Şimdi Ara

Cumhuriyet Universitesini Kazananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sivas mak müh.4 e geçtim , sakarya makmüh kazandım . Şehir ilk 2007ye göre daha iyi geçen sene soğuk olmadı -35 derece görüğümüzde vardı (sivas-trabzon maçı isteyene caps atarım).Yurtların çoğu kötü erkekler için en iyisi paran varsa hedef diğerleri cemaat çoğu .Üniversite kampüsü güzeldir , ortam fazla yok ....

sorunuz varsa cevaplayalım
  • hedef çok para diyor kardeşim normal fiyatta bir yer önerirmisin
  • diğerleride kalınacak gibi değil eve çıkın bence
  • tskkrler bilgiler icin kardeslerm :)

yani ksaca kupe takiorsaniz sorun olmaz ckmaz ? diorsunz :) sewindim buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

diğerleride kalınacak gibi değil eve çıkın bence

polis yurdu nasıl birader orayı övüyorlar
  • kardeslerm bkliorm dha :) hadi cumhuryet unililerrr
  • Jeofizik mühendisliği Ev işiyle ilgili konuşmak lazım.

Arkadaşlar jeofizik mühendisliği nasıldır iyimidir iş olanağı varmıdır bilen varsa yardımcı olsun
  • Daha önce bi yurt maceram olmustu ki, başka bir anadolu şehrinde en iyi özel yurtlardan biriydi ama yine de adamı yoruyor, İster istemez kafa dengin olmayan insanlarla muhattap oluyorsun. Ev işi düşünen varsa pm aracılıgı ile görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Carroll -- 13 Ağustos 2010; 21:37:16 >
  • kimya muh kazandm iyi mi byler
  • hadi yokmu kimse
  • hadi beyler nerdesiz ya yurtlara iyi diolar ya :S
  • hganım tarafı sivaslı allah sizlere sabır versin 2 gün zor kaldım yaşanmayacak yer zaten kendilerede 30 yıl önce kaçmışlar oaradan arada gidiyorum ulan ne halt etmeye geldim buraya dandik bir yer diyor en fazla 2 günde izmire geri tüyüyorum.
  • ya aga smdi ole degil yasancak yer hersy serbst :D sen kac yl once gittn
  • quote:

Orijinalden alıntı: XClio

hganım tarafı sivaslı allah sizlere sabır versin 2 gün zor kaldım yaşanmayacak yer zaten kendilerede 30 yıl önce kaçmışlar oaradan arada gidiyorum ulan ne halt etmeye geldim buraya dandik bir yer diyor en fazla 2 günde izmire geri tüyüyorum.

hocam elbette izmirden gelince öyle olacak
    ama Sivas lıyım diye söylemiyorum; sivas çoğu şehirden dah aiyi durumda. bu yaz şöyle bi, yozgatın içinden geçeyim edim; ohhooo, bizim sivas paris gibi onun yanında.
    ha, çok fazla sosyal hayat olmaz, ama bu yine size bağlı
    gece 2 de müze yanında bi maç yapmnın tadı bambaşkadır
    soru varsa, bildiklerimi cevaplarım.

• sivasın kampüsü güzel yani çok kötü değil bikaç kafesi var :D yobazlık pek yok dedikleri gibi değişik bakarlar sadece saçlı küpeliye küçük bi yer yazları geceleri her taraf insan olur çarşı dolar güzel bi yer bence..
  • sivas iyidr yaa gce 12de hayat bitiormus ama ? :D ole diolar bzm mersnde gce 12de hayt baslior
  • @ XClio bukadar aşağılamanı hiç anlamadım.

@gurkanada kışın soğuk ve havanın erken kararması nedeniyle en geç 10 kadardır.Yazın ise gece 12-1 e kadar insanlar dışardadır.Hayatın bitmesinin nedeni yapıcak birşeyin olmaması

Büyük şehirleki rahatlığa ve eğlenceye alıştıysanız elbette çok zorlanacaksınız.Bütün küçük şehirler böyledir.
    Evet eski yerli halkı kalmadı (30-40 sene önce daha modern ve anlayışlıymış) ve yobazlğın yoğun olduğu son 15 seneye göre şu 3-5 senedir rahat diyebiliriz.Orta yaş ve yaşlılar sadece garip garip suratınıza bakar ama kendini kurtlar vadisinde sanan ergenler sadece laf dalaşına girmeye yeltenirler.Onlarıada kulak asmazsanız sorun olmaz.

