Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma - Akvaryum Pompası :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar, depoyu temizlerken elime aşağıdaki gibi bir malzeme geçti.
    Aklıma direk olarak ne geldiğini sizde tahmin edersiniz. Sizin de aklınıza aynı şey geldi değil mi, itiraf edin :D

Mümkün müdür sizce böyle birşey, mümkünse uğraşmaya değer mi? İlgili olabilecek resimler aşağıda..
    Akvaryum malzemesi olduğu için haliyle entegre bir ısıtıcısı var, sanırım kapatmak mümkün,
    değilse bile sökmek yada elektrik bağlantısını kesmek mümkün olabilir diye düşünüyorum.

Bilgisayar kasasının içine sokuşturmak gibi bir niyetim yok, pompasını ve haznesini birlikte dış ünite olarak
    komple kullanmayı düşünüyorum. Yok olmaz illa pompayı sök ayrıca kullan derseniz o da kolay sökülebilir birşey gibi duruyor.

Evet, özetle tavsiyelere ve fikirlere açığım. Pompanın özelliklerini resmin üzerinde de görebilirsiniz;
    12 Watt
    H max M : 1,15
    L/H : 390

Fikir veren / verecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim, selamlar..

• pompalar genelde max 3 -4 m oluyo bu 1.5 basıncı bloga yetmeyebılır aıs hızı safece cpuya gayetvyeterlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları kullanan 2007 den beri var forumdan vs , su içinde çalıştığı için suyu ısıttığı söylenir , büyüktürler , yani artık pek kullanan kalmadı
    şöyle söyleyim elimde bir pompa var dc brushless motor saatte 1700 litre su pompalıyor 300 gram elin yarısı kadar 12v 25watt 20000 saat çalışma ömrü bakım gerektirmez bu tür pompalar yurtdışından temin edilmeye başlandığı için akvaryum işinden çekildi millet eskiden 220v ile çalışan pompada kullanan vardı
  • Değmez yani uğraşmaya diyorsunuz anladığım kadarıyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkoray

Değmez yani uğraşmaya diyorsunuz anladığım kadarıyla :)

ben sana 65e gpu cpu ya yetecek pompa rezervuar satayım
  • arkadaşlar herkese selam bana alabileceğim en iyi pompa tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ekran kartı ve işlemci için ?
  • Bu işler riskli diyorlar ama nekadarı doğru bilmem.
  • güzelmiş ne kadara satıyosunuz ?
  • ne kadar satıyosunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.