Şimdi Ara

Cüzdan Tavsiyesi Lazım [ÖNEMLİ] [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
11.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frrozen

Bence Levi's a bak derim indirimde var deri cüzdanlar 90-100 civarından düşme 40-50 tl arası.

Levis aklımda yoktu. Onu da araştırayım. Yukarda verdiğim modeller arasında 25 tl'likler de var. Yanlış anlaşılma olmasın. Fazla para gömülmeyi seviyor değilim.
  • louis vuitton kalitesiz diyorsun öyle mi ? hemde 150 bütceyle. Anahtarlık bile alamazsın oradan. Önce fiyatlarını öğren derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

louis vuitton kalitesiz diyorsun öyle mi ? hemde 150 bütceyle. Anahtarlık bile alamazsın oradan. Önce fiyatlarını öğren derim.

Ben demiyorum. Yazdıklarımı okursan başka bir konuda bir üyenin böyle dediğini söylemişim. Söyleyen kişi deri işinde olduğundan, dediklerinin doğru olabileceğini düşündüm.

Ayrıca 150 tl ile lv cüzdan gayet rahat alabiliyorum. Bence sen fiyatlara tekrar bak. Çantasından değil cüzdanından bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teşbihte hata

quote:

louis vuitton kalitesiz diyorsun öyle mi ? hemde 150 bütceyle. Anahtarlık bile alamazsın oradan. Önce fiyatlarını öğren derim.

Ben demiyorum. Yazdıklarımı okursan başka bir konuda bir üyenin böyle dediğini söylemişim. Söyleyen kişi deri işinde olduğundan, dediklerinin doğru olabileceğini düşündüm.

Ayrıca 150 tl ile lv cüzdan gayet rahat alabiliyorum. Bence sen fiyatlara tekrar bak. Çantasından değil cüzdanından bahsediyorum.

Salı pazarından bende alırım 150 tlye. Arkadasım bilmiyorsun bari yorum katma. Ben sadece söyledim kedi ciger olayına dönmesin.

• quote:

quote:

quote:

Salı pazarından bende alırım 150 tlye. Arkadasım bilmiyorsun bari yorum katma. Ben sadece söyledim kedi ciger olayına dönmesin.

Birader ne kedi ciğer olayı. Daha önce de dedim benim marka(fiyat) takıntım yok. İnternette arattım ve 120 tl civarında çıktı lv. 150 tl bütçem olduğu için ve gözüme hoş geldiği için listeme ekledim. 150 tl den fazlaysa almam, bu kadar basit.

Ben arattım, bu fiyata buldum (çakma değil rahat ol). Ha sen kazık yemişsindir, içine oturmuştur, ondan dolayı da millete "150 tl den ucuza bulamazsın" diye sıkıyorsundur. Bu da olası yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birader ne kedi ciğer olayı. Daha önce de dedim benim marka(fiyat) takıntım yok. İnternette arattım ve 120 tl civarında çıktı lv. 150 tl bütçem olduğu için ve gözüme hoş geldiği için listeme ekledim. 150 tl den fazlaysa almam, bu kadar basit.

Ben arattım, bu fiyata buldum (çakma değil rahat ol). Ha sen kazık yemişsindir, içine oturmuştur, ondan dolayı da millete "150 tl den ucuza bulamazsın" diye sıkıyorsundur. Bu da olası yani

+1 kapak :D

Bende hastasıyım lv cüzdanların ama pahalı be arkadaş :)

• Bu kadar para verirsem kıç cebime koyamam bu cüzdanı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

• Bende Adidas in cuzdani var 15 tl ye almistim galiba gayet ince guzel tasarimli bir cuzdan tavsiye ederim.
  • cati sevdim, ben de alabilirim hatta
  • U.S. POLO Cüzdan görmüştüm.. 50-60 TL idi.. siyah cüzdan üzerinden kırmızı çizgi geçiyodu harikaydı ayakkabı dünyasında görmüştüm..
  • Gerçek LV 120 liraya nerde var? Kafanız mı iyi, ebayde bile 150 dolardan başlıyor gerçekleri

225 dolara LV getirttim amerikadan 1 ay önce, LV 120 liraya yok kardeşim, deri LV bulman imkansız o fiyata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 19 Ocak 2011; 1:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

U.S. POLO Cüzdan görmüştüm.. 50-60 TL idi.. siyah cüzdan üzerinden kırmızı çizgi geçiyodu harikaydı ayakkabı dünyasında görmüştüm..

