Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -cyanide

Ustte sarigol45 arkadasimizin verdigi linkteki romu attim

https://docs.google.com/file/d/0B5tOWRUF_qJ4a0Voa3dEWFRXdE0/edit?pli=1 w versiyon

Kullandığım tablet H serisi üsteki ROM u kurduğumda tablet açılmadı yani ROM linkte yazıldığı gibi W serisi.

Sizde modelin H gözükmesinin sebebi muhtemelen SYSTEM klasörü altındaki build.prop dosyasında

ro.product.model=U30GT-H şeklinde yazım yanlışı yapmış olabilirler. Siz bunu

ro.product.model=U30GT-W şwklinde değitirebilirsiniz. Hatta markette daha fazla uygulama görmek ve Gameloft oyunlarını çalıştırmak için

ro.product.model=SGH-T989
    ro.product.brand=samsung
    ro.product.name=SGH-T989
    ro.product.device=SGH-T989
    ro.product.manufacturer=samsung

Şeklinde değişiklik yapıp tableti markette samsung modeliymiş gibi tanıtabilirsiniz. Tavsiyem bir sonraki güncellemede W versiyonu yüklemeniz. Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: NoktaFoton

quote:

Ustte sarigol45 arkadasimizin verdigi linkteki romu attim

https://docs.google.com/file/d/0B5tOWRUF_qJ4a0Voa3dEWFRXdE0/edit?pli=1 w versiyon

Kullandığım tablet H serisi üsteki ROM u kurduğumda tablet açılmadı yani ROM linkte yazıldığı gibi W serisi.

Sizde modelin H gözükmesinin sebebi muhtemelen SYSTEM klasörü altındaki build.prop dosyasında

ro.product.model=U30GT-H şeklinde yazım yanlışı yapmış olabilirler. Siz bunu

ro.product.model=U30GT-W şwklinde değitirebilirsiniz. Hatta markette daha fazla uygulama görmek ve Gameloft oyunlarını çalıştırmak için

ro.product.model=SGH-T989
    ro.product.brand=samsung
    ro.product.name=SGH-T989
    ro.product.device=SGH-T989
    ro.product.manufacturer=samsung

Şeklinde değişiklik yapıp tableti markette samsung modeliymiş gibi tanıtabilirsiniz. Tavsiyem bir sonraki güncellemede W versiyonu yüklemeniz. Kolay gelsin...

deli tecrübe h versiyona w rom mu atalım. tecrübeler varsa paylaşılsın
    teşekkürler

• slm millet bnm sorum su olcaktı simdi orjinal room kurmadan mı nu temizlenmis olan roomu kurucaz yoksa once resmi 4.1 ustune mi room yüklüycez. bide yüklerken switch mi dicez yokd uprage mi? cevap verirseniz arkdaslar sewirim
  • İlk mesajdaki evolution rom u attım ama tablet açılmadı. No Cube No fun yazısında kaldı neyi yanlış yapmış olabilirim acaba :S
  • quote:

İlk mesajdaki evolution rom u attım ama tablet açılmadı. No Cube No fun yazısında kaldı neyi yanlış yapmış olabilirim acaba :S

Tabletine uygun 4.1 JB 1.5 H veya 1.9W hangisiyse artık bunu yükle açılacaktır büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

İlk mesajdaki evolution rom u attım ama tablet açılmadı. No Cube No fun yazısında kaldı neyi yanlış yapmış olabilirim acaba :S

Tabletine uygun 4.1 JB 1.5 H veya 1.9W hangisiyse artık bunu yükle açılacaktır büyük ihtimal.

Uygun romu attigima emibim ama olmadi ben de mecburen eski rom a dondum . Donmalar oluyor bunda da hatta tablet durup dururken reset atiyo kendine ama bakalim deniyoruz hepsini tek tek en uygununu buluruz yakinda, tablete bi seyler yukleyemez oldum vallahi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

Uygun romu attigima emibim ama olmadi ben de mecburen eski rom a dondum . Donmalar oluyor bunda da hatta tablet durup dururken reset atiyo kendine ama bakalim deniyoruz hepsini tek tek en uygununu buluruz yakinda, tablete bi seyler yukleyemez oldum vallahi...

denemene gerek yok hepsini..
    sarigol45 abimiz en son güncel ROM u kurdu test etti hiç bir sorun yok.
    en son ROM
    cihazınız H ise 1.5H
    W ise 1.9W ROM udur.

• Benim tablet W versiyon ve sarigol un verdiği rom u kullanıyorum şu an ama donmalar ve resetlemeler oluyor durup dururken...
  • Sarigol hocam başlık için teşekkürler çok faydalı olmuş fakat ben anlayamadım sanırım

Bana gelecek olan tablet W versiyon ve ics
    Ben hangi romu yüklersem hem android jelibon kurmuş olurum hemde cihazdaki çince uyglulamalar vs. kalkmış olur
    Ayrıca linkte root filan yazıyor bu da kafamı karıştırdı.Rom yüklersem cihaza root yapmış mı oluyorum ?
  • 3 mesaj yukarda arkadas hangi cıhaza rom ait acıklamıs ..
  • ARKADAŞLAR BU BAŞLIĞI CİHAZLA İLGİLİ HER DURUMLAR İÇİN KULLANALIM. TOPLU BİLGİ PAYLAŞIMININ OLDUĞU KONU OLSUN

LÜTFEN BU BAŞLIKTA BENİM CİHAZIM NERDE KALDI, SENİNKİ NEREDE KALDI, PTT DE ÇIKMIYOR VS. KONULARINA DÖNMESİN
    BİLİNÇLİ YAZI YAZALIM KONUYU MUHABBET ALANINA ÇEVİRMEYELİM.

