Şimdi Ara

Curst Hearth! Hızlı çıkarmak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkdanda okudugunuz gibi ne yapmalıyım... ?

• Daha önce bende böyle bir konu açmıştım ama herkes kara cahil

En güzeli gece b0ta bırakmak kendinden 2-3 lv. düşüklerde ki böylece bir gecede 120-150 c.h. toplayabiliyorsun.

Fakat dikkatimi çeken bir konu daha var, npc thieflerden çok çabuk düştüğünü farkettim. Belki 3-4 yıldız bi kervan çekip janganın arka taraflarında bekler ve çıkanları sürekli öldürürseniz çabuk toplayabilirsiniz. Ama bu sadece bir teori.
  • parti ile kasarken daha hızlı düşer tek başına kasarken daha yavaş.
    tek çözüm yolu bu...
  • itemli taxiye gir çabuk toplarsın
    tabi taxiye girebiliyosan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Daha önce bende böyle bir konu açmıştım ama herkes kara cahil

En güzeli gece b0ta bırakmak kendinden 2-3 lv. düşüklerde ki böylece bir gecede 120-150 c.h. toplayabiliyorsun.

Fakat dikkatimi çeken bir konu daha var, npc thieflerden çok çabuk düştüğünü farkettim. Belki 3-4 yıldız bi kervan çekip janganın arka taraflarında bekler ve çıkanları sürekli öldürürseniz çabuk toplayabilirsiniz. Ama bu sadece bir teori.

NPC Thieflerden curst heart düşme olayını bende farketmiştim ama bencede en iyisi 2-3 lv altına bota bırakmak.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Fronto-

quote:

NPC Thieflerden curst heart düşme olayını bende farketmiştim ama bencede en iyisi 2-3 lv altına bota bırakmak.

şöyle mesela

en ideal yer thief gelince içeri kaçma şansında var
    ama bazı sakarlar tam iyi koruyamıyor fire ox ölyor

• Bi canavardan düştü onu almıyorsun o kestiğin canavarın yakınlarında kesince daha çabuk düşüyor ama bu botla olucak bişey değil tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana bir yol da benden ;

- Bizzat kendim test ettim ve oluyor, Ben Hunter olduğum için düzenli her akşam Unıon ve guild ile kervandayız. Şöyle diyeyim sana 5* dan aşşağıya gitmeyiz ve bildiğin gibi 5* bir Kervana en az 15 adet Thief çıkar. Daha fazla olabiliyor. Çıkan her Posta Thieflerden 1 tane düşüyor. Ve Constantine - Hotan çeken bir kervan en 30 Parti'den fazla thief keser, yani her bir Posta Thieflerden 1 Premıum Plus düşüyor bana. Bu Curs Heart içinde geçerlidir. Denemeni tavsiye ederim . . .
  • son noktayı mücahid abi koydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

quote:

şöyle mesela

http://img527.imageshack.us/img527/5833/sro2009022420452309.jpg
    http://img21.imageshack.us/img21/7707/sro2009022420453579.jpg

Hayır, onların yaptığı tamamen farklı. Kervancı geliyor, malları döküyor yere(trader ve thief 2side arkadaş) sonra thief şehrin içine girip topluyor ve orda ışınlanıyor. Ne hunter ne de npc thief geliyor. Ha içeri nasıl giriyor thief o öküzle, öküz dışarda kalır giremez derseniz işte o bir sır Zamanında thiefliği 3 lv a kadar böyle çıkarmıştık

Edit:Kalın olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 26 Şubat 2009; 17:06:45 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

quote:

şöyle mesela

http://img527.imageshack.us/img527/5833/sro2009022420452309.jpg
    http://img21.imageshack.us/img21/7707/sro2009022420453579.jpg

Hayır, onların yaptığı tamamen farklı. Kervancı geliyor, malları döküyor yere(trader ve thief 2side arkadaş) sonra thief şehrin içine girip topluyor ve orda ışınlanıyor. Ne hunter ne de npc thief geliyor. Ha içeri nasıl giriyor thief o öküzle, öküz dışarda kalır giremez derseniz işte o bir sır Zamanında thiefliği 3 lv a kadar böyle çıkarmıştık

Edit:Kalın olmuş

ilk baştane yapıoar die izledim

thief fln lvını kasmıolar

kendi lvllarını kasıolar ve curst heart topluolar

• bana 20-30 tanede deil 2000 curst heart lazım
  • Kendi Lv İnden 2-3 Lv Aşşağısında 8 Li Pt İle KasıL .. Hem Seri Mob Kesersin Bol Curs Çıkar+ Sende KasıLırsın
    Rocky Pt de 5 Saatte 300 Curs Topluyorum
  • 8 / 8 full pt de en çabuk toplarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

8 / 8 full pt de en çabuk toplarsın.

Evet benim bildiğim en seri yol bu...
  • PT ile daha hızlı düşürürsün diyorum
  • Hız görecelidir ben rockm de 85-87 moblarda xbow ile botta yaklaşık 24 satte 450 tane falan toplayabiliyordum ki bence bu gayet iyi bir rakam.
  • banada 2600 küsür lazım 84 lvl 'ı 77-78lerde sadece curset için kurdum bakalım gece kaç tane düşücek
  • bu curst heart tam olarak ne işe yarıyor??
  • skill kapatma
    quote:

Orjinalden alıntı: silahşor

bu curst heart tam olarak ne işe yarıyor??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.