Eğer eğlence,gece hayatı beklentileriyle geliyorsanız zaten en baştan yazmamlalıydınız.Bir çok kişi ODTÜ-GS-İTÜ-Boğaziçi gibi yerler dışındaki üniversiteleri üniversite saymazlar bu yüzden kötülerler.Sessiz sakin,ortalama üstü rahatlık ve herşeyin yürümeyle 10-15 dklık mesafede olan okuyabileceğiniz bir şehir.Bukadar aşağılayana kadar buraya yatırım yapılıp,şehir vasfını taşımasına yardımcı olan organlarını (postane -telekom-il özel idare- gibi yerler kayseri ve tokata taşınıyor) başka illere kaydırmasalar kısaca koca sivası ilçeye çevirmeseler, eski olayları o günlerde daha doğmamış yeni nesillere bile yaktınız şunu yaptınız diye aşağılanmasa inanın sivas çok daha iyi biryer olurdu.

Ben 21 yaşındayım ve o korkunç olaylar olduğunda belkide yeni yürümeye başlamıştım ama sivaslıyım dediğimde yakanlardanmısın yakılanlardanmısın sözünden dolayı artık gına geldi.Sivas yaşanılacak bir şehir eğer bu suçlamalar olmasa sivasıda çok severdim.Bir nebze olsun seviyorum ama.Birkaç kendini bilmez ve provake olmuş beyinsiz yüzünden tüm sivaslıları cahil,örümcek beyinli,yobaz diye lekelemeniz hiç hoş değil.

Birkaç sene içerisinde üniversitelilere daha çok alışacaktır insanlar.Dediğim gibi son 3-4 senedir insanlar bakışlarıyla yersede etrafta az sayıda şortlu kız ve erkekler görebilirsiniz.Cumhuriyet üni 1974 yılında kuruldu ancak şehirdışında ve öğrenciler şehir içlerinde son 10 senedir yoğun şekilde aktiflik gösteriyor.Son 5 senedir de epey alışıldı.Öğrenciye ev vermem lafları eskisi gibi değil.Esnaf yeni yeni öğrenci nimetinin farkına vardı.Apart daire kavramı yeni yeni anlaşılıyor.

Yine uzun uzadıya yazdım.Sivastan hoşlanmayan sivaslıların nedeni sivas yada sivaslılar değil bizleri dışlayanlar.Hepimize katil gözüyle bakanlardır.Ayrıca olayların pekçok perde arkası söylenmeyenler,gizlenenler ve provakatörler var ama neyse yine susalım.Susturulalım.

Ön yargıyla gelmeyin.Gelin kendi fikirlerinize göre sevin yada nefret edin başkalarının fikirlerine göre değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho689 -- 14 Ağustos 2010; 19:39:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanada

sivas iyidr yaa gce 12de hayat bitiormus ama ? :D ole diolar bzm mersnde gce 12de hayt baslior

yoo bitmiyoo bi yanlışın var
  • tmm ozman tskkr ederm kardesm :) dha yormlari bekliorz (: 2 klagmzda delik sag ve sol baklm uzayli gbi bakcaklar mi :)
  • psycho689

hocam herşey bir bakıma bizim elimizde ne bekliyoruz bunu bilmeliyiz. suandan sonra kazanan arkadaşlar bunları göz önine alarak yazmalıydılar bende sivasa gidecegim için kafamda azda olsa soru işaretleri yok değil ancak şunu diyorum kendime istemeseydin neden yazdın ha ! son tercihimdi geldi olan oldu iyi yönlerine bakmalıyız kötü yönlerine bakacak olursak koca metropol istanbuldada var.. barmıs diskoymus ortammış bunlar geçilcek şeyler önemli olan fikirlere ve özel yaşantıya saydı var ise sorun yok insAllah herşey güzel olur hepimiz için he bu arada iyi gönlerinden biride uni BJK ye üyeymiş cumhuriyet üniversitesi umarım maçlara organize oluyorlardı hayat beşiktaşsız çekilmiyor bee :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.