LİSANSLI ORJİNAL PROGRAM VE OYUNLARN KORSAN PAYLAŞIMI FORUMDA YASAK. BUNUN ALENEN YAPILMASI KONUNUN SİLİNMESİNE SEBEP OLABİLİR.
    BU TARZ PROGRAM VE OYUNLAR İÇİN LİNK PAYLAŞMAYALIM SADECE İSİM ÖNERİSİNDE BULUNALIM. İSTEYEN ORJİNAL İSTEYEN DENEME SÜRÜMÜ İSTEYEN KORSAN KULLANSIN KENDİ İMKANIYLA

YENİ VE STABİL ROMLARA DENK GELDİKÇE KONU SAHİBİNE PM ATALIM Kİ KONU SAHİBİ GÜNCELLEYEBİLSİN

büyük harfle yazdığım için özür dilerim bir kaç noktaya dikkat etmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 23 Ağustos 2012; 21:51:27 >

• Merhaba son zamanlarda çok duyuyorum, şarja takılınca dokunmatik sapıtıyor,
    rastgele basıyor sürüklüyor, kendi kendine uygulama program oyun vs. açıyor.

Bu soruna daha önce de farklı marka ve modellerde denk gelmiştim.

Şarjdayken dokunmatik sapıtması adaptör ve kabloyla ilgili bir durum gibi geliyor bana. Elimden envai çeşit tablet geçti. dandik adaptörle veya dandik kabloylaken dokunmatik kendi kendine sapıtıyor, bastıığın yeri algılamıyor kendi kafasına göre basıyor. kaliteli bir adaptör + harddiskler için kaliteli bir usb-microusbkablosuyla çözdüm hep.

hatta bunu şöyle farkettim. Çinden getirdiğim dandik bir mp3 player vardı.
    Bir gün onun adaptörü ve şarj kablosuyla kendi elf 1 mi şarj edeyim dedim. Birden elf 1 sapıttı..

Kısacası şarjdayken dokunmatik sapıtmasının sebebini genellikle adaptör dandikliğinden olduğunu düşünüyorum.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar

Nokia, samsung apple gibi markaların adaptörleri+taşınabilir harddisk data kablosuyla deneyebilirler mi?

• Cihazın bildiğiniz gibi W ve H serisi var

Her ikisi arasında hiçbir fark yok dostlarım. W iyidir yada H iyidir diye kendi ürünlerini satmaya çalışanlara prim yaptırmayın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57391436/mpage_2/key_/tm.htm
    LÜTFEN ORDAN BURDAN PAKETİM KAÇ GÜNDE GELİR DİYE EKSTRA KONU AÇMAYIN. BURDA AÇTIK DETAYLICA ANLATTIK. BUNUN ÜZERİNE YAPABİLCEK BİRŞEY YOK ZATEN.

http://forum.donanimhaber.com/m_57456126/mpage_1/f_/key_//tm.htm

paypal hakkında bilgi almak isteyenler yukarıdaki linke girebilirler

• arkadasların istegi uzerine baslıgı degiştirdim ..
    burada sadece oyun rom ve uygulamalar hakkında teknik destek bilgi paylasımı uzerıne konusalım ..
  • sarigol45 arkadaş kısaca özetlemiş,ben de konuyu tam olarak anlatayım...

Cube U30GT hakkında çok fazla forum var ve hepsinde de bir tartışma havası esip gidiyor.''Destek'' namına hiç bir şey yok.Ben de yepyeni bir konu açacaktım bunu üzerine yönetici arkadaş ''GeCCCe'' ile görüştüm.

Yönetici bana ROM forumunun formatını biraz değiştirmeyi ve burada tüm ''Destek'' konularının tartışılmasının daha uygun olacağını söyledi.Ben de bunu üzerine sarigol45 hocamıza durumu anlattım ve o da sağolsun beni kırmayıp başlığı değiştirdi.

Artık bu forum ''CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM'' forumu olarak geçiyor.

Arkadaşlar buradan bu forumda aktif olan ya da olmayan herkese sesleniyorum:''Kimse burada site adı vermesin,fiyattan bahsetmesin,sipariş süresinden bahsetmesin,siteleri kötüleyip,övmesin,kimse bu forumu germesin;BURADA SADECE DESTEK OLARAK ADLANDIRDIĞIMIZI YAZILIMSAL KONULAR TARTIŞILSIN,KONUŞULSUN...

Amacım dominantlık yapmak değil,beni tanıyanlar bilir zaten;ben sadece forumda birbirimize daha fazla yardımcı olabilmek için yukarıdaki yazıları yazdım...

Velhasıl yeni destek forumumuz herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

Hocam H versiyonu linki açılmıyor diğer çin sitesinden de çok yavaş iniyor 1-2kb ile başka biryere upload yapılırsa çok iyi olur

https://docs.google.com/file/d/0B5tOWRUF_qJ4Z2txMXpiY3d2eFE/edit?pli=1 H versiyon

https://docs.google.com/file/d/0B5tOWRUF_qJ4a0Voa3dEWFRXdE0/edit?pli=1 W versiyon

hocam dosyalar çalısmıyor bir de sorum olucak u30gtnin en stabil romu hangisidir ?

• linkler saglam kontrol ettim ..

stabil dedigin romların ikiside modelıne göre uygun atarsan sorunsuz indirme hızıda idm ile ben 950kb goruyorum sorun yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 24 Ağustos 2012; 19:44:21 >
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

linkler saglam kontrol ettim ..

stabil dedigin romların ikiside modelıne göre uygun atarsan sorunsuz indirme hızıda idm ile ben 950kb goruyorum sorun yok .

çok teşekkür ederim inderemem sorunu benim hatam H modeline uygun romu yüklüyorum alısılmısın dısında bir sorun olursa yazarım buradan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.