sen bu programi calistirabildin mi onu söyle calistiramadiysan baska program mrogram yok sana :D saglam bi arsivim var pc den baglandigim zaman web tarayicisi ve belirledigin saniye araliklariyla otomatik ve surekli cekim yapan kamera programini da ekliyecem ;
eyvallah kardeşim çalıştırdım saolasın sen elindeki bütün programları upload yapıver zahmet olmazsa bana sınırsız kamera programları falan çok lazım
protectwave çok teşekkürler. acaba elindeki cx75 arşivinden başka güzel programları da bizimle paylaşır mısın? eminim birçok hayır duası alacaksın. tekrar teşekkürler.
su anda en kullanıslı olanlar bunlar dostum biraz daha birikince yeniden link acacagım
kardeş ya link ölümü ne sayfa bulunamadı diyor bi yardım lütfen
bu resımdekı yazı benım yazıma benzıo :D:D:D bı yıl oldu bızım bu konuyu kapatmamız :D
SIEMENS hiç birşey yapamaz telefonda da olmaz sıemens in telefonların dan hayır gelmez benim başım çok yandı bende de cx75 vardı
quote:
Orjinalden alıntı: lord_master
SIEMENS hiç birşey yapamaz telefonda da olmaz sıemens in telefonların dan hayır gelmez benim başım çok yandı bende de cx75 vardı
aynen katılıyorum sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme