Şimdi Ara

cuneytim ile yaptigimiz takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam cuneyt hatasii anladi sorun halledildi konu da silinebilir post kasmayalim burda ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 5 Eylül 2007; 14:35:09 >

• internetten babana bile güvenmiceksin
  • internetten takas yapmak yapman gereken en son şey :/
  • ya once o werdi sifreyi ama yanlis sifreyi wermis.hadi o sorun degil gece saat 2.30 gibi sifreyi msj ile yolladi :D kacabilirdi ama kacmadi ama daha kotu bisi yapti sözünde durmadi 4gb,PP,EP eksik su an charda ve ben istiyorum bunlari
  • Birinin daha ne mal olduğu ortaya çıktı polimiğeeee hazzzzırmısınızzzzz
  • Genemi :S
  • walla ben bilmem bana PP,EP,4gb dedi hadi 4gb den vazgectim en azindan o itemleri geri wresin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wohou

cuneytim in böle bişey yapcanı sanmıyorum onla bi takas yaptık hiç bi sorun çıkmadı ama bilemiyecem

Bize Yaptı İşte.Konusunda Hep +61 Warrior İle Takas olur dedi.Biz +66 Verdik.Ama Neden İtemleri Eksik Verdi Şaşırırım.
  • tamam ben neden vereyim yalanci olan sensin ben asasi almisim bi kere o charla oynamak istiom nerde yalan soledim simdi ?
  • insanlara güvne olmaz bu oyunda özellikle ...
  • simdi asasi geri istioz diyo.istiyorsa ndn werio peki ? ve neden once EP,PP,4 gb war diyooo ?? s*refsiz iste bu adamla bi daha takas yapmayin.logostata rezil etcem chari olay bitmistir
  • Konusunda Elemantel Pendant+400m Nakit Verilecektir Yazıyordu.+61 Warrior Verene.Biz 66 level WArrior verdik,6m bıraktı Sadece.Bu mudur İnsanlık?Birde Elinizden Alırım Charı Deyip Korkutmaya Çalışıyor.

UP!
  • Up
  • normaldir
  • quote:

1. ss daha elimde ssler war siz konusurken tehtit olarak algılana bilecek msjların bi kacını ss olarak almıstım

SS Gören yok sanırım.

1.Resim Koymayı Öğren,Öyle Gel Karşımıza.
    2.Post Sayına Yakışmayacak Küfürler Ettin Onları Sunmayayım.
    3.Tek Biz Değil Sizden Büyük Tehditler Geldi...
  • sanal alemde hickimseye güvenmicen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

quote:

1. ss daha elimde ssler war siz konusurken tehtit olarak algılana bilecek msjların bi kacını ss olarak almıstım

SS Gören yok sanırım.

1.Resim Koymayı Öğren,Öyle Gel Karşımıza.
    2.Post Sayına Yakışmayacak Küfürler Ettin Onları Sunmayayım.
    3.Tek Biz Değil Sizden Büyük Tehditler Geldi...

aman çokta tınnn ne yaparsan yap bıktım zaten burda yapacağın herşey benim lehime burda beni forma istediğin kadar kötüle iftira at tınlamaz bu sayede ko yu bırakıtım benim koyu sewme sebebim bu forumu sewmemdır zaten bu foruma takılmıs olmasam günde 1 sat bile ko ye girdiğim yoktu haftada 4 5 saat girip kasıp çıkıodum böle bağlanmamıstım bu oyuna forumuda bırkatıgım zaman koyu bıraktıgım zaman olacaktır eminim

Nadide Türkçe'mizi İyi Bir Üslüp'ta Kullan.Senin Orada Küfürlerini Gördük.Senin Yazdıklarını Anlamak İçin Eminim ki Amerika'da Master Yapmış Bir Kişi Lazım

• UP!
  • bakalım cüneytim şuan konuda nolacak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

bakalım cüneytim şuan konuda nolacak acaba

30 Dakikadır Burada,Tık Yok.Tek İstediğimiz Elemantel Pendant Versin,veya Onun parasını versin.Bu Olayda Burada Kapansın....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.