Şimdi Ara

Custom Extreme Sıvı Soğutma Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Amerika'dan sistem siparişi verdim ve bu sistem için de sıvı soğutma parçaları siparişi verdim fakat birşeyi unuttum. Onlar da vidalar :)
    Ama önce sistemi ve parçaları söylemek istiyorum;

Ekran Kartı: Evga Gtx580 Hydro 2
    Anakart: Evga X58 Classified3
    HDD: 128GB Crucial RealSSD C300
    İşlemci: i7 950

Bu sisteme sıvı soğutma parçaları olarak şunları seçtim;

İşlemci Blogu: EK Supreme HF Nickel Plexi
    Pompa: Alphacool Laing DDC-Pump 12V Ultra
    Radyatör: Swiftech MCR320-QP Quiet Power radiator
    Hortum: Masterkleer tubing PVC 15,9
    Su Deposu: Magicool Plexiac 150 Reservoirs

Ekran kartının blogu zaten üzerinde mevcut ama buna da vida gerekiyor mu ?

Bu sisteme vida siparişi ve sıvı siparişi vermeyi unuttum. Aslında unutmak denilmez hepsi gelemiceği için bunları elemek zorunda kaldım.

Toplamda 4 takım 13/16 mm 2 takımda 90 derece eğik olan 13/16mm gerekiyor yani 10 adet.

Bunları Türkiye de nerede bulabilirim ? Çok fazla site yok ve olanlarda da mevcut değil.
    Parçaları arkadaşım 20 gün sonra Türkiye'ye gelirken çantasında getirecek. maksimum 20 gün içerisinde eksiksiz olmam gerekiyor?

Yardımınız gerekiyor beyler.

• Vida ne hocam rakor demek istedin herhalde.
  • ne demek istediğimi biliyorsun, yardım etmek için rakor dememi mi bekliyorsun. Konu ile ilgili bilgin yoksa kalabalık etme dükkanın önünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NekrofilY

ne demek istediğimi biliyorsun, yardım etmek için rakor dememi mi bekliyorsun. Konu ile ilgili bilgin yoksa kalabalık etme dükkanın önünü.

Ben biliyorum ne demek istediğimi de sen bilmiyorsun herhalde.Terbiyeden nasibini almamışsın anlaşılan.Bilgim olmasa aradığın şeyin adını yanlış bildiğin uyarısını yapmazdım.Kabahat bendeki adam sayıp yardım etmeye kalktık.

Büyüklük bende kalsın gene gençliğine verip yardımcı olmaya çalışalım,arg-ist abimizle temasa geç yardımcı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_44172250/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44172250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proximity -- 20 Şubat 2011; 16:48:42 >

• ekran kartı üzerinde sıvı sogutma bloğu olsa dahi rakora ıhtıyacın var..aynı sekılde pompa ,radyatör ,işlemci ve hazne de de..

toplamda 10 adet 90 derecelık rakora neden ıhtıyacın var anlamıs degılım?90 ve 45 lıklerı özellikle 90 lıklları az kullanmakta fayda var..10 adet 90 lık rakor debi falan bırakmaz sistemde..

kasanın iç dizaynını bılemıyorum fakat bu kadar 90 lıga veya 45 lıge ıhtıyacın olamaz ha fantazi yapıcam dıyorsan onu bılemem..ayrıca 90 lık rakorlar da ucuz değil kabaca bu yazdıklarına göre 100$ dan fazla tutar...
  • dostum toplamda 10 tane yazmışım virgul koymadıgım için karışmış :)
    Ama hallettim Yukarıda arkadaşların verdiği linkteki ürünlerin siparişini verdim, ama buradan değil amerikadan. Yarı fiyatına.
    Teşekkürler ilginiz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah tamamdır o zaman..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.