Şimdi Ara

Cüneyt Arkın'ın bir filmi.? (Resimli) (Bulduk.!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
14.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

O zaman şöyle diyelim Cüneyt Arkın kendini yanlış pazarlıyor. 24 yaşındayım ve şu ana kadar Cüneyt Arkın'ın yürekten etkileyen tek bir filmini ne izledim ne duydum. Gerzek dövüş, ninja, kahramanlık filmleri yapmakla olmuyor büyük oyunculuk bence. Merak ediyorum o filmlerini izleyince nasıl utanmıyor

Tamamda izlememişsin demekki fazla filmini , Adamın bi ton filmi var sadece vurdulu kırdılı film çektiğini zannediyorsan yanılıyorsun...

Tarık Akan - Canım Kardeşim
    Kadir İnanır - Selvi Boylum Al Yazmalım
    Cüneyt Arkın - !?!?!?!?!?
  • fransızların alain delon'u varsa,bizim de cüneyt arkın'ımız var dedirten esas adam. o ispanyol paça pantolonlarıyla attığı uçan tekmeler nasıl silinebilir ki hafızalardan?
  • quote:

1 okla 10-15 kişi öldürür.10 ok yer ölmez.varilin içinden ok atabilir.surlardan surlara zıplama özelliğide mevcut.spiderman gibi uçar batman gibi süzülür arı maya gibi ok atar.

+ Koca kaleyi tek başına zapteder
    + Zıplama mesafesi yer yer 30 metreyi bulur
    + Surlardan üzerine atladığı bi birliği komple imha eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 19 Temmuz 2008; 3:30:49 >
  • quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle diyelim Cüneyt Arkın kendini yanlış pazarlıyor. 24 yaşındayım ve şu ana kadar Cüneyt Arkın'ın yürekten etkileyen tek bir filmini ne izledim ne duydum. Gerzek dövüş, ninja, kahramanlık filmleri yapmakla olmuyor büyük oyunculuk bence. Merak ediyorum o filmlerini izleyince nasıl utanmıyor

Tamamda izlememişsin demekki fazla filmini , Adamın bi ton filmi var sadece vurdulu kırdılı film çektiğini zannediyorsan yanılıyorsun...

onun filmleri ile büyüdüm,
    yaptığın yorumlara yazık,
    şu dönemde bilgisayarlar, cep tel, envayi çeşit teknoloji varken biz o dönemlerde kendimizce yaptığımız cüneytvari oklarla mahalle savaşları yapar, esirler alır kurtarır çocukluğumuzu yaşardık,
    türk sinamasının Cüneyt Arkın, Ayhan Işık, Tarık Akan, Kadir İnanır, Tamer Yiğit daha sayamadığım erkek kadın tüm artistleri o dönemlerin ve imkanların yarattığı bir numara yıldızlarıdır,
    çektikleri sahnelerde dublor nedir bilmezler,
    dijital teknolojiyi hiç duymamışlardır,
    çekilen sahne bir kere çekilir, ve başarılır,
    üstelik öyle kucak dolusu parada almazlardı,
    karın tokluğuna,
    onlar için yaptığın yorumlar yüzünden üzüldüm

• şunu unuttunuz tabiki kör haliyle ok atarak bir saç telini 2 ye bölebilir
    karşılaştığı bizanslılardan bazılarının kol saati vardır
    bizans kalesinin üstünden uçak geçebilir
    bunların dışında film leri 10 numaradır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rozin

şunu unuttunuz tabiki kör haliyle ok atarak bir saç telini 2 ye bölebilir
    karşılaştığı bizanslılardan bazılarının kol saati vardır
    bizans kalesinin üstünden uçak geçebilir
    bunların dışında film leri 10 numaradır

mirim,
    terminatörde sanki çokmu gerçeklik var,
    matrix te,
    yada western filmlerinde,
    benim anlatmak istediğim,
    adamlar imkanları dahilinde çok süper işler yapmışlar,
    halk onları sevmiş, daha doğrusu kendilerini sevdirmişler,
    Erol Taş kendi anlatmıştı,
    bir gün gittiği bir yerde vatandaşlar Erol Taş ı çevirir ve bi güzel döverler,
    sen işte o kadına niye kötülük yaptın,
    falan gibi,
    Erol Taş kendini kurtaranlara derki işte ben o kadar iyi ve gerçekçi oynamışımki insanlar beni gerçekten kötü bilip dövdüler diyor,
    terminatör ne kadar gerçek olabilirki,
    gelip seni kurtarsın,
    olayı beyaz perdenin üzerinden değil,
    film şeridinin üzerindeki haraketlerden görmeye çalışınız,
    zira beyaz perdede ışık kesildimi görüntü gider ama şeritte haraketler kalır,
    o insanların yüreğindekiler, emekleri hepsi ordadır,

