Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taksicilere Volkswagen sözü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
19.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa elektrikli arac donusumune basladi arkadaslar burda eski uretim robotlarini getirip bize dandik arabalari kakalayacak gibiler oyle gozukuuor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıp umutları arayan Polyana olduk

• ABD'de dizel modellerin çoğu yatıyormuş. Vergi indirimi teşviği geldiğinde olacak olan budur. Kimisi 2015 kimisi 2016 model bir sürü arabayı trafiğe çıkartmıyorlarmış. Sıfır mı hepsi bilmiyorum.

• @ VW dizel motor

Emisyon değerleri manüpüle edilen söskonusu Vw motorlar, bu yıl itibari ile Rusya'da gazelle next ticarilere monte ediliyor. Anlaşmaya göre 200000 adet Motor VW tarafından Rusya'ya ihrac edilecek

• KayıpG kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım şimdi şehir hastanelerinden bahsetmissin. Peki şehir hastanelerinin belli bir kotası olduğunu ve bu kotayı doldurmak için bir çok hastaneyi kapatıp sırf insanlar oraya gitsinler diye sıkıntıya sokuldugundan haberin yok sanırım. Şehir hastanesi güzel bir proje ama aynı yapılan köprüler ve yollar gibi kota sistemine tabi olmadan ve kota dolmadiginda devlet kendi bütçesinden yani bizim cebimizden o parayı almasaydı gerçekten alkışlardim. Ama malesef at gözlüğü takmam kota olaylarıni ve benim cebimden firmalara ödenen paraları daha iyi görme imkanı sağlıyor. Sanada tavsiyem at gözlüğü tak işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antonow -- 17 Ağustos 2019; 20:40:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Adamlar fabrıka açsın dıye arabalarını alma garantisi vermişler anlaşılan. Hasta garantili hastanelerı gordukten sonra şaşırmıyorum bu tip haberlere.
    Araba geçme garantili otoban, köprü yaptırma işi gibi oldu buda
  • RTE gibi enteresan bir varlığın ağzında Volkswagen kelimesi olmamalı, bu bir...

Türkiye'ye özel, hedef kitleye hitap eden araçlar üretip maliyeti dengelemek istiyor olabilirler. Amerika karşıtı olup Dolar alan, Avrupa bizi kıskanıyor diyip arada Nazilere de aşk yapan bir trajedi karakterine ve onun cemaatine satılacak Volkswagen ekonomik koşullar da düşünülerek 1. kalite üretilecek değildir, bu iki...

Emisyon meselesine laf atanlar için söyleyecek çok şeyim var ama bu ülkedeki her şeyin sahte (dümen) olduğunu bilenler ölçümler ve pazarlar arasındaki farkları incelediklerinde belki de Amerika'ya giden partide bir sorun olabileceğini veya yasalara bazı eyaletlerde farklı yaklaşıldığını, bu yüzden de geçici bir çözüm olarak bir partinin bu şekilde gönderilmiş de olabileceğini görmüş olmaları gerekirdi, bu da üç...

Saygıdeğer markaları ağzınıza dolamayın, iyi hissettirmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

Volkswagen Ameriakadaki binlerce ayıplı aracı TR pazarına sürecek.
    Niye ayıplı olsun kardeşim .Amerika mademki emisyonu çok düşünüyor neden Paris iklim antlaşmasından çıktı sence

• Uğraştığımız işlere bak.

Yazıklar olsun...

• Babasının fabrikası ya ürettirir. Vaatler vaatler. Hala insanların umutlarını tüketmeye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayıpG

Bu mesaj silindi.
    Trol kardeş. Bu işleri bırakalım.

2014 Mart seçimleri öncesi kaç tane fake hesap yandaş ve trollük adına kullanılmak üzere alındı.

Senin hesabında seçimden 6 ay önce alınmış. Hayırdır yine aktifsiniz. Yakında seçim falan mı var yoksa.

Bu yeni partiler organizasyonunu tamamlayamadan baskın seçim iyi bir stratejik manevra olur değil mi?

Ayrıca efendi yazar görünüp satır aralarında "KAZ" "SIĞIR" ve "ANGUT" ifadeleri ile hakaret ettiğini sanacak kadar da zavallısın. Bu ifadeleri aynen sana iade ediyorum.

