Şimdi Ara

Cvic Deam 2007 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter1978

teşekkür ederim yorumun için fakat 30000 geçmem imkansız.Sadece donanım farkımı var yani.

ve 2009 Golf aldın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m
    Civic' e bencede değmez.Boşuda olsa en dolusuda olsa değmez.2007 dizel Focuslara bakabilirsin.Yada 2008 model 308' lere.Astrada olabilir.Ama o paraya kesinlikle benzinli civic alınmaz.

+1
    Başka araçlara yönelin derim. Donanım önemlidir.
  • dream 2007 diye satılan ama 2007 yılında çıkanlarda direksiyon kumandalı müzik sistemi var 2008 de sis farı eklendi.birde daha az km li premium bulursun o fiyata iyi araştırırsan.golf civicten çokta iyi degil onuda bil.lpg ye gelince 9 bin km oldu lpg takılalı hala saat gibi maaşallah arkadaşımda 2008 civic var 30 bin km yi geçti lpg ile onda da sorun olmadı hala.dizel alacagına benzinli al lpg tak dizelden az yak.ford diyenler fordun 2. eline bakın bakalım 2 sene içinde en az 12-13 bin tl kaybediyor.pejo diyenler fransızlar araba yapmaya fransız kalmış.donanımı çok fazla ama arabaları sorunlu genelde
  • dream en full değildir.. en boş olan civic tir.. modeller şöyle gider..

dream(1.600) < premium(1.600) < elegance(1.600) < executive (1.800 cc)
  • 2008 eylülde elegans (2008 model/imzamdaki) 36.500 e aldım.Kazasız/boyasız/değişensiz ve 14.000 kmde idi.

Bence interneti boşverip,araba pazarlarında vs. arayın Civic.Net fiyatları çok şişkin oluyore.

Ben de size, aynı şeyi önereceğim.1-2 lira borca falan girin,ama bomboş Civic almayın.
  • golf midline 2009 3800km 31500'e aldım.Dod internet sitesinden buldum.çok memnun kaldım araçtan.Vectra neymiş öyle yaaa:) araçta ekstra sıfır alırken park sensörü takılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter1978

golf midline 2009 3800km 31500'e aldım.Dod internet sitesinden buldum.çok memnun kaldım araçtan.Vectra neymiş öyle yaaa:) araçta ekstra sıfır alırken park sensörü takılmış.

hacı sen baya kararlıydın boş bi araba almaya neyse hayırlı olsun donanım cokta onemlı deil demekkı senın ıcın kazasız belaszı kullanmak nasıp olsun kardesım 16 fsi motormu bu arada arac
  • hayır fsı değil.Vectrada çok doluydu ama beni tatmin etmedi:) bir hız sabitleyici olsa yeterdi istesem taktırabilirmiyim?
  • opel corsaya bıle takılıyorsa golfe takılmazmı yaaa aracının resımlerını paylassana bızde bakalım nasıl bısey belkı alırız aynısından
  • arkadaşım öncelikle hayırlı olsun cc taktırabilirsin ama sinyal kolu falan değişeceğinden bence serviste yaptırırsan daha iyi olur . ALLAH kaza bela vermesin.
  • teşekkürler arkadaşlar.daha iyileri sizlerin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.