Şimdi Ara

Custom Game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dotanın ve Dota2 nin yetkin (Türkçe) forumlarını gezdim. Ancak custom game hakkında pek bir bilgi edinemedim.
    Dota 2 de custom game için 5 küsür gb lık bir dosya transferinden sonra ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Bundan sebeple o 5 gblık dosyayı indirmek istemedim.
    Dotada son zamanlarda hep fun maplari oynuyordum. Özellikle tower defance. Dota 2 de yeni sayılırım. 22 lvlim. Ancak gerçekten sıkmaya başladı. Custom game hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeNoVaL

Öncelikle selamlar arkadaşlar.
    Dotanın ve Dota2 nin yetkin (Türkçe) forumlarını gezdim. Ancak custom game hakkında pek bir bilgi edinemedim.
    Dota 2 de custom game için 5 küsür gb lık bir dosya transferinden sonra ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Bundan sebeple o 5 gblık dosyayı indirmek istemedim.
    Dotada son zamanlarda hep fun maplari oynuyordum. Özellikle tower defance. Dota 2 de yeni sayılırım. 22 lvlim. Ancak gerçekten sıkmaya başladı. Custom game hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Dota 1 dekinin aynısı indirip kuruyorsun lobyler çıkıyor istediğin oyun tiplerine göre giriyorsun d2 modd vardı custom games olmuş sonra.
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    İndirip kurdum 5 gblık kısmı onun dışında haritalarıda tek tek indirmem mi gerekiyor?
    Birde arkadaşların mı olması lazım illaki oynuyabilmek için? Ben hiç loby e denk gelmedim de indirdikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeNoVaL

İndirip kurdum 5 gblık kısmı onun dışında haritalarıda tek tek indirmem mi gerekiyor?
    Birde arkadaşların mı olması lazım illaki oynuyabilmek için? Ben hiç loby e denk gelmedim de indirdikten sonra.

Ben de hiç oynamadım herhalde steamdeki arkadaşlarınla giriyorsun.
  • http://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=570&section=readytouseitems

Burada bir sürü custom maps bulabilirsiniz. Beğendiğiniz mapleri subscribe yapın daha sonra oyuna girdikten sonra customgames bölümünden Subscribed maps i seçin ve haritalar orada görünecektir.
    Bende uzun zamandır Element TD bekliyorum umarım yakın zamanda gelir.
  • Ya dota da oynuyordum bu haritaların çoğunu element td de dahil. Ancak orada host layan arkadaşlar direkt olarak gözüküyorlardı. Eurobattle de en azından öyleydi. Ama burada öyle bir sistem yok. Yan biri oyun kurupda herkes onu göremiyor. Zaten kanal var custom game diye oradakilerde ölü gibi(170+ kişi var). Pudge wars olsun, troll and elves olsun, pokemon defance gibi maplar çok zevkliydiler. Ancak dota 2 de pek oynayan yok. :S
  • Dota 1 dek gibi birisi map kurupda Public olarak göremedi?imiz için dota 2 de oynayan sayysy yok. Host layan ki?ini arkada?y olmanyz lazym illaki. Element TD yi bende oynuyordum gayet zevkliydi. Ama dedi?im gibi pub olarak oyunlar gözükmüyor illaki tanydyklarynla oynuyacaksyn. Custom game diye kanal var 170+ ki?i var ama çöl gibi sessiz :S
  • evet dediğin gibi oyuncu sayısı az burada biraz da dota 2 geliştiricileri pek fazla üzerinde durmuyor ondan sanırım. Kendi çabalarıyla birşeyler yapmaya çalışanlar sayesinde eklendi buraya ama fazla bir tanıtım s olmadı. Ben hala eletd bekliyorum single player oolsa bile yeter bana :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.