Her basiretsizliğinizde yok BM yok NATO yok DIŞ GÜÇLER yok LOBİ ler. Ağababaların sütten çıkmış AK kaşık. Hiç yolsuzluk yok ülkede. Her şey doğru. Haşa milletvekilleriniz reisinizi Allah ile bir tutuyor. Hadi bunlar yalakalıktan ağızlarından çıkanı duymuyor. Dini bütün reisiniz dönüp te "siz ne dediğinizin farkında mısınız" diye bunları niye uyarmıyor.

Son husus nesiller diye belirtmişsin ya. Ben 51 yaşındayım. Rahmetli Süleyman Demirel'i haftalık dergi köşe yazıları ile eleştirirken sen daha portakaldaydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bahsettiğin kaz dağlarındaki maden arama çalışmaları için verilen ruhsat tarihi 1987...Evet yanlış duymadınız 1987...Burası zaten maden arama bölgesi olarak yabancı bir firmaya 32 yıl önce verilmiş. 2009' da kanunlarda da bir takım değişiklikler yapılmış ( CHP önergesiyle ) oradaki aramaları durdurmak için fakat bu kanun maalesef eski ruhsatları kapsamadığı için çalışmalara devam edilmiş. Şuanda bölgenin ruhsat sahibi Alamos Gold, 10 yıllık ruhsat süresi dolmadan ( 2009 Eylül ayında almış ) eski alınan izinlerle tekrar çalışmalara başlamış. Şuan ki hükümetin bunda ne suçu var ? Nereden vuracağınızı şaşırdınız artık. Millete söyleneceğine, asıl sen ağababalarına söyle de kaz dağlarının hesabını doğru kişilerden sorsunlar, kul hakkına girmesinler. Bende istemiyorum ekosistem bozulsun, doğal alanlar kirlensin, tarım alanları fakirleşsin...Artık bu tarz olayları siyasete dökmekten vazgeçin. Mücadele edeceksek hep birlikte edelim, siyaset gütmeden...

Alıntıları Göster
    ÇED raporu diye bir şey var.

Bu rapor senin ağababanın iki dudağı arasında. Vermeyin dese verilmez.

Ayrıca hükümetin elinde muazzam güç var. Bu faaliyeti anında durdurup, iptal edebilir. Yaptırım ve tazminat ta zaten maden lisanslarında yok.

Ama niye iptal edilmiyor. O şirketin ortaklarına bir bak bakalım.

İşin acı tarafı deveyi hamuduyla götürenleri neyin karşılığında savunduğunuzu bir türlü anlayamıyorum.

Sizin gibi trollere götürdüklerinin zerresi bile düşmüyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bahsettiğin kaz dağlarındaki maden arama çalışmaları için verilen ruhsat tarihi 1987...Evet yanlış duymadınız 1987...Burası zaten maden arama bölgesi olarak yabancı bir firmaya 32 yıl önce verilmiş. 2009' da kanunlarda da bir takım değişiklikler yapılmış ( CHP önergesiyle ) oradaki aramaları durdurmak için fakat bu kanun maalesef eski ruhsatları kapsamadığı için çalışmalara devam edilmiş. Şuanda bölgenin ruhsat sahibi Alamos Gold, 10 yıllık ruhsat süresi dolmadan ( 2009 Eylül ayında almış ) eski alınan izinlerle tekrar çalışmalara başlamış. Şuan ki hükümetin bunda ne suçu var ? Nereden vuracağınızı şaşırdınız artık. Millete söyleneceğine, asıl sen ağababalarına söyle de kaz dağlarının hesabını doğru kişilerden sorsunlar, kul hakkına girmesinler. Bende istemiyorum ekosistem bozulsun, doğal alanlar kirlensin, tarım alanları fakirleşsin...Artık bu tarz olayları siyasete dökmekten vazgeçin. Mücadele edeceksek hep birlikte edelim, siyaset gütmeden...

Alıntıları Göster
    Siyaset yaptığın gibi, gerçekleri çarptıranlara da kayıtsız şartsız inanıyorsun.
    “Şuanki hükümetin bunda suçu ne” diye bir cümle sarfetmek ne tür bir körlük içinde olduğunu apacık gösteriyor,.

Belki okursun.
    .......................

Eski bakandan AKP’li Turan’a Kaz Dağları yalanlaması
    AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Kaz Dağları'ndaki altın arama iznini Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer’in verdiğini ileri sürmüştü. AKP’li Turan'ın iddiaların sert bir dille yalanlayan Ersümer, ruhsatlara dayalı olarak yapılan işlemlerin kendi görev süresinden sonra olduğunu belirterek,"Döneminde bütün izinleri vereceksin, ancak bir türlü vermediğin ‘Gayrisıhhi Müessese’ izni için şirket çalmadık kapı bırakmayacak! Aylar yıllar geçecek sonrada aniden vahiy gelmiş gibi, bir türlü vermediğin, ağaç kesimine, işletmeye geçmeye izin veren Gayrı Sıhhi Müessese iznini çıkartacaksın” dedi.

12 Ağustos 2019
    AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan geçtiğimiz günlerde Çanakkale Gelibolu’da muhtarlar ile bir araya gelmiş ve yaptığı konuşmada Kaz Dağları konusuna değinerek: “Zamanın bakanı Çanakkaleli Cumhur Ersümer, yıl 2001’in 25 Nisan’ı. İlk altın arama iznini o vermiş. Devam eden bir süreç var, o günden bugüne ‘Altın varsa bulun’ demişler” demişti.

“BAKANLIKTAN AYRILMAMDAN 11 YIL SONRADIR”

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer, AKP'li Turan'ın bu iddialarına yazılı bir açıklama ile cevap verdi. Doğu Biga Madencilik ve ortağı Alamos Gold firmasının ruhsatını paylaşan Ersümer, ruhsatın kendisinin görev süresinden sonra verildiğini belirterek: “Ruhsatlara dayalı olarak yapılan işlemlerin tamamı, benim görev dönemimden sonradır ve bu belgeyi düzenlemek için yapılan görevlendirmede yine 27/09/2012 tarih ve 4793 sayılı olup benim bakanlıktan ayrılmamdan 11 yıl sonradır” dedi.

“ARAMA RUHSATI; GİT 200 BİN AĞAÇ KES, KATLİAM YAP İZNİ VERMEZ”

Hiçbir maden arama ve işletme ruhsatının ağaç kesimine de onay vermediğine dikkat çeken Cumhur Ersümer'in şöyle devam etti;

“Her maden arama ruhsatının 30 ay süresi vardır. Aramacı aramayı yapma hakkına sahip olur. Sadece arama yapabilir. Ama bakır bulur, ama mermer, ama altın veya hiçbir şey de bulmayabilir. Arama ruhsatları birleşir düşer yeniden çıkarılır bu apayrı bir süreçtir. Yaptığı aramadan sonra ön işletme için başvurur ön işletme ruhsatı, sonra işletme ruhsatı alır ve sonunda Gayrisıhhi Müessese izni alır ve olayda olduğu gibi malum işler yapılır. Hiçbir arama ruhsatı; git 200 bin ağaç kes, katliam yap izni vermez. Çanakkale halkının içme suyunu görmemezlikten gel demek hiç değildir”

AKP'li Bülent Turan'ın Kaz Dağları iddiasına yalanlamaAKP'li Bülent Turan'ın Kaz Dağları iddiasına yalanlama
    “YILLARCA RUHSAT VERMEYECEKSİN. SONRA ANİDEN VAHİY GELMİŞ GİBİ.”

Hiçbir şeyin gizli kalmayacağını belirten eski bakan Ersümer, “Döneminde bütün izinleri vereceksin, ancak bir türlü vermediğin Gayrisıhhi Müessese izni için şirket çalmadık kapı bırakmayacak! Aylar yıllar geçecek sonrada aniden vahiy gelmiş gibi, bir türlü vermediğin, ağaç kesimine, işletmeye geçmeye izin veren Gayrı Sıhhi Müessese iznini çıkartacaksın. Sonrada 18 yıl önceye gidip olmayan arama ruhsatının arkasına sığınmaya çalışacaksın! Ama oraya sığamazsın. Ayrıca hiçbir şey gizli kalmaz. Bir gün gelir bilenler bildiklerini açıklarlar. Birileri de kaçacak delik ararlar” ifadelerine yer verdi.

“MÜCADELEYİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM”

“Ben Allah’a şükür inkâr etmeden, kimseyi suçlamadan kimsenin arkasına saklanmadan her attığım imzamın, her uygulamamın hesabını vererek, bu günlere geldim. Allah bütün siyasilere ve başta Bülent Turan'a bu hesabı verilme imkânını versin diye de dua ederek yüz akı içinde yaşamaya devam ediyorum. Çanakkaleli hemşerilerimin haklı mücadelelerini sonuna kadar destekliyorum.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 17 Ağustos 2019; 23:26:40 >

• Yerli oto hevesi kursağımızda kalacak hissi doğdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: brscnk17

Özel bir araç üretilmesi sadece bir ihtimal. Halihazirda var olan bir modelin kullanılması da bir ihtimal. Zaten kesin olsaydı 'görebiliriz' yerine 'göreceğiz' derdim. Hangisi size daha gerçekçi geliyor? Bazı taksicilerin son yıllarda zaten kullanmaya başladiği Passat mı yoksa 18 bin taksiye özel üretilecek yeni bir model mi? Bu nasıl kafa demek yerine bence bunu düşünmek gerek
    Okuduğunu anlamayanlar yazı olsun diye yazınca ortaya bu tür durumlar çıkıyor, admin üyem. Bu arada bu gibi durumlar ciddi bir şekilde artış gösteriyor forumda.

Hemen mesajının bir altında yazılan forumahaber mesajına 160 kadar beğeni geldiğini görüyorsundur cidden birilerinin sıkıntısı çok büyük. Ekşi 'ye geri dönseler forum rahatlayacakta işte orada yazdıklarına karşı cevap verenler olmayınca umudu büyük forumlardan birinde yazıp kendileri ile ilgilenenleri yazı yazanları gördükçe heyecanlanıyorlar. Aksi hal de dört duvar arasında günlerce oturup duvarlarla konuşan kesimin sonu hiç iyi değil ülke olarak. Dışa vurumu da yazdıkları itici yorumlarda da görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

ÇED raporu diye bir şey var.

Bu rapor senin ağababanın iki dudağı arasında. Vermeyin dese verilmez.

Ayrıca hükümetin elinde muazzam güç var. Bu faaliyeti anında durdurup, iptal edebilir. Yaptırım ve tazminat ta zaten maden lisanslarında yok.

Ama niye iptal edilmiyor. O şirketin ortaklarına bir bak bakalım.

İşin acı tarafı deveyi hamuduyla götürenleri neyin karşılığında savunduğunuzu bir türlü anlayamıyorum.

Sizin gibi trollere götürdüklerinin zerresi bile düşmüyordur.

Alıntıları Göster
    Ömrü hayatımda AKP’ ye oy vermedim, Ankara’ da oyumu Mansur Yavaş’ a verdim. Öncelikle bunu söyleyeyim. Ama sizin gibide at gözlüğüyle olaylara yaklaşmıyorum. İşiniz gücünüz park, bahçe, doğa...Gezi bitti şimdide Kaz dağları mı başladı ? O bir kere olur, geçiniz bunları. Ağababanız Kılışdar sizi yanlış ve boş yerlere yönlendiriyor, benden söylemesi.

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Ben 1987 diyorum, sen Cumhur Ersümer’ den bahsediyorsun. Ayrıca gerçekleri çarptırana kayıtsız şartsız inanıyorsun diyorsun, sende Cumhur Ersümer’ e kayıtsız şartsız inanıyorsun. Değişen birşey yok. Cumhurbaşkanı açıklama yaptı zaten, ortada bir sorun varsa gereğini yaparız dedi. Bu kadar basit.

• KayıpG kullanıcısına yanıt
    Hadi yapta görelim kripto erkeksen özelden adresini ve numaranı at görelim o erkekliğini...
    Lafa gelince fena esersiniz, iş icraata gelince pamuk şekersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Ağustos 2019; 10:50:25 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.