Şimdi Ara

>>>CX 75 KULLANANLAR BURAYA<<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
34.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: protectwave

Gojjira sw kaç peki?

*#06# yazınca şunlar çıkıyor. :)

p.date:2005-12-11
    SW-version:12
    baseline:p65lfp2#main_1.0.v201.1.0.3
    variant:a129
    sdt-map/SW:1/12
    d-map/prov:1/16
    lang:lg1/0
    codec:fr/efr/hr
    audio-par:nfv18

ayrıca daha öncekinde olmayan bi ton test te var daha öncekinde belki vardı ama hatırlamıyorum.
    ses,titreşim,MMC vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

arkadaşlar bende 3 aydır cx 75 kullanıyorum telefon gayet güzel ama mesaj geldiğinde baya bir titreşimde takılıyor mp3 alabilmek için bütün programları sildim şimdi nasıl yükleyebilirim en iyisi servise götürüp herşeyiyle baştan yaptırtmam mı bir yardımcı olun birde ne kadar sürede olur bilen arkadaşlar bana msn den ulaşsın hakanakman1988@gmail.com

kardeş güvendiğin bi servise götür. en doğru hareket bu olacaktır kanaatimce....ama inşallah anakartında bi problem yoktur umarım.yoksa yurtdışından geldiği için 2 ay kadar bekleyebilirsin.

bu arada arkadaşlar bu cihazın gerçekten BT si mi ağır işliyo yoksa bana mı yine BT si yavaş işleyen cihaz denk geldi.bu konuda TEST yapan var mı.Diğer markalar çok hızlı veri transfer ederken Siemens çok yavaş gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

arkadaşlar bende 3 aydır cx 75 kullanıyorum telefon gayet güzel ama mesaj geldiğinde baya bir titreşimde takılıyor mp3 alabilmek için bütün programları sildim şimdi nasıl yükleyebilirim en iyisi servise götürüp herşeyiyle baştan yaptırtmam mı bir yardımcı olun birde ne kadar sürede olur bilen arkadaşlar bana msn den ulaşsın hakanakman1988@gmail.com

arkadaşlar bir yardım olursa sevinirim hatta msn den olursa daha kolay olur benim için çünkü sürekli takip edemiyorumda forumu şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar format attım biraz hızlandı telefon ama giden programları nasıl tekrar yükleyeceğim bide joystick in plastiği düştü napcam en iyisi servise verip hem bitin programları yükletip hem komple bir bakımdan geçirmek hemde yeni sürümü yükletmek sanırım
  • ]BURAYA TELEFONU KÖTÜLEMEK İÇİN GİRMEYİNNN!!! SİZE TELEFONU NASIL DİYE SORMUYORUZ KÖTÜ DİYORSAN ALMAYINNN

nokıa malına hayır danimarka ürünlerini boykort ediyoruzzzz!!!!
  • arkadaşım kim kötülüyo eğer mackali6116 ya diosan eyvallah ama burası sonuçta forum ve fikirler paylaşılıyor ve en doğruyu bulmaya çalışıyoruz.saygılar...
  • yahu arkadaşlar ben telefonu tamire verdim ayriyetten yazılımın son sürümü yüklensin dedim ama eve geldim kağıtta diğer sorunların yanında bu yazmıyor acaba yüklerler mi yoksa uğraşcam mı
  • arkadaşlar bana mp3 çalan için program lazım cx75 için elinizde varmı???başka konularla ilgili prog. varmı???
  • cx75 kullanan baya kişi varmış.bende bu telefonu almayı düşünüyorum artılarını özelliklerinden biliyorum.eksileri neler?s75 mi yoksa cx75 mi?ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

cx75 kullanan baya kişi varmış.bende bu telefonu almayı düşünüyorum artılarını özelliklerinden biliyorum.eksileri neler?s75 mi yoksa cx75 mi?ne dersiniz?

Ben CX75 kullanıyorum ama CX75 ile S75 i Resmi sitede verilen özellik karşılaştırmasında S75 daha iyi gibi geliyor.kullanan arkadaşlar S75 Hakkında Yorum yazarlarsa daha iyi karşılaştırma yapabiliriz.

