Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: travel-master

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Sümer yurdunda kalan var mı? Bu önden depozito olayı nasıl oluyor, ne kadar veriliyor? Yemek fiyatları fahiş midir? Kaç kişi kalınıyor odalarda? Ben Tarsusta yaşıyorum 2-3 gün Adanada bir akrabanın yanında kalıp 1-2 gün git gel yapıyorum sizce yurda para vermek mantıklı mı? Çünkü hem fazla masraflı olmuyor hem de oldukça rahatım. Bir de numarasını bilen var mı bu yurdun?

Git gel yapmak zor ya da masraflı olmuyorsa böyle devam edin , haybeye rezil olmaya gerek yok .

Geç bir cevap oldu. Gerçi bizimkiler ben istemiyorum desem de ilk kez bu denli baskı yapıp zoraki yazdırdılar yurda. B blokta kalıyorum ben eski Aksoy otelini yurt yapmışlar iki kişilik odalar tuvalet banyo içerde dolap falan da var. Tek eksik internet şu an o da yakın zamanda gelecek diyorlar. Bir ev değil tabii, imkanı olan evinin bulunduğu şehri yazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pttcell sinirsiz internetli hat alin androidli telefonla laptopa verin
    Zayif da olsa isinizi gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kütüphanenin wifi interneti hızlı kaç acaba laptopu götürüp sömürebilir miyik
  • Ömrüm Adanada geçti,şimdi de Çukurova da Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum

vay be....
  • Gelecek yıl için bilgisayar mühendisliği düşünüyorum okuyan arkadaşlar şehir kampüs ve bölüm hakkında bilgi verebilir mi? Pm de atabilirsiniz. Mühendislik fakültesinde okuyanlar yardımcı olursa sevinirim.

Edit: geçme sistemi nasıl? Bir de İÖ yazasım var ama sürekli zamlanan 2300tl lik bir para söz konusu. Tavsiyeleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 1 Kasım 2014; 18:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Gelecek yıl için bilgisayar mühendisliği düşünüyorum okuyan arkadaşlar şehir kampüs ve bölüm hakkında bilgi verebilir mi? Pm de atabilirsiniz. Mühendislik fakültesinde okuyanlar yardımcı olursa sevinirim.

Edit: geçme sistemi nasıl? Bir de İÖ yazasım var ama sürekli zamlanan 2300tl lik bir para söz konusu. Tavsiyeleriniz neler?

İÖ yazma birinci öğretim daha iyi.Şehir de güzel kampüste güzel gelince görürsün :)
  • Arkadaşlar yatay geçişten anlayan arkadslar pm atabilirler mi

• tekçarelys T kullanıcısına yanıt
    Bizim yatay ve dikey geçişli arkadaşların kurduğu facebook grubu var. Oradan sorarsan yardımcı olurlar

https://m.facebook.com/groups/373368189501400

• Bilgisayar Mühendisliği bölümünden beklentin ney tam olarak? bilgisayar ve Programlama dilleri ile aran nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Bilgisayar Mühendisliği bölümünden beklentin ney tam olarak? bilgisayar ve Programlama dilleri ile aran nasıl?

İyi kullanıyorum mühendis olurum diyenlerden değilim :) Yetersiz düzeyde php bilgim var. Haliyle pek zamanım yok var olanı da unutmamak için arada bir bakıyorum. Mobil alanda kafamda kurduğum yeni oynanış stilleri olan oyunlar var. Yetersiz gördüğüm daha iyisi de olur dediğim uygulamalar var. Açıkçası ne beklemem gerektiğini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 19 Kasım 2014; 19:06:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Bilgisayar Mühendisliği bölümünden beklentin ney tam olarak? bilgisayar ve Programlama dilleri ile aran nasıl?

İyi kullanıyorum mühendis olurum diyenlerden değilim :) Yetersiz düzeyde php bilgim var. Haliyle pek zamanım yok var olanı da unutmamak için arada bir bakıyorum. Mobil alanda kafamda kurduğum yeni oynanış stilleri olan oyunlar var. Yetersiz gördüğüm daha iyisi de olur dediğim uygulamalar var. Açıkçası ne beklemem gerektiğini bilmiyorum.

