormuş halbuki fiyatı çok iyiydi ve 4 çekirdekli ekran kartı vardı :(

Cube u30 mini android olarak geliyor arayüzü win8 yapmışlar.
  • quote:

Ben şuanda ainol ve cube serilerine bakıyorum u30gt alacaktım fakat hem fiyatı yüksek (bana göre) hemde sorunlu bir cihazmış mini u30gt alayım dedim oda w8 yüklü geliyormuş halbuki fiyatı çok iyiydi ve 4 çekirdekli ekran kartı vardı :(

Win8 UI yerine Android 4.0.4 yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYgt -- 17 Eylül 2012; 16:45:04 >
  • Peki siz fire önerirmisiniz bir sorun çıktımı ?
  • Ben 2 tabletide aldım ama daha elime geçmedi Çin postasının yoğunluğundan dolayı, o yüzden bişey diyemiyorum şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

Ben 2 tabletide aldım ama daha elime geçmedi Çin postasının yoğunluğundan dolayı, o yüzden bişey diyemiyorum şimdilik.

hocam 2 tabletide aldıysan mutlaka yorumlarını bekliyorum 4 gözle, özellikle çözünürlük ve video oynatım konusunda(atlama durumları falan) hee birde wi-fi performasınıda eklersen süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Ben 2 tabletide aldım ama daha elime geçmedi Çin postasının yoğunluğundan dolayı, o yüzden bişey diyemiyorum şimdilik.

hocam 2 tabletide aldıysan mutlaka yorumlarını bekliyorum 4 gözle, özellikle çözünürlük ve video oynatım konusunda(atlama durumları falan) hee birde wi-fi performasınıda eklersen süper.

Tamam hocam tabletler gelsinde paylaşırım yorumlarımı

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam tabletler gelsinde paylaşırım yorumlarımı

bu bahsettiğiniz cihazlar hangileri ve 2 cihazı birden hangi siteden aldınız gümrük sorunu çıkmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemerdem67

bu bahsettiğiniz cihazlar hangileri ve 2 cihazı birden hangi siteden aldınız gümrük sorunu çıkmaz mı?

Minicube U30GT-M ve Ainol Novo 7 Fire, aynı anda alınmadı farklı tarihlerde farklı isim ve adreslere sipariş verildi.
  • quote:

quote:

Minicube U30GT-M ve Ainol Novo 7 Fire, aynı anda alınmadı farklı tarihlerde farklı isim ve adreslere sipariş verildi.

ozaman sizden büyük beklentilerimiz var. video incelemeler gibi .
  • Başka bir konuya yazdığımı buraya da ekliyorum, tablet alacak arkadaşlara yardımı dokunabilir. Kısa bir süre sonra cube, katılacağı bir fuarda yeni tabletlerini tanıtacakmış. Belki yeni

gelenler daha donanımlı olabilir. Sonuçta şu anda 7' lerde fire ve mini cube kapışacak gibi. Fire işlemci bakımından eksik, cube ise çözünürlük, bluetooth ve batarya bakımından. Belki

bu fuarda çıkarılan tabletlerle bu eksikler giderilebilir. Resmi sitesinden aldığım yazıyı kopyalıyorum:

We will attend 2012 China Sourcing Fair from 12th,Oct.to 15th,Oct. 2012 in AisaWorld-Expo.,Hongkong.

During the exhibition,you will see our latest Dual Core series Tablet PC with the cutting-edge technologies.

Bekleyip beklememek size kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Başka bir konuya yazdığımı buraya da ekliyorum, tablet alacak arkadaşlara yardımı dokunabilir. Kısa bir süre sonra cube, katılacağı bir fuarda yeni tabletlerini tanıtacakmış. Belki yeni

gelenler daha donanımlı olabilir. Sonuçta şu anda 7' lerde fire ve mini cube kapışacak gibi. Fire işlemci bakımından eksik, cube ise çözünürlük, bluetooth ve batarya bakımından. Belki

bu fuarda çıkarılan tabletlerle bu eksikler giderilebilir. Resmi sitesinden aldığım yazıyı kopyalıyorum:

We will attend 2012 China Sourcing Fair from 12th,Oct.to 15th,Oct. 2012 in AisaWorld-Expo.,Hongkong.

During the exhibition,you will see our latest Dual Core series Tablet PC with the cutting-edge technologies.

Bekleyip beklememek size kalmış

Şansıma.. :) Biliyodum böyle birşey kesinlikle olucaktı zaten.Adamlar Cube mini'yi yapıp piyasadan çekilecek halleri yok.Bunu bilerek aldım ama içimde buruk bir mutluluk var :]

• cube un resmi sitesinin adresi nedir acaba ?
  • quote:

cube un resmi sitesinin adresi nedir acaba ?

http://51cube.com/ch/Default.asp
  • quote:

quote:

cube-tablet.com

sanıyodum ben, sadece satıcımı bu?
  • quote:

quote:

quote:

cube-tablet.com

sanıyodum ben, sadece satıcımı bu?

Muhtemelen öyledir, resmi sitesi bu çünkü eminim. Tablet inceleme videolarına da dikkat ederseniz kutunun üzerinde bu adres yazıyor.

• 3200 mah mı yoksa 3000 mah mı?
  • quote:

quote:

hocam senin cube mini gelmedi mi hala?

bugün bende verdim sipariş hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.