Şimdi Ara

CUBE U9GT5 2048x1536 Çözünürlük Retina İps Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dokunmatik Ekran: 10 Noktalı
    HDMI: Yok
    İşlemci: Rockchip RK3066 Dual Core
    İşletim Sistemi: Android 4.1
    Kamera Ön: 2 MP
    Kamera Arka: 2 MP
    Ram: 1 GB
    SD Kart Desteği: 32 GB
    Wifi: 802.11 B/G/N
    İşlemci Hızı: 1600 Mhz
    Yerçekimi sensörü: 3 Eksenli "X,Y,Z"
    Bluetooth: Var
    Grafik İşlemcisi: MALI 400 (Dört Çekirdekli)
    Ekran: IPS Retina Kapasitif / Capasitive
    Ekran Boyutu: 9,7"/ 2048x1536
    Ağırlık: 657gr
    Boyutlar: 242 x 187 x 9.8mm
    Pil Kapasitesi: 10000MAh (10 Saate kadar)

Beyler Sırf ekranı için bile alınabilecek bi tablet tabletburada.com da 645 tl

• up
  • retina ekran için detaylı bilgi burada var. Acaba bu cihazı Cube Türkiye'ye getirecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 20 Kasım 2012; 9:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

retina ekran için detaylı bilgi burada var. Acaba bu cihazı Cube Türkiye'ye getirecek mi?

Cube Türkiye ye msnden sorduk aralık ayında geleceği ve tahmini fiyatının 700 tl civarı olacağını iletti bize.
  • 51Cube ürünleri tüm modelleri ile Türkiye' de olacak fiyatlar konusunda herhangi bir çalışma henüz yapılmadı, ancak ürünleri uygun fiyatla herkesin ulaşabileceği rakamlarla satışa sunmayı hedefliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

51Cube ürünleri tüm modelleri ile Türkiye' de olacak fiyatlar konusunda herhangi bir çalışma henüz yapılmadı, ancak ürünleri uygun fiyatla herkesin ulaşabileceği rakamlarla satışa sunmayı hedefliyoruz.

cube markasını beğendim fiyatlarınız dediğiniz gibi uygun olursa çok güzel olur bizim için
  • Arkadaslar bu urunu fiyati uygun olursa almak istiyordum. Ama İnternette ipad 3 ile kiyaslamalari var ve pekte ic acici sonuc yok. Mesela pdf acma hizini gosteren ayrica ekran parlakliginin da gorundugu video. Fiyat farki muhakkak var;
    İpad 3 sifir ve garantili 1000 lira
    Bu urun ise 700 lira
    Sizce bu urunu bu fiyata almak mi daha mantikli yoksa ipadi mi? Birde nexus 7 32 gb'i pcdepo 630 liraya getirecek diyorlar. Asli var mi? İpad ve nexusun tek sevmedigim yani hdmi cikisi yok. Hdmi cikisi olsaydi gozum kapali nexusu alirdim ama hdmi yok.
    http://m.youtube.com/#/watch?v=8kd9UXSKvn8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletleri (1280*800 çözünürlüklü mesela) hdmi ile tv ye bağlarken götüntüyü yayıyor diye biliyorum.. retina oluncada sıkıştırıyormu (ekrandan taşma falan olmaz heralde) acaba bilgisi olan varmı?
  • 589 tl fiyat ile satisa cikmistir. Distributor urunu garantili ve faturali olarakwww.51cube.com.tr adresinden temin edebilirsiniz.
  • hiç mi kullanıcı yorumu yok
    koca forumda şu cihazı alıp memnunum ya da sorunludur diye azacak insan arıyorum...
  • Perioisis P kullanıcısına yanıt
    1 YIL GEÇMİŞ MEVZUNUN ÜZERİNDEN CİHAZ DEMODE OLMUŞ ,ÜZERİNE ÇOK DAHA İYİ BİR ALAY CİHAZ ÇIKMIŞKEN SEN BU CİHAZDAN NE UMUYORSUNKİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.