Cumartesi çok maç var arkadaşlar kendim birtürlü kupon yapamıyorum yardımcı olurmusunuz kendi yapabildiğim
1860 MÜNİH - PADERBORN 0 2 ç 1,42 oran ORDUSPOR - TAVŞANLI LİNYİTSPOR iy alt 1,30 oran METZ - CLERMONT 2 3 gol 1,75 oran BARI - PESCARA 2 3 gol 1,75 oran toplamda 5,6 oran
birde dortmund u ekledim h2 1,70 oran
Ben bi bakayım sağlam maçlar bulursam yazayım az önce kupon paylaştım 5/3 tuttu 1 tanesi 5,00 oran bu haftasonu tutturacağıma inanıyorum bir his var bakalım :)
quote:
Orijinalden alıntı: muamman1
Ben bi bakayım sağlam maçlar bulursam yazayım az önce kupon paylaştım 5/3 tuttu 1 tanesi 5,00 oran bu haftasonu tutturacağıma inanıyorum bir his var bakalım :)
sevinirim ama geçen tuturduğumuz gibi hatta biri iptal olan bi maç gibi olursa sevinirim 3 maç biraz daha banko yani :DDD
quote:
hocam dormut iy üst manu üst m gladbah ms 1 uzmantv nin bankosu buymuş :D
Manchester ve Dortmund yener mi bana bunu söyleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Martinez
emredersin
koptum :))
275Braga - Arouca (1h) HMS 1
276Cambuur - Roda MS 1
258Celta - Getafe 3.5 ALT
295Bologna - Roma KG YOK
Toplam Oran 6.63
bol şans
quote:
275Braga - Arouca (1h) HMS 1
276Cambuur - Roda MS 1
258Celta - Getafe 3.5 ALT
295Bologna - Roma KG YOK
Toplam Oran 6.63
bol şans
oynamayın buna bence yakar
Kimseyi zorlamıyoruz oynayın diye arkadaş kupon istiyor bende paylaşıyorum daha öncede paylaştım ve kafana yatarsa oyna dedim hep arkadaşın kafasına yatarsa oynar. Kimse bilemez bu kupon tutup tutmayacağını sadece analizlerim sonucunda çıkardığım bir kupon ama tutma ihtimali tutmama ihtimalinden daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Tek maçtan yattı kupon braga ayıp etti :) 1-0 öne geçince gelir gözüyle baktım neyse önümüzdeki maçlara bakalım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme