Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan,'Yerli savaş uçağımızı 2023'te hangardan çıkaracağız' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tankların 3 ay içinde teslim edilmesi lazım ama ne motoru var ne zırhları. 2023 de acaba insanları nasıl bir lafla oyalayacaklar ben onu merak ediyorum.2023 e kadar hedef 2023 hedef 2023 diye geldi hadi bir şekilde de yedirdi diyelim.2023 den sonra ne olacak ? dış güçler müdahale mi edecek yoksa kandırılacakmıyız ? malum bahane de çok seç beğen al.
  • İnanan oldu mu acaba diye soracaktim ki vazgectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaş uçağı otomobile falan benzemez. Öyle 3-5 yılda yapılabilecek bişey değil. Propaganda için resmen yalan söyleniyor. Çalışmalarımız devam edecek dese yeter ama hitap ettiği kitleyle de alakalı tabii.

Fazla bilgim olmadığından bi baktım internette F35e. İşe 96 yılında karar verilmiş. 2001 yılında lockheed martin hazırladığı prototiple kontratı imzalamış. Yıl oldu 2020, uçak hala tam hazırmı değil mi muhabbeti devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 6 Şubat 2020; 10:8:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sevdirip git Allahını seversen.

Yemin ederim senin gibi adamlar aramızda barındırdığımız için Allah sizin şeytanlığınız yanınızda bizi de cezalandırıyor.
  • Han ? Gar ? Uç ? Ak ?
    He anladım tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzliyorum gülüyorum cem yılmaza büyük rakip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rouvax kullanıcısına yanıt
    Adam trol. Adam trol adam trol.
    Kac gündür forumda goruyorum herkes ciddiye aliyor adam troll prim vermeyin şuna.

• 1 Ocak 2023 de uzay çağına giriyoruz sıkı tutunun
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Ya trol mrol Allahından bulsun, bunu içi elveren insana ses çıkarmazsak dilsiz şeytan oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 6 Şubat 2020; 10:37:44 >
  • Rouvax kullanıcısına yanıt
    Ciddi insan gibi cevap verirseniz bunun gibi cok insan turuyor forumda ve zaten sayilari cok.
    Gelip şu üyeleri sinirlendiriyim bana hakaret etsinler, cevap versinler diye sacmaladiklari kadar sacmaliyorlar.
    Trol olduklarini net belli ettiklerinde de mesajlarinin sonuna selam ve dua ile benzeri şeyler yazarlar.

• adam bizimle dalga geçiyor. ne sallarsa tutuyor zaten deyip hiç telaşlanmıyor. dün çığ altında kalıp vefat etmiş vatandaşlarımızdan bahsederken bile gözlerinde en ufak üzgünlük belirtisi olmayan, laf olsun torba dolsun misali atıp tutan bu arkadaş başımızda olduğu sürece türkiye de felaketler kesilmez. çünkü adamın umrunda değiliz. bunu bir kabul edelim. bu adam ve avanesi bu ülke ile hiç bir zaman bir bağı olmamıştır. bu çok net görünüyor.
  • Yine bakıyorum fakirler toplanmış. Ülkenin yapmak istediği icraatlara karşı klavye delikanlığı yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    yolcu uçağını yapan savaş uçağını da yapar bence
  • Ekonomi bu kadar kötüyken insanlar neden akp yi iktidarda tutsun ki. Millet aç, uçak karın doyurmuyor. Bir paso 2.60 tl basıyor. Aylık paso 205 tl. Ulaşım aşırı pahalı. Her şey ateş pahalısı. Ülke gitgide kötüye gidiyor. Şu anda ihtiyacımız olan en son şey savunma sistemleri. Valla Kuzey Kore'ye döndük.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Yerli savaş uçağımızı 2023'te hangardan çıkaracağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Yerli savaş uçağımızı 2023'te hangardan çıkaracağız"
  • Politikaci=Investor knk. Gelecege yatirim yapiyor devamli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 7 Şubat 2020; 0:17:6 >
  • Her seçim aynı yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Savaş uçağı otomobile falan benzemez. Öyle 3-5 yılda yapılabilecek bişey değil. Propaganda için resmen yalan söyleniyor. Çalışmalarımız devam edecek dese yeter ama hitap ettiği kitleyle de alakalı tabii.

Fazla bilgim olmadığından bi baktım internette F35e. İşe 96 yılında karar verilmiş. 2001 yılında lockheed martin hazırladığı prototiple kontratı imzalamış. Yıl oldu 2020, uçak hala tam hazırmı değil mi muhabbeti devam ediyor.
    duyduğum kadarı ile F35 de hala sorunlar var. bunların yaptığı f35 ayarında olacakmış ve avrupa nın en iyi savaş uçağı olacakmış... ben anlamadım nasıl olacağını anlayan varsa bizi de bilgilendirsin
    NTVyoutube
    İşte Türkiye'nin ilk yerli savaş uçağı
    https://www.youtube.com/watch?v=RFIB_SS6Kps
    bu video da tusaş müdürü diyor ki 2023 hangardan çıkış 2025 ilk uçuş 2028(ne dediği de anlaşılmıyor ki heralde 2028 diyor) tsk envanterine girecek diyor.havacı arkadaşlar bekleniyor konuya

maddeler halinde soruları toparlarsak;

1-) avrupanın en iyi savaş uçağı hangisi ? (çünkü en iyisi bu yerli savaş uçağı olacakmış)
    2-) bu uçağın f35 ayarında olup avrupanın en iyi savaş uçağı olma ihtimali nedir?
    3-)bu ihitmal varsa bunun zaman bakımından tarihi nedir ? teknik bakımdan olasılığı nedir?
    4-)2023 hangardan çıkış 2025 ilk uçuş 2028 envantere giriş...bu tarihler gerçekleştirilebilir hedefler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 0:3:47 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.