3 4 ay kadar önce GearBest'den 10-11$ civarında satın aldığım erkek kuvars kol saatiyle alakalı kullanım deneyimlerimi paylaşacağım. Buna ek olarak inceleme videosunda da detaylı olarak ürünün bilgilerine yer verdim oradan da ürünün merak ettiğiniz özelliklerine bakabilirsiniz.
Öncelikle Çin'den erkek veya bayan saati baktıysanız dikkatinizi çeken bir markadır Curren, fakat çok üst düzey ürünleri yok. Genellikle daha gösterişli ama özellik anlamında kısır ürünleri var. Benim elimde olan 8250 modelinde saatin sağ üst ve altında bulunan tuş gibi görünen kısımları tamamen fonksiyonsuz. Yani saatin içinde görünen 3 bölümü harekete geçirme gibi bir şansımız yok. Malzeme kalitesi olarak beni tatmin etti. Bileğim normalden epey incedir küçüklüğümden beri o yüzden bana genişlik anlamında hitap etmeyen bir ürün oldu. Kayış kalitesinden ve tasarımından hoşlandım ve derisinin hissi de oldukça yerinde. Sayılarda veya akrep yelkovan da gece görüşünü kolaylaştırması için fosfor bir malzeme kullanılmamış. Karanlık ortamda görmesi çok zor.
Saat sonuç olarak fonksiyonundan başka işlere de yarıyor ve bunların başında estetik görüntüsü geliyor. Sırf estetik dursun diyenler varsa 40 50TL arasında alınabilir bir ürün. Saatin satın alma linki YouTube da açıklamalar kısmında bulunuyor.