Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5G için tarih verdi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
8.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsmet İnönü dinci miydi?
    İsmet İnönü etkisinde olan cuntacı çeteler de dinci miydi. Adnan Menderes Arapça ezanı serbest kıldığı için, hazmedemediler. Her 10 15 senede bir darbe yapan cuntacılar da dinci miydi? Ecevit dinci miydi? Başörtülü hanıma ettiği ortada iken. İmam hatiplilere yaptıkları zulüm ortada iken. Bu zincirleri kıran Recep Tayyip Erdoğan oldu. O bir istisna. O dinci dediğin liderlere göz açtırmayanlar da sizin malum çook modern cühela aristokratlarınız ve burokratlarınız idi. Kime ne anlatıyorum. Boş versene. Kininizde boğulun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

hiç zannetmiyorum. Olsa da çok pahalı olur.

• Doğal gaz dan sonra müthiş bir haber. Şu anda evde Karadeniz sayesinde sudan ucuz doğal gaz kullanıyorum. Darısı 5G ye.

• erdoğan dediyse sen onu 2030 düşün

• Adamlar gelip şu konuda bile utanmadan trollük yapıyorlar. Terbiyesiz bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt

Sen trolün tekisin. Zincir kırmışlarmış. Akp iktidarı 2002 sonu o başörtüsü meselesi 7-8 sene sonra ele alındı. Menderes zaten eski chpli ezan yüzünden darbe falan olmadı. Asıl 80 darbesiyle zorunlu din dersi geldi. Kimin kime darbe yaptığı ortada. Demirelde başörtüsünü istemedi demirel sağcıydı. Meclisteki hanımefendi dediğin abd vatandaşı çıktı. Zaten sizin islamcılar ya ingiliz yada abd menşeii oluyor.

Kinci ve geçmişi çarpıtan senin gibilerdir. Hep mağdur hep gariban. Oysa gözünüz hep başkasının tabağında. İmam hatiplilermiş. Tüm meslek liseleri bitti bir tek mağdur imam hatipliler oldu ya. İmam hatiplilerin fen lisesi düzeyindeydi ya önü kesildi sanırsın. Okuyacak adam meslek lisesine gitmezdi. O yılları biliyoruz. Meslek edinecek adam da imam hatibe gitmezdi.

• Bunlar Kuran’da yaziyordu zaten.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Cehalet akıyor her yerinden. Sana cevap vermek de zuldür. Ancak mesele trollük olacaksa, sizler bu işin kitabını yazmışsınız. Örnek mi istiyorsun binlerce verebilirim. Mesela İzmir'e bak. Resmen bok çukuruna dönmüş. Denizinden bok kokusu geliyor. Millet pencerelerini açamıyor. Ama yine de onlara destek vermekten çekinmiyorlar. Sizin zihniyetiniz kölelik ve trollük üzerin kurulu. İmam hatip konusunda doğru dürüst bir bilgiye sahip olmadan burda zirvalama. O dönem imam hatip okumuş, ve yıllarım heba oldu. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak, başka bölüm tercihinde bulunamadım. Türkiye'de derece yapmış arkadaşlarım iki yıllık bir meslek yüksek okuluna macbur bırakıldı. Siz gözleri var görmez, kulakları var İşitmez, kalpleri var ama kaskatı kesilmiş taş kalplilerin tekisiniz. Abd vatandaşlığını almak da suç oluyor bu kokuşmuş köhne zihniyete göre. Ulan bir tek siz milli yerli idiniz de bu milletin evladını namerde muhtaç ettiniz yıllarca. Bu ülkeyi şaha kaldıran Recep Tayyip Erdoğan'a gareziniz bitmez. Sizin agababalarınızın dediği gibi, o dünyanın en iyi ve güzel işini yapsa, biz onu destekleyecek değiliz diyen zihniyetin çocuklarısınız. Bu tartışma uzar gider. Sizin gibilere Mevlana celaleddin-i Rumi den cevap vermek gerek : Cahille sohbet etmek güçtür bilene; çünkü cahil ne gelirse söyler diline"

• oceandark O kullanıcısına yanıt

Sen tipik üç kuruş verilip foruma dadandırılan elemanlardansın. Gerisi boş muhabbet aslında.

İzmir ne alaka? İzmir bu kadar kötüyse neden şehirdışından sürekli göç alıyor? Neden o bok kokan evleri istanbullu akp zenginleri niye alıyormuş? Öyle bir koku kalmadı ya neyse. Sonra senin övünebileceğin bir şehrin kalmış mı? Anadolunun gubidik kendi halinde ayakta kalamayacak şehirleri elinde duruyor. Senin kesiminin bile zenginleri sizi sallamıyor ki gelmişin izmir falan diyorsun? Senin neyine özensinler? Akp zenginleri bile bok kokan yerde takılıp sonra monacoda ıstakoz yerken senin anadolu şehrinin yüzüne bile bakmıyor. İzmir kötüyse ev fiyatları neden düşmüyor. Neden senin gibi anadolu tipleri ev alıyor buradan? Kötüyse ne işin var? Tipe bak sanki konyası, kayserisi, trabzonu paris olmuş izmire laf söylüyor.

