Şimdi Ara

Cx 200 kutu icerigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun vatan bilgisayardan cx 200 aldim. Fakat sonra kutunun acilmis ve bantlanmis oldugunu farkettim. Calisanlara durumu izah ettigimde, kutunun hasar gordugunu soylediler. Kulakligin kontrol edildigini calistigini soylediler. Eve gelince kutuyu actim ve icinden sadece kulaklik cikti. Garanti belgesi yoktu. Metan bandrolu de yok. Normal mi bu durum acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değil. Bandrol yoksa sahte bile olabilir. Gidin yenisini isteyin. Gerekirse başlarının etini yeyin.

• kardeş bilmiyorum son durum nedir ama kulaklık kutusu ezilmiş ürünleri bile bak açılmış demiyorum, normalden ucuza satıyorlar. kesinlikle değiştir ve yenisini iste, başka enayi bulsunlar kendilerine.
  • arayıp sordum müşteri hizmetlerine, garanti de problem olmaz dediler. fakat kutuya dikkatli baktım tekrar, komple bantlanmış arkası. yani hasar görme durumu yok. açılıp tekrar bantlanmış. Geri götürücem bakalım iade edebilecek miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

arayıp sordum müşteri hizmetlerine, garanti de problem olmaz dediler. fakat kutuya dikkatli baktım tekrar, komple bantlanmış arkası. yani hasar görme durumu yok. açılıp tekrar bantlanmış. Geri götürücem bakalım iade edebilecek miyim

Dostum koşulsuz şartsız 1 hafta içinde istediğin taktirde iade edebilirsin yada değişim isteyebilirsin.
  • iade ettim ürünü. değişim yapmadılar başka kulaklık yok diye
  • Arkadaslar yeniden aldim kulakligi. İlk aldigim acilmis kulakligin bozuk oldugunu anladim. Yenisinin basslari kuvvetli, birde iki kulaktanda esit ses gelmiyodu eskisinde. Vatan da daha once boyle biseyle karsilasmamistim.

• hayırlı olsun. dikkat etmek gerek elektronik ürün alırken..
  • Tesekkur ederim yardiminiz icin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.