Şimdi Ara

Cüzdan Sevmeyenlerden Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Çok sağolun hocam kotona bakayım mutlaka.

Ve başka bir alternatif daha buldum benim baya hoşuma gitti çok ince gözüküyor cepte rahat gider gibi sanki sağda tel solda bu ?

http://www.pullhaze.com/

Pullhaze önermeye gelimiştim,
    2 aydır kullanıyorum gereçkten çok rahat, yırtılmaz kağıttan yapılmış bir ürün ama kağıt deyince önyargı yapmayın yıkanabilir yırtılmaz vb ama abim gibi çokta ramboluk bekleyip çakmağı üstüne köklemeyin yanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

Ve başka bir alternatif daha buldum benim baya hoşuma gitti çok ince gözüküyor cepte rahat gider gibi sanki sağda tel solda bu ?

2 aydır kullanıyorum gereçkten çok rahat, yırtılmaz kağıttan yapılmış bir ürün ama kağıt deyince önyargı yapmayın yıkanabilir yırtılmaz vb ama abim gibi çokta ramboluk bekleyip çakmağı üstüne köklemeyin yanıyor

Hocam klasik modeli begendim ama siz hangisini kullaniyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

Hocam klasik modeli begendim ama siz hangisini kullaniyosunuz

Bende klasik kullanıyorum çok hoşuma gidiyor kartlarım vb cepte dağınık dağınık dururdu sonra bel çantası taşımaya başladım çok sıktı bu ürününü bulunca çok çok rahatladım. Para koyulacak büyük bölme tek, ayrıca kartları kutu gibi saran yandan alan bölme 2 tane, birde o 2 bölmenin öne çekilmesiyle oluşan basit bölmeler var.
    Kartlıkların kullanımı çok rahat sitede çok kart sığar vb muhabbeti var ama bence 2 den fazla kart için kullanışsız ve ürünün mantığına aykırı.Kartlıkların ortasında pencere gibi delik var çıkartırken ordan itip çıkartmak çok hoş oluyor ben bir tarafta sık kullandığım banka kartı ile öğrenci kartımı diğer tarafada toplu taşıma kartımı koydum. Basit dediğim bölmeler bana çok güvenli gelmiyor oraya çok önemli olmayan fiş fatura vb olursa koyuyorum. Para bölmesine ise kimlik çok rahat sığıyor üste doğru yarım yana doğru 1cm boşluk kalıyor kimliği koyunca boyutu hakkında fikir olsun size. Sıkıntı olabilecek şeyler kimine göre fiyat ama bence çok hakediyor kağıt deyip geçilmesin birde paralarla kimliği aynı yere koymek beni pek memnun etmedi başka derdim yok ha birde maceracı abiniz varsa yanabiliyor tekrar hatırlatayım

• otobüs kartı var, ehliyet var, kimlik var, öğrenci kartı var, mühendis odası kartı var, ininal kart var, market kartı var, banka kartı var yani cüzdan şart oluyor.[code][/code]
  • İnce bi cüzdan alın atın arka cebinize zamanla alışıyosunuz. Hatta öyle alışıyosunuzki olmadığında eksikliğini hissediyorsunuz
  • cüzdanı arka cepte rahatsız ettiği için sevmezdim.
    artık ceketimin iç cebinde taşıyorum sorun kalmıyor.
  • dağınık kullanıcısına yanıt
    İnceligi vs baya hosuma gitti sizin yorumunuzla aklimda soru isaretlerise gitti iletisime gectim siteyle bayada ilgililer.Klasik model icin arkadaslar erkege gitmez vs diyor ama benim hosuma gitti siz karsilastiniz mi oyle bir durumla.

• Banka kartları sol arka cep
    Kentkart, öğrenci kimlik kartı sağ arka cep
    Kimlik ve ehliyet montumun sol göğüs cebi
    Bozuk paralar pantolonun sol ön cebi
    Kağıt paralar pantolonun sağ ön cebi
    Çakmak pantolonun çakmak cebi
    Kulaklık telefon vs montun sol cebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 25 Şubat 2015; 15:24:04 >
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    İlgi konusunda da çok iyiler gerçekten biraz sohbett ettik beni hemen ofislerine davet ettiler tanışmak için Bence gayet hoş unisex bir ürün farkı olmaz çevremdende hep beğendiler bir babam kağıta o para verilir mi dedi ama çok beğendi parasını duyana kadar bana da al sadesinden diyordu. Abimde kıskandığından yaktı bence

Kart bölmesi böyle, işarep parmağımı daldırdığım yerde basit bölme. Kimlik biraz dışarı taşmış yanıltmasın normalde yarım santim içinde kalıyor. İlk zamanlar kapanma sorunu oluyor kapalı durmuyor kat yerleri belirgin olmadığı i.in daha sonralar kendi kat yerleri oturuyor benimki kimliğe görede şekillendi ortanın solundan geçn kat o yüzden.
     Cüzdan Sevmeyenlerden Öneri

Basit bölme

Ana bölüm

Kat yerlerinde kırışıklık olabiliyor ama göze çok batmaz bilginiz olsun. Gerçi ben oraya hep içe doğru bastırdım can sıkıntısından ondan oldu birazda

Efekt olmadan görseller daha iyi bir fikir sunar umarım iyi forumlar .

• dağınık kullanıcısına yanıt
    Supersiniz hocam cok tesekkurler spn bir fikir toplantisi ile klasik veya baska bir modeli almis olurum.Hatta vakit olursa birde inceleme konusu acarim siz olmasaniz kullanici fikri bulmak imkansiz.Tekrar tesekkurler iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.