Cüzdan Tavsiyesi Lazım [ÖNEMLİ] [SS'li]

Bu da güzelmiş aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

birazdan siparişi vereceğim.harika bir şey ...

• Pantolon cebinde kullanacaksan markaya kesinlikle para verme. Benim Vakko cüzdanım vardı, popo cebimde olduğu için zmanla deforma oldu, dikişleri attı, ben de onu çöpe attım. Şimdi pantolon cebimde kullanmak için Karpix gibi bir markanın gerçek deri cüzdanını aldım. Kalitesi fena değil. Aslında en önemlisi gerçek deri olduğundan terletmiyor. Matraş da iyidir, hatta yeterli olur.

Ama ceketinin iç cebinde kullanacağın, uzun cüzdanlarda alacaksan markaya para verilebilir. Yakında günlük giyimde takım elbise kullanmaya başlayacağım. BU yüzden ben de uzun tip kaliteli bir cüzdan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Pantolon cebinde kullanacaksan markaya kesinlikle para verme. Benim Vakko cüzdanım vardı, popo cebimde olduğu için zmanla deforma oldu, dikişleri attı, ben de onu çöpe attım. Şimdi pantolon cebimde kullanmak için Karpix gibi bir markanın gerçek deri cüzdanını aldım. Kalitesi fena değil. Aslında en önemlisi gerçek deri olduğundan terletmiyor. Matraş da iyidir, hatta yeterli olur.

Ama ceketinin iç cebinde kullanacağın, uzun cüzdanlarda alacaksan markaya para verilebilir. Yakında günlük giyimde takım elbise kullanmaya başlayacağım. BU yüzden ben de uzun tip kaliteli bir cüzdan almayı düşünüyorum.

Benim de şu anki cüzdanım, arka cepte taşımaktan dolayı deforme oldu. Yeni alacağım cüzdanı yan cebimde taşıyacağım. Uzun cüzdanlardan düşünmüyorum hocam, ufak rahat bir cüzdan alacağım.

Karpix'e de bir bakayım. Matraş da iyi. Caterpillar da alabilirim. Vakko şimdilik ağır gelir. lv pahalı diyo millet, bir de çakmasını almayalım, o da gitti seçeneklerden. Tergan'ı da eliyorum.

Cat mi alsam
    Matraş mı..

• matmazel 'e git 35 tl mi ne istedigin türler
  • Paul Smith cüzdanları çok hoşmuş nerede bulabiliriz?
  • LV'nin çakma çantaları 600 TL'ye gidiyor. Cüzdanın anca çakması olur o fiyata. Görüldüğü gibi 290 € etiket var. Millete laf atmadan önce biraz araştır.

http://www.louisvuitton.com/de/flash/index.jsp?direct1=home_entry_de

Tergan iyidir deri olarak, babamlar onlara kumaş veriyordu iyi olduklarını söylüyor. Ayakkabı almıştım oradan çok kaliteliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 19 Ocak 2011; 11:16:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

LV'nin çakma çantaları 600 TL'ye gidiyor. Cüzdanın anca çakması olur o fiyata. Görüldüğü gibi 290 € etiket var. Millete laf atmadan önce biraz araştır.

http://www.louisvuitton.com/de/flash/index.jsp?direct1=home_entry_de

Tergan iyidir deri olarak, babamlar onlara kumaş veriyordu iyi olduklarını söylüyor. Ayakkabı almıştım oradan çok kaliteliydi

Bu ürünleri bu kadar pahalı yapan nedir? Markası mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.