Şimdi Ara

Cüceler - Markus Heitz Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cüceler - Markus Heitz Önerir Misiniz? Nasıl bir kitap okuyanlardan spoiler içermeden bilgi alabilir miyim? puanlama yapacak olsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz? akıcı mı vs?

• İlk okuduğumda beğenmiştim ama şuan düşünüyorumda güzel değilmiş. Aşırı uzun bir kitap. Başlarda hikaye hoşuna gidiyor ama sonra çok uzattıklarının farkına varıyorsun. Son 200 sayfa beni çileden çıkartmıştı. O kadar şanslı bir kahraman olamaz. Kısacası ben beğenmedim ve tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

İlk okuduğumda beğenmiştim ama şuan düşünüyorumda güzel değilmiş. Aşırı uzun bir kitap. Başlarda hikaye hoşuna gidiyor ama sonra çok uzattıklarının farkına varıyorsun. Son 200 sayfa beni çileden çıkartmıştı. O kadar şanslı bir kahraman olamaz. Kısacası ben beğenmedim ve tavsiye etmem.

Tavsiye ettiğiniz kitaplar.neler peki? Zaman Çarkı güzel diyorlar. Okudunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemon4334

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

İlk okuduğumda beğenmiştim ama şuan düşünüyorumda güzel değilmiş. Aşırı uzun bir kitap. Başlarda hikaye hoşuna gidiyor ama sonra çok uzattıklarının farkına varıyorsun. Son 200 sayfa beni çileden çıkartmıştı. O kadar şanslı bir kahraman olamaz. Kısacası ben beğenmedim ve tavsiye etmem.

Tavsiye ettiğiniz kitaplar.neler peki? Zaman Çarkı güzel diyorlar. Okudunuz mu?

Zaman Çarkı'nı okumadım. Buz ve Ateşin Şarkısı'nı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.