Şimdi Ara

Curiosity: Küpün içinde ne var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bukadar saçma bir oyun bu zamana kadar görmemiştim görmüş oldum çok pahalı bir mağaza sistemi var.Günlük 10 saat oynasanızda 1yıl içinde anca 5. katmana gelirsiniz.(5 kat soyulur toto zoruyla )
  • ben daha açılıs ekranını gecemedim ya la...
  • sürekli ücretsizmi arkadaşlar ona göre bilgisayardan indireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poh var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

yakin bir zamanda Android platformu söz ebegini gormekten biktim

adamlar ios ile aynı günde android içinde yapmışlar sonuçta profesyonel bir firma ama apple adamların istediği tarihten önce onaylamış onlar içinde sürpriz olmuş.ANdroid versiyonu ise ilk anlarında bir sunucu srounu çıkarmış kitlenmiş o yüzden çekmişler sorunu giderip öyle yayınlayacaklarmış.
    Benim merak ettiğim ise anroid ve ios oyuncuları aynı sunucuya mı bağlanıyor.Öyle ise güzel olur.ama nerde çokluk orda okluk malum sunucu inebilir hemen ios sunucusu iyi dayanmış ben gün içinde defalarca girdim sadece ürün satın alırken bir iki hata verdi refresh edince geçti.

• Dün çöküp duruyordu bugün girdim, fena değil, iyi gibi :)

• Oyuna giremiyorum nasıl giriyosunuz siz arkadaşlar facebookla bağlan filan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Beyler kasmayın ben içinde ne olduğunu resmi kaynaklardan öğrendim. İçinde HIYAR varmış

• gereksiz, hemen sildim.
  • Joining... diyor Eror veriyor sonra...

?
  • Beyaz bir katman var orayı kırmaya çalışıyorlar. Biri Bella yazmıştı bende trolluğune hepsini kırdım.
  • Bi kaç denemeden sonra oyuna girebildim o kadar da zevkli değil ayrıca marketide çok aşırı pahalı.
  • pixel grafikse tutar oyun..indirmedim..bulaşmayayaım diyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

pixel grafikse tutar oyun..indirmedim..bulaşmayayaım diyorum ama...

yok pek pixel grafik değil pixel fakat grafik sadece bir küp onun pixellerini kırıyorsun durmadan 1 yıl uğraşsanda bitmez bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.