Şimdi ilk senende algoritma ve C ile başlayacaksın. Sana basit verecekler sonra üzerine senin ekstra efor sarfetmen lazım. 1'in 2. döneminde oyun yapma ödevin olacak ve ilk dönem iyi ise notların zor bir ödev, yoksa kolay bir ödev gelir. 2. sene C++ verecekler ama mevcut hoca verdiği sürece C++'ın ne olduğunu bile anlamayacaksın :) Ama dersi en az BA ile geçersin 3. Sınıfa gelince java gibi php gibi dilleri hala görmemiş olacaksın :) Ama programlama dillerini kavrama dersi var ki sözelde olsa bir çok dili karşılaştırarak anlamanı kolaylaştırır. Bu bahsettiklerini yapmak için aslında bölümü okumana gerek yok. Okursan aşinalığın olacağı için kavraman kolaylaşır o kadar. Ama ekstra efor sarfetmen gerekecek. Başka çaresi yok

• kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Bölümü okumama gerek yok biliyorum ama okumak istediğim başka bölüm de yok. Diplomam olsun aynı seviyede olduğum adamdan 1 adım önde olurum diye düşünüyorum. Mesajların için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar kolay gelsin bir şey soracaktım Ç.Ü ya yatay geçiş için merkezi yerleştirme puanına bakılıyor mu ben ile bölüm arasında 20 puan fark vardı.Sadece ünideki diploma ortalaması ile geçme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Lancer

Arkadaşlar kolay gelsin bir şey soracaktım Ç.Ü ya yatay geçiş için merkezi yerleştirme puanına bakılıyor mu ben ile bölüm arasında 20 puan fark vardı.Sadece ünideki diploma ortalaması ile geçme şansımız var mı?

http://www.cu.edu.tr/upload/yonetmelikler/CU_Yatay_Gecis_Esaslarina_Iliskin_Yonerge.pdf

Yatay geçiş yönergesinin linkini ekledim. Sorularının cevaplarını detaylı bir şekilde pdf de bulabilirsin

• http://cukurovauniversitesi.net Tüm arkadaşları forum sitesine bekleriz kayıt olabilip forumda zaman geçirebilir, bilgi alışverişi sağlayabilirsiniz.
  • https://www.face-book.com/curobotik?fref=ts
    http://www.cu-rok.com/s-s-s/

(-) leri kaldırınız.

Arkadaşlar Çukurova Üniversitesi Robotik Ve Otomasyon kulübümüz kurulmuştur.Gerçek anlamda kendini geliştirmek isteyen elektronik yazılım devre alanında projeler üzerine çalışmak isteyen bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 2 Aralık 2014; 0:39:50 >

• Bu bizdeki kimlik-bankkartlarda bazı sitelerde online alışverişe izin vermiyor, Elektronik Bankacılık Sözleşmesini imzalamamız lazımmış sanırım şubeye gidip. Bunu yapan var mı? İşlem için bir şey gerekiyor mu ve ne kadar sürüyor bu işlem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 9 Aralık 2014; 12:16:42 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Elektronik bankacılık sözleşmesi internet bankacılığını aktif etmek için. Benim mevcut müşteri numaramla çok daha öncesinde bu sözleşmeyi imzaladığım için kampüskartıma bağlı hesabım otomatik olarak internet bankacılığımda gözüküyor.

İnternet sitelerinden alışveriş konusuna gelince her siteden istesende alışveriş yapamazsın. Bize verilen kampüs kart kredi kartı değil. Bankamatik (debit) kart olduğundan dolayı sadece debit kart ödemesi kabul eden internet sitelerinde kullanılabiler. Ne yazık ki bu da her sitede yok.
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela ben havale felan yapamiyorum internetten sozlesmeyi imzalayin diyor. O yuzden baglantilidir siye dusunuyorum ama dediginiz de mantikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.