Şimdi Ara

cx 500 vs ie 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu ben cx 500 vs ie 4 diye açtım ancak ikisinden de vazgecmis bulunmaktayim.Westone Um1 dusunuyorum bilginize.
  • en iyisini yapıyorsun ultimate earsın da o fiyata güzel kulaklıkları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

@helsloot
    px-100 açık bir kulaklık px-200 ise kapalı bir kulaklık ve bu yüzden bu iki kulaklığı karşılaştırman sadece senin ne kadar cahil ve bilgisiz olduğunu ıspatlar.px-200 'ü ayrıcalıklı kılan çok başka özellikleri var kapalı bir kulaklık olmasına karşın alçak frekanslarda boğulma olmaması ve nota ayrımının bu boyutta bir diyaframa ve kapalı olmasına rağmen aşırı yüksek olması.

@lord_kharon
    shure ve weston sadece iem yani kulak içi kulaklıklar üretirler bu yüzden söylediğim markalara rakip olabilme gibi bir şansları asla yok.alacağınız en kaliteli en pahalı iem kulaklık bir fıstan öte değildir.ayrıca marka bazında da karşılaştırılamıycak kadar lider bir markadır sennheiser.ve tabi yakasını hiç bir zaman bırakmayan grado

öncelikle cahil olan ve sesten anlamayan sensin burada iki kulaklığıda dinledim px 200 kesinlikle parasını haketmeyen bir kulaklık , yabancı sitelerde şöyle bir araştırma yap ondan sonra gel buraya yaz ,px 100 px 200 'den cok daha kaliteli ses verir , ayrıca lord_kharon'a verdiğin cevaptada kimin cahil olduğunu anlamak hiçde zor değil tüm iem'ler fısss tır tabi evet öyle evladım sen öyle bilmeye devam et sayın kulaklık uzmanı , hadi ordan !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Mayıs 2008; 19:53:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

@helsloot
    px-100 açık bir kulaklık px-200 ise kapalı bir kulaklık ve bu yüzden bu iki kulaklığı karşılaştırman sadece senin ne kadar cahil ve bilgisiz olduğunu ıspatlar.px-200 'ü ayrıcalıklı kılan çok başka özellikleri var kapalı bir kulaklık olmasına karşın alçak frekanslarda boğulma olmaması ve nota ayrımının bu boyutta bir diyaframa ve kapalı olmasına rağmen aşırı yüksek olması.

@lord_kharon
    shure ve weston sadece iem yani kulak içi kulaklıklar üretirler bu yüzden söylediğim markalara rakip olabilme gibi bir şansları asla yok.alacağınız en kaliteli en pahalı iem kulaklık bir fıstan öte değildir.ayrıca marka bazında da karşılaştırılamıycak kadar lider bir markadır sennheiser.ve tabi yakasını hiç bir zaman bırakmayan grado

öncelikle cahil olan ve sesten anlamayan sensin burada iki kulaklığıda dinledim px 200 kesinlikle parasını haketmeyen bir kulaklık , yabancı sitelerde şöyle bir araştırma yap ondan sonra gel buraya yaz ,px 100 px 200 'den cok daha kaliteli ses verir , ayrıca lord_kharon'a verdiğin cevaptada kimin cahil olduğunu anlamak hiçde zor değil tüm iem'ler fısss tır tabi evet öyle evladım sen öyle bilmeye devam et sayın kulaklık uzmanı , hadi ordan !

ne dersen de haksızsın vede yanlışsın artı yabancı sıte dıye tutturma boşuna cunku okuduklarının hıc bır anlamı yok.ikisinide dinlemiş olman zaten bişeyi değiştirmez ikisini dinleyebilirsin ama ikisini kıyaslayamazsın çünkü biri açık biri kapalı kulaklık diyorum sen hale karşılaştırma yapıyosun hiç bişeyden değil cahillikten ölceksin.ayrıca iem kulaklıklarda aynen fıstır nedenıde cok basıt diyaframları çok küçüktür bu yüzden daha en baştan kaybederler.

• http://www.earphonesolutions.com/wenewum2bldu.html bu fıs değil mi ?

http://www.earphonesolutions.com/shseeasasshe.html bu da fıss tüm iemler fıs sana cevap bile yazmıyorum kimin cahil olduğuna iem kullanıcıları ve forum karar versin hadi selametle
  • arkadaslar tartismanın arasına giriyorum ama px100 genel kanıya gore daha iyi ses veriyor.bunda açık olması da etkili.ses alıp vermesi sesin daha dogal çıkmasına sebep oluyor.konudan biraz dışarı çıkıldı ama bir de link vereyim.http://www.dansdata.com/3senns.htm

edit:yukarıda da dedigim gibi kulak içi kategorisinde westone um1'da karar kıldım.bir de westone ve shure senn.'den daha iyi kulak içi kulaklık uretirler cunku sadece o işlere odaklanmışlardır ozellikle westone.genele bakarsak butun konularda sennheiser en iyi denilebilir.daha dogrusu en büyük.ama bu herkese gore ve alt kategorilere gore de degiskenlik gosterebilir mesela shure mikrofonları çok begeniyorlar.akg'nin bir takım urunleri begeniliyor, keza grado çok iyi altec lansing, sony,denon vs.. bir de en kaliteli kulak içi kulaklıktan bile bir yere kadar iyi ses alabilirsiniz bence açık kulakliklar ve kafaustu kulakliklar daha iyi ve gerçekçi ses veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 7 Mayıs 2008; 1:08:07 >

• onlardan biri de koss ksc 75 ve portapro.Marka olarak grado ultimate ears shure ve um serileri ile westone yi unutmamak lazım.Fiyatı oranın da um serisi ve kossun kulaküstü kulaklıkları çok başarılı deniyor.Koss şirketini uygun fiyatları yüzünden geriye atmamak lazım akg ve sennheisher de iyi markalar aslında sony nin de birkaç oldukça iyi performans veren ürünleri var diye biliyorum.Marka kalitede önemli.Doğal ses için bence açık kulaklıklar daha iyi özellikle davullarda.
  • hocam bende bu ikilemde kaldım ve cx500 aldım 2-3 güne organix alıyorum bakalım ses nasıl olacak...
  • bi sorum olacak arkaşlar sony ericsson cep telefonum var ve malum kulaklık ile gelen hpm-70 kulaklık kullanıyorum. CX400 siparişi verdim aradaki fark nasıldır? Çok farkedilir mi hpm-70 in özelliklerini bulamadığım için yorum da yapamıyorum kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.