Şimdi Ara

Cumartesi Kuponları Yatırmayı Düşünüyorum Son Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (BANKO) 258 Barcelona - Xerez (1h) (Barcelona kendi evinde rahat kazanacaktır.)
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Handikaplı Maç Sonucu 1

(BANKO) 751 Fenerbahçe - Oyak Renault (16.5h) (3 hafta ardarda kazanarak düşmekten kurtulan Renault yenilse bile bu kadar fark yemez.)
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Maç Sonucu 2 : 1.7

(BANKO) 755 Erdemir - Efes Pilsen (TS : 165.5 ) (Liderliği haftalar önce garantiliyen Efes artisliğe verip 3 sayılı haneleri bulacaktır.)
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Toplam Sayı Üstü : 1.7

159 Boluspor - Orduspor (Geçen hafta Bolusporda 7 kişi kadro dışı bırakıldı.Orduspor acımaz.)
    Mbs: 4 Oyun Tipi : Maç Sonucu 2 : 2.3

167 Hertha - Schalke (Hala Şampiyonluk şansı devam eden Schalke , ligden düşen Hertha 'ya acımayacaktır.H2 olabilir.)
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Maç Sonucu 2 : 1.75

267 Kayserispor - Manisaspor (Formda Kayseri Ligden düşmesi mucizelere kalan Manisayı yenecektir.H1 de düşünülebilir.)
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Maç Sonucu 1 : 1.7

273 Nancy - Montpellier (Son haftalarda formsuz olan Montpellier Şampiyonlar ligi için rahat olan Nancy' i yenecektir.)
    Mbs: 3 Oyun Tipi : Maç Sonucu 2 : 2.2

Kupon Bedeli : 5 TL
    Maksimum Kazanç : 185,70 TL

Sistem 2,3 Sürpriz Kupon;

264 Beşiktaş - Sivasspor (Son 3 haftadadır.Son anlarda beraberliği yakalayan Sivas, Beşiktaş deplasmanındanda beraberlik koparacaktır.)
    Mbs: 2 Oyun Tipi : İlk Yarı/Maç Sonucu 1/X : 22.0

265 Denizlispor - Ankaragücü (Ligin deplasmanda en çok beraberliği bulunan takım olan Ankaragücü beraberliği yatacaktır.0-1 golde denenebilir.)
    Mbs: 2 Oyun Tipi : İlk Yarı/Maç Sonucu X/X : 4.5

266 Gençlerbirliği - Antalyaspor (İ.B.B yi evinde deviren ve 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği Evinde 3 puanı alacaktır)
    Mbs: 2 Oyun Tipi : İlk Yarı/Maç Sonucu X/1 : 4.25

Kupon Bedeli : 4 TL
    Maksimum Kazanç : 632,38 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Racon58 -- 24 Nisan 2010; 9:55:11 >

• Evet... Arkadaşlar Kuponlar Ortada Görüş ve Yorumlarınızı Bekliyorum...
  • İlk kupon hoşuma gitti onu oynayabılırım ancak 2. kuponda Bjk sivas olmaz gıbıme gelıyor :)
  • Hocam beşiktaşta 10 tane sakat, cezalı oyuncu var.Sivasda Mesut Bakkal'ın gelmesiyle hava yakaladı.Biraz sürpriz ama oran dehşet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Racon58 -- 23 Nisan 2010; 16:19:18 >
  • Olabilir tabikide yani top yuvarlak ne olacağı bellı olmuyor :)
  • Hocam diğer maçlar hakkında ne düşünüyorsun ben maçlar hakında yorumumu yanlarına yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Racon58 -- 23 Nisan 2010; 16:44:27 >
  • sivas beraberliği yakalayabilir ama beşiktaş iy alırsa bırakmaz bence 0/1 olur
  • Beşiktaş ilk golü attıktan sonra heleki ilk yarı attıysa sivas gibi bi takım karşısında o maçı vermez. Adamlar gol attıktan sonra oynamaya başlayan bi takım. 1 den 0 olmaz o maç hiç sanmıyorum
    Herta-schalke 2 demişsin 2 takımında naptığı belli deil geçen haftalarda herta gitti wolfsburga 5 attı Schalke gitti dandik bi takımla berabere kaldı. Geçen hafta da schalke-m gladbach maçı vardı izledim schalkenin oynadığı futbol hiç güven vermiyo açıkçası. Zaten kuponum yatınca genelde schalkeden yatıyodu ondan artık schalkeye oynamıyorum. Bence o maç da sakat. Kayseri manisanın da handikaplı 1 olucağını düşünmüyorum Geçen hafta diyarbakıra 3 attığı için handikaplı kayseri oynuyosan oynama derim Diyarbakırda sorun üzerine sorun yaşanıyo takım daılmış durumda, çok normaldi o skor. Manisa sağlam kapanan bi takım Defansa yatıp 1 puana razı olucaklardır büyük ihtimalle 0 olur gibime geliyo.

• @ Dory23 ve @ jabbaWockeez dediğiniz gibi Beşiktaş ilk golü attıktan soru maçı vermez.Diyorsunuz ama Sivasspor da geçen seneki lider takım ruhu ile maçlara çıkıyor.Son 3 maçtada gördük Maçı son dakikalarda çeviriyor.Beşiktaşda moral bozukluğu var oyuncular antrenmanlara çıkmıyolarmış.Biraz duygusal davranıyor olabilirim.Ama Sivas'ın bu maçta puan alabileceğini düşünüyorum.Ama adı üstünde Sürpriz
    @ Dory23 Schalke konusunda pek katılmıyorum kötü futbol oynayabilirler ama öyle veya böyle kazanıyorlar.Ligin bitmesine 3 hafta kaldı şampiyonluk için kazanmaktan başka çareleri yok.
    Handikaplı kayseri olmasada Kayseri alır.
    Yorumlar için teşekkür ederim herbirinizin yorumu benim için çok değerli

• Evet arkadaşlar son yorumları alıyım yatırmayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.