Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman ve nerde buluşuyoruz onu söyleyin yahu :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannak156

ne zaman ve nerde buluşuyoruz onu söyleyin yahu :):)

Dur hocam bir sakin.
  • http://ogrenci.cu.edu.tr/takvim_lisans_2012_2013.asp

Hazırlık öğrencileri,

17 Eylül 2012 16 Kasım 2012 Yabanci Diller Yüksekokulu I.Blok Eğitimi
    24 Eylül 2012 04 Ocak 2103 Güz Yarıyılı Eğitimi
    19 Kasım 2012 11 Ocak 2013 Yabancı Diller Yüksekokulu II.BlokEğitimi

bunlardan hangi günde başlayacak acaba?
  • arkadaşlar bugün bi arkadaş geldi gaziantep üniversitesi için ön kayıt yaptık ona.
    çukurova üniversitesi ön kayıt istiyor mu bi bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

arkadaşlar bugün bi arkadaş geldi gaziantep üniversitesi için ön kayıt yaptık ona.

Herhangi bir ön kayıt istemiyor. Tabi bu ön kayıt bölümlerle de alakalı. Özel yetenek sınavı olmayan bölümler için ön kayıt yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

arkadaşlar bugün bi arkadaş geldi gaziantep üniversitesi için ön kayıt yaptık ona.

Herhangi bir ön kayıt istemiyor. Tabi bu ön kayıt bölümlerle de alakalı. Özel yetenek sınavı olmayan bölümler için ön kayıt yok.

teşekür ederim..
    hazırlık olan bölümler için de yok yani değil mi sadece özel yetenek sınavları içeren bölümlerde
  • quote:

teşekür ederim..
    hazırlık olan bölümler için de yok yani değil mi sadece özel yetenek sınavları içeren bölümlerde

Herhangi bir ön kayıt yok. Belirtilen tarihinde gider kaydını tamamlarsın keyfine bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

teşekür ederim..

Herhangi bir ön kayıt yok. Belirtilen tarihinde gider kaydını tamamlarsın keyfine bakarsın

yardımlarınız için teşekkürler

• Biletimi almış bulunuyorum an itibariyle. 6'sında oradayım Allah'ın izniyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Biletimi almış bulunuyorum an itibariyle. 6'sında oradayım Allah'ın izniyle.

hayırlı olsun
  • quote:

quote:

hayırlı olsun

Sağol dostum.

Bu arada Aslanlar Öğrenci Yurdu ile konuştuk bugün. 2 kişilik oda 7500, 3kişilik oda 7000, 4 kişilik o da 6500 TL dedi. Rezervasyon tarzı birşey yaptık, bakalım gittiğimizde ilk oraya bakacağız. Sadece sabah kahvaltısı varmış. Tabi mutfak var gidip kafana göre de takılabiliyormuşsun. Anlaşırsak büyük ihtimalle 4 kişilik odada kalacağım. Orayı düşünen olursa, irtibatta olalım isterseniz.

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Sağol dostum.

Bu arada Aslanlar Öğrenci Yurdu ile konuştuk bugün. 2 kişilik oda 7500, 3kişilik oda 7000, 4 kişilik o da 6500 TL dedi. Rezervasyon tarzı birşey yaptık, bakalım gittiğimizde ilk oraya bakacağız. Sadece sabah kahvaltısı varmış. Tabi mutfak var gidip kafana göre de takılabiliyormuşsun. Anlaşırsak büyük ihtimalle 4 kişilik odada kalacağım. Orayı düşünen olursa, irtibatta olalım isterseniz.

abi bence bayagi pahaliymis yani.adana da ki yurtlarin fiyatini bilmiyorum ama kocaelinde havuzlu yemekli ps3 internet vb bir suru sey var ve 5000 tl gibi bir paraya( 4 kisilik). baska yurt yok mu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canokanagca

abi bence bayagi pahaliymis yani.adana da ki yurtlarin fiyatini bilmiyorum ama kocaelinde havuzlu yemekli ps3 internet vb bir suru sey var ve 5000 tl gibi bir paraya( 4 kisilik). baska yurt yok mu!

Bulursan bana da söyle abi ne diyim. Ben internet üzerinden bunu bulabildim, konuştuklarım da hep bundan başka yok dedi.

Hani herkes 5.büyük kent falan diyor ama bu konuda sınıfta kaldı Adana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canokanagca

Bulursan bana da söyle abi ne diyim. Ben internet üzerinden bunu bulabildim, konuştuklarım da hep bundan başka yok dedi.

Hani herkes 5.büyük kent falan diyor ama bu konuda sınıfta kaldı Adana.

bende devlet yurdu tutmazsa ozel yurt bakiyorum ama ozeller bu kadar pahaliysa eve cikmayi da dusunebilirim.adana li yardim edebilecek kimse yok mu ?!?!

• doğma büyüme Adanalıyım, bu sene Hatay'da okuyucam bakalım....
    dönem sonunda da yatay geçişle ç.ü.ye geçmek için başvurucam....
    demek istediğim ben Hatay'daki 4000 liralık özel erkek yurtlarına pahalı derken,
    Adana daha betermiş....
    neyse ki yatay geçişle ç.ü.yü tercih edersem yurtla falan uğraşmam....
    buralıyız zaten, ev falan....
    umarım özel yurtla uğraşmak zorunda kalmaz ç.ü.ye gelen arkadaşlar....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mannak156

ne zaman ve nerde buluşuyoruz onu söyleyin yahu :):)

Dur hocam bir sakin.

heyecen yaptım sanırım :D beni unutmayın her türlü akarım arkadaslar. çukurova merkezz
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Sağol dostum.

devlet yurdu çıkmazsa bende ordayım mecbur.
    6500 ü 8 e bölünce 812,5 lira yapıyor aylık.
    Yurt lüks falan ama bu fiyata değer mi orası tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: delarux

Pazarlık sünnettir. En azından 750 ye düşmesi lazım kadının. (Evet, kadın işletiyor erkek yurdunu.)
  • quote:

quote:

Pazarlık sünnettir. En azından 750 ye düşmesi lazım kadının. (Evet, kadın işletiyor erkek yurdunu.)

750 bile fazla ya.Adana nın en lüks semtlerinde bile içi eşya dolu 3+1 ev 825 lira aylık.Bunu da pazarlıkla 750 ye indirebiliriz belki
    3 arkadaş girişsek aylık çok cuzi bir rakama tekabül ediyor.
    Ev mükemmel görünüyor hemen alttaki bağlantıdan incele
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-k-evren-de-luks-esyali-3-1-daire-96307909/detay

• quote:

750 bile fazla ya.Adana nın en lüks semtlerinde bile içi eşya dolu 3+1 ev 825 lira aylık.Bunu da pazarlıkla 750 ye indirebiliriz belki
    3 arkadaş girişsek aylık çok cuzi bir rakama tekabül ediyor.
    Ev mükemmel görünüyor hemen alttaki bağlantıdan incele
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-k-evren-de-luks-esyali-3-1-daire-96307909/detay

Dostum haklısın ne diyim. Böyle imkanlar varken yurda o parayı vermek enayiliktir bende kabul ediyorum ama bu geçiş döneminin olması lazım bana göre. Yeni bir şehirde tanımadığın kişilerle eve çıkmak biraz cesaret işi. En azından yarım dönem bu yurtta kalma işini düşünüyorum. Tabi müdürle anlaşabilirsek. Bence sende bu riske girme dostum. Karşına nasıl bir insanın çıkacağı hiç belli olmaz. Bu ev işi Adana'da şart, onu gitmeden anladım da, zaman lazım maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.