Papaz Brunson krizinin bir benzerinin gerçekleşip bu krizin Türk Lirası'na bir 0 daha eklenmesiyle sonuçlandığı zaman. Sonra da ortamlarda "kandırıldık, milletim bizi affetsin" diyerek sorumluluğu üstlenmekten kaçınır herhalde. |
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas’ı Ne Zaman Terör Örgütü İlan Eder? (2. sayfa)
-
-
sen devlete mi hükümete mi bağlısın ? hele onu bi kararlaştıralım
mesela bana göre
PKK
YPG
İşid
Hamas TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. diye özgür iradem ile diyebiliyorum sağdan soldan emir almıyorum. yarın hükümet pkk sivil direniş dese sen demi aynı fikre biat edeceksin. hiçmi özgür iradeniz yok. kuvai milliye sivil halk mı bombalıyordu.
ha ek olarak israil in yaptıklarıda terör örgütü ile eş şeylerdir. sadece devlet statüsünde terör örgütlüğü yapıyor.
ya dalga viyasına giden yelkenli gibsin,. megri megri diye ben mi ağladım sınır kapılarında.
-
ABD için PKK terörist değil, bizim için İŞİD niye terörist; Çünkü PKK Türkiye'nin milli çıkarlarının düşmanı, İŞİD
ABD çıkarlarının düşmanı(ydı)
ABD için HAMAS terörist, bizim için HAMAS niye terörist olmalı; Çünkü HAMAS Türkiye'nin milli menfaatlerinin düşmanı değil,
ABD'nin menfaatlerinin düşmanı. Kızılderili bir örgüt kurulsa
ABD'den önce ilk terörist örgüt ilan eden ilk ülke oluruz, niye
ABD çıkarları için... Her durumda her zaman
ABD'nin menfaatleri için pozisyon almamızı isteyenler
ABD'nin nesi oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Ekim 2023; 23:21:54 > -
"ha ek olarak israil in yaptıklarıda terör örgütü ile eş şeylerdir. sadece devlet statüsünde terör örgütlüğü yapıyor. "
burası nasıl israil güzellemesi oluyor bi anlatsana
-
Milli yas vay be…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşey tam açıkça ortada, 35bin kişi öldü
ama siz hala yanlış kişiye terörist diyerek,
siyonları savunur gibi oluyorsunuz,
sizde var birşeyler, normal değilsiniz cidden,
sadist misiniz nesiniz anlamadım,
isterseniz gidin kutlamalara katılın,
israilde kutlama olur herhalde.
-
çok cahallar var çokk.
-
Esed de binlerce kişiyi öldürmüştü katildi
şimdi durum değişti
Sizde 35 bin sivil öldü derken, İsrail’i savunmuş gibi oluyorsunuz aslında. Öldürülen 35 binin yarısı Hamaslı. İsrail diyor ki, terörist/sivil ölüm oranı 1/1 ve 1/1.5tan yükseğe hiç çıkmadı, bu savaşlardaki en düşük sivil ölüm oranı diyor.
Hamas, çocuk, bebek, kadın, yaşlı demeden bugüne kadar yaptığı katliamlarla terör örgütü sıfatını sonuna kadar hakediyor. Festival ve köy basıp, masumları katlederken bize mi sordular? Bu savaş bizim savaşımız değil. Ülkece yeterince sorunumuz var zaten, Bize ne Hamas’tan? Arap ülkeleri bile bunlar yerine israili destekliyor, kendi ırkları desteklemiyor bunları.
Niye, tahtalıköyden haber mi aldı..
Babası da katildi yamulmuyorsam, bu da hala katil, #katiloğulları
Örneğin en büyük terör yanlısı devlet abd veya ingiltere,
komşuları birbirine düşürüp savaş çıkartırlar veya terör örgütleri.
Ne demeye getirdin %100 anlayamadım, "erdoğan esed ile görüşüyor, naber" diyosun galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X