İmam hatip dediğin kıytırık meslek lisesidir. Ha endüstri meslek ha imam hatip. Aynı halt. Zaten hep türkiyede derece yapmış arkadaşlarınız var. Bu hikaye hiç bitmez. O yıllarda iyi bilirim öyle derece yapacak adam imam hatibe falan gitmezdi. Fen lisesine giderdi, burslu özel okula giderdi. İmam hatibin yüzüne bak yoktu. Senin müfredatın bile kurtarmıyor. Fen lisesinde çözülen matematik sorusunu senin okulun toplansa çözemezdi. Aynı derece sorular bile sorulmuyordu. Bizde anadolu lisesinde okuduk farkı biliyoruz. Sonra imam hatipten alanında 4 yıllık seçeceksen puanın kesilmiyordu. Sanki tıbba girecekti de 0,3 katsayı mağduru oldun. Bunlar yılların yalanı. Ben bunları 2 yıllık okurkende çok duydum. Meslek liseliler gibi sizin hayatınız yalan ve mağduriyet masalı üzerine kuruludur. Katsayı kalktı da ne oldu? Tıp ve güzel okullardaki mühendislikler imam hatipli mi doldu? Yok. İmam hatip denen yer zibidi genci adam etsinler diye gönderilen bir okul. İçi de ateist doldu. Derece yapacak arkadaşların çok zekiymiş ki son senesinde işe uyanıp açık liseye geçememişler. Sağdan soldan duyduğunu bana satma sen mağdur falan değilsin.

Senin o yıllar hakkında birşey bilmediğin merve kavakçıyı tanımamandan belli oluyor. Abd vatandaşı biri milletvekili olamaz. Zaten 3-5 hikayeniz var çevirip çevirip bunları anlatırsınız.

Sana para verip buraya salan elemana selam söyle. Gereksiz boğaz besliyor. 20 bilmem kaç sene önce mağdur olup hala ağlayan birisi bu saatten sonra birşey olmaz. Ömrün bitmiş ne anlatıyorsun? Memur da yapmazlar. Ayrıca kafanda çalışmıyor. Eğer biz senin gibi tayyipçi olsaydık senin gibiler taş yerdi. Her makamı her üst düzey yeri biz alırdık senin gibiler çöpçü bile olamazdı. Biz yalaka olmadığımızdan ekmek yiyorsun. Ha şunu da söyleyim bizden olup çıkarı için sizin aranızda olan çok var. Hem de sonradan girip en üstlere geldiler. Senin gibi mağdurum, türban takıyor diye ailem itilip kakıldı diyenleri artık sallayan yok.

• Merhaba. Bişey sormak istiyorum. 5g nin kullandığı bant ve aralık 2G ile aynı mı olacak. 2G şebekesini operatörler tam manasıyla ne zaman terkedecekler. Bir diğer sorum ise 5G diğer 3ve 4 nesil şebekeler gibi mi olacak. Uzağa iletimde sorunlar yaşanacak mı yoksa 2G şebekesi gibi uzağa iletimde sorunsuz mu olacak

• osnakli O kullanıcısına yanıt

2G 2026'da, 3G ise 2029 yılında kaldırılacakmış

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir hocam

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt

2020'de geliyor hajııı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5G için tarih verdi!
  • Cem kullanıcısına yanıt

Aselsan yapıyordu işte. Yerli ve milli %100 hem de baz istasyonları.

2020'de geliyor. Ya da geldi. Resmi bilgi çünkü.

• Yıl 2025 daha 3G de vaat edilen hızları alamıyoruz.7 G gelse ne olur.Operatörlerin dandik hizmet ve pahalı tarifelerini saymıyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 20 Ocak 2025; 0:5:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G hızı gökten inmiyor, 5G hız için altyapın hızlı olacak bktan bakır kablo değil. Bir diğer mesele ise fiyat, ulan bu kadar hızlı bir şeye paket dayanmaz diyen operatör yok mu? Gerçi 3G hızlarını zor alıyoruz ama neyse...

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Bugünlerde de bedavadan Togg dağıtıyor kendi maaşı ile mi almış acaba bir sormak lazım kimin malını kime dağıtıyor. Devletin bir tane sorgulama mekanizması devreye girmiyor bu araçlar devlet envanterinde nereden geldi nereye gitti nasıl ödendi sorgulama sıfır yaşasın padişahımız…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Bu yazıyı şu an Filipinler palavan Adası’nda yazıyorum 2020 yılından beri ada halkı olarak 5G kullanıyoruz ve ben uzak doğu gibi bir ülkede yaşıyorum Türkiye gibi modern bir ülkede böyle bir hizmetin hala bugün teknolojiye ayak uyduramamış olması TT’in hükümet eliyle nasıl soyulduğuğunu göstergesidir…

• Cem kullanıcısına yanıt
    Niye yapalım ki üretmeden kazanç sağlamak verginin vergisini almak varken niye üretelim niye böyle bir yanlış yapalım nasıl olsa dış güçler diye bir güçler hep ülkemizde nemalanıp kaymağını yiyorlar ya daha ne olsun…

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.