• quote:

quote:

quote:

Kuduz ile ilgili bir filmi vardı
    çocuğu kuduz oluyor onu şehre yetiştirmeye çalışıyor
    baya bi duygusal filmdi

• ya bide aklıma geldi şu japon çin filmleri var havada uçuyorlar,
    ellerinden enerji falan fışkırtıyorlar,
    adam kendini sıkıyor sıkıyor ve karşısındakine ellerinden ışın fışkırtıyor,
    yada elleri ile yüzlerce oku engelliyor, geçen hanım kafama tavayı vuruyordu ben onu bile engelleyemedim yaf
    birazda onlara yorum yapalımmı ne dersiniz,
  • en güzel sahnesi
    koca kaleye bir zıplayışta çıkması ya mükemmel inanamadım bir baktım adam tek kerede atladı koca kaleye.
  • cüneyt arkın söylemişti galiba kalelere zıplama olayını

kamerayı ters tutp ,arkası dönük şekilde aşağıya doğru atlayınca oluyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: eakarvardar

cüneyt arkın söylemişti galiba kalelere zıplama olayını

kamerayı ters tutp ,arkası dönük şekilde aşağıya doğru atlayınca oluyormuş

kamerayı ters tutup değil hocam,o aşağıya doğru atlıyor,sonra kamera geriye doğru oynatılıyor

yıllar önce anlamazdık zaten kolları yerdeyken ilerden geriye değil,geriden ileriye gidiyordu

•  Cüneyt Arkın'ın bir filmi.? (Resimli) (Bulduk.!)
  • bi filminde karşıdan düşmanları geliyordu sırayla(neden bi anda gelmezlerse zaten) neyse kılıcıyla hamle yaptı bi düşmanı, cüneyt arkın geri çekildi ve ıska geçti adamın hamlesi... ve o andan sonra düşman yere düşüp öldü

ya ayıp denen bişey var,bari bi kılıç soksaydın karnına falan,bu direk ıskalayınca öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonStop®

Cüneyt Arkın'ın bir filmi.? (Resimli) (Bulduk.!)

Komedi filmi herhalde bu en alttakinin hareketi pek sevgi dolu...
  • bu topik kesin hit yapar,
    baya ilgilenen var,
  • Cünet Arkına laf söyleyenlerin, sadece vurdulu kırdılı filmler yaptı diyenlerin ne kadar büyük bir terbiyesizlik yaptıklarının farkındadırlar umarım.

Üstteki resimdeki klarkmı daha karizmatik yoksa cüneyt arkınmı daha karizmatik soruyorum size

• o eski filmleri eleştiren,saçma bulan arkadaşlar, o zamanın film endüstrisindeki imkanları ne sanıyosunuz,milyon dolarlık bütçelerle mi çekiliyordu,figüranları bırak,yan rollerdeki oyuncular bile nerdeyse karın tokluğuna o mükemmel rolleri oynuyorlardı,şimdiki dizilerdeki gibi yerlerde değildi oyunculuk.asıl sinema emekçileri o adamlardı,saygı gösterin başka birşey istemiyorlar sizden
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknessAngel

Üstteki resimdeki klarkmı daha karizmatik yoksa cüneyt arkınmı daha karizmatik soruyorum size

:::::CÜNEYT ARKIN:::::

Olayı simdiki tekneloji ve görüşle kıyaslamayın....teknelojiyle gelen yenilik sımdı kı sahnelerı cok kolaylastırdı önceden böyle bi imkan olmadıgı ıcın o sahnelerın daha basit görunmesı normal...bu sadece türk sineması icin gererlı değil batman serisini izleyin eski sahnelerın cüneyt arkının eleştirdiğiniz filmlerınden 1000 lat daha berbat...Ayrıca filmin daha cok konularına bakarsanız filmlerın tadını daha iyi alırsınz diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.