Şimdi Ara

CÜZDAN TAVSIYESI ARIYORUM(ICERI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 liraya kadar cikabilecek cüzdan tavsiyesi ariyorum .Istedigim seyin tarifi:
    -Çocuk işi olmasin
    -Içindeki cepler güzel olucak iyi tasarlanmış bir şekilde kullanıma uygun olucak
    -Deri tercihimdir

Linkle de tavsiye alabilirim

• Burası öğrenci forumu hocam ; ceplerde para yok sen cüzdana 80 istiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: atat54

Burası öğrenci forumu hocam ; ceplerde para yok sen cüzdana 80 istiyon

Hakli olabilirsin de cuzdan erkegin aksesuari yani erkek sonucta ne tasiyor ki max saat telefon cüzdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: menofsteelll

quote:

Burası öğrenci forumu hocam ; ceplerde para yok sen cüzdana 80 istiyon

Hakli olabilirsin de cuzdan erkegin aksesuari yani erkek sonucta ne tasiyor ki max saat telefon cüzdan

Alıntıları Göster
    97li misin hocam?

• Takipte kalalim. Bana da lazim
    Bozuk para gozu olsa iyi olur
  • Şapka sığanından al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

97li misin hocam?

Evet 17 olucam ocakta

Ben de 97 liyim. :)
  • 5 tl'ye al içine 75 tl koy
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

97li misin hocam?

Evet 17 olucam ocakta

Ben de 97 liyim. :)

Alıntıları Göster
    80 liraya cüzdan alıp içi boş gezmek yerine cüzdan almayıp direk 80 lirayı cebe atsan daha iyi değilmi

• Yok mu yardimci olacak
  • Valla en kullanılışlısı Nike ta Adidas ta satılan cıtcıtlı cüzdanlar kimlik yeri bozuk para yeri oluyor deri cüzdanda bunlar olmuyor bulmak zor yani bende arıyorum ama bulamıyorum. Gg ye göz at derim yinede tommy nin kullanışlı cüzdanları var aradığın fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Takipte kalalim. Bana da lazim
    Bozuk para gozu olsa iyi olur

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bings

Valla en kullanılışlısı Nike ta Adidas ta satılan cıtcıtlı cüzdanlar kimlik yeri bozuk para yeri oluyor deri cüzdanda bunlar olmuyor bulmak zor yani bende arıyorum ama bulamıyorum. Gg ye göz at derim yinede tommy nin kullanışlı cüzdanları var aradığın fiyata

Cıtcıtlı cüzdan kullaniyorum şu an ama bir yerde falan arkadaslarlayken cüzdani aciyosun çıtırt diye ses geliyor kullanisli degil bence sonucta cebinde dururken acilmaz ki cuzdan
  • quote:

quote:

Valla en kullanılışlısı Nike ta Adidas ta satılan cıtcıtlı cüzdanlar kimlik yeri bozuk para yeri oluyor deri cüzdanda bunlar olmuyor bulmak zor yani bende arıyorum ama bulamıyorum. Gg ye göz at derim yinede tommy nin kullanışlı cüzdanları var aradığın fiyata

Cıtcıtlı cüzdan kullaniyorum şu an ama bir yerde falan arkadaslarlayken cüzdani aciyosun çıtırt diye ses geliyor kullanisli degil bence sonucta cebinde dururken acilmaz ki cuzdan

Hocam bence cıtcıtlı cüzdan çok kullanışlı deri cüzdan kullanıyor olsan kimlik bir cebinde bozuk paralar bir cebinde sıkıntı
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bence cıtcıtlı cüzdan çok kullanışlı deri cüzdan kullanıyor olsan kimlik bir cebinde bozuk paralar bir cebinde sıkıntı

Oyle diyosaniz o zaman linkle tavsiye alabilir miyim?

• link ve resimlerle konuyu destekleyelim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

link ve resimlerle konuyu destekleyelim beyler
     CÜZDAN TAVSIYESI ARIYORUM(ICERI)
    Ben bulursam bundan alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

link ve resimlerle konuyu destekleyelim beyler

+1
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyle diyosaniz o zaman linkle tavsiye alabilir miyim?

Cıtcıtlı cüzdan icin link istiyorsan Adidas,Nike dan bakabilirsin birsürü model var ama iste cocuk isi oluyor deri cüzdan icinde bu model benim hoşuma gitti uzun zamandir bakiyordum bu modele bugun bir avm de bakicam hosuma giderse alicam alirsam sana donerim
    http://m.gittigidiyor.com/urun/68736824

• quote:

80 liraya kadar cikabilecek cüzdan tavsiyesi ariyorum .Istedigim seyin tarifi:
    -Çocuk işi olmasin
    -Içindeki cepler güzel olucak iyi tasarlanmış bir şekilde kullanıma uygun olucak
    -Deri tercihimdir

Linkle de tavsiye alabilirim

http://www.dockersturkey.com/95181,PR-1355.html hocam ben buna benzer bir model kullanıyorum ve memnunum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.