Birçok özelliği aynı
    farklar:
    -------------------------------------------CX 75-------------------------------S75
    gelen-aranan-kayıp no Gösterimi-----------10-----------------------------------100
    boyutlar----------------------------------112 x 48 x 19 mm, 90 cc---------103 x 47 x 18.5 mm, 84 cc
    veri iletimi--------------------------------GPRS-------------------------------GPRS+EDGE
    batarya-----------------------------------Li-Ion 750 mAh--------------------Li-Ion 820 mAh
    Dahili Bellek------------------------------14 MB------------------------------20 MB

Ayrıca resmi olmayan yerlerden S75 'in işlemcisinin daha hızlı duyumu alınmıştır.
    S75(alıntı)
    JBenchmark 1: 2403
    JBenchmark 2: 177
    CX75(benimki)
    JBenchmark 1: 1401
    JBenchmark 2:104

• @gojjira mesaj için saol.cx75 fiyat olarak cebime daha uygun ve de iki telefon arasında kayda değer bi fark yok sanırım,hız dışında...
  • arkadaşlar,benim ciddi bir sorunum var:cx 75 imin üstüne süt döktüm.telefon 10 dakka dayandı onra kapandı.şimdi telefonum çalışmıyor.kvk servisine gittim,sıvı temaası olduğu için tamir yapmıyoruz dediler.birde başarı servisine gidicem.orasıda aynı şeyi derse mahvoldum.genpayı falanda denirim ama sonuç alamzsam yapabileceğim sizce bişey varmı?başka nereye tamir için verebilirm?.yada benim yapabileceğim bişey varmı?
  • Gojjira Yalnız gelen arama kayıp cagrı karşılaştırmasında bir yanlışlık var cx 75 le ilgili,
    Yaklaşık 1aydır cx 75'in kayıp-gelen-aranan çagrı bilgilerini sıfırlamadım ve durum şöyle;

117 cevapsız arama (saat tarih süre)
    90 gelen arama (" " " )
    288 aranan numaralar (yuuuh! hepsini saati süresi tarihiyle vermiş)

Benim makina ondan agır heralde bugünlerde kayıtları sileyim eniyisi...

Diger karşılaştırmlar normaldir
    Süt döken arkadaş sanmam tamir edilebilecegini edilse bile büyük masraf ister sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

@gojjira mesaj için saol.cx75 fiyat olarak cebime daha uygun ve de iki telefon arasında kayda değer bi fark yok sanırım,hız dışında...

rica ederim.maksat bilgi paylaşımı. Ayrıca fiyatları arasında da 9-40 ytl fark var. Dünde gittim S75'i Carrefour da inceledim. CX75 imle kıyasladım.S75 te alınası bi telefon. Ama kullanan bi arkadaş varsa en iyi bilgiyi o verebilir. Verilen teknik bilgilerde herzaman bire bir uymuyor.

protectwave arkadaşım haklısın benim gelen arama sayısıda 26 görünüyor sitede verilen teknik bilgiler biraz eksik galiba dikkat etmemişim.

Cx75 lerde dış renkler arasında niye bukadar fiyat farkı var bilen arkadaş var mı?
    Volcano Black : 403,60 YTL (KDV Dahil) Titan Grey : 511,73 YTL (KDV Dahil)(hepsiburada dan alıntı)

Telefona süt dökülen arkadaşım:No comment(yorum yok)

• Öyle, bide işin ilginç yanı en karizma renk volcano black, haksız mıyım? Belkide diger renk daha az tercih edildigi için fiyat koyup üstüne, farklıymış izlenimi vermeye çalışıyorlardır. Aralarında özellik olarak fark yok.
  • Bir Soru: Bir süre yalnız bıraktığınız telefonu elinize alıp baktınız. Arayan mesaj çeken varmı diye. İki cevapsız çağrı var. Peki arayan kişi sizi gerçekten aradımı yoksa bir çok yurdum insanı gibi yalnızça çaldırıp kapattımı?. Hemen geri aramak mı gerekiyor. Yoksa sizde çaldırıp kapatırmısınız. Cevap Siemens 65 serisinde . Nokia 6680 de bulamadım. Bence Siemens düşmanlarına sorulabilecek en güzel soru bu.
  • Evet çok güzel bir konuya değindin Ben cx75'de tanıdım bu özelligi cevapsız çagrılarda kimin nekadar süre çaldırdıgı tek tek yazıyor, hatta aynı kişi ardı ardına cagrı atsa bile herbir cagrısının süresini gösteriyor..

Mesela adam 3- 5 saniye caldırmış hiç bakmıyorum ama 30 saniyenin üzerinde bi çagrı varsa hemen geri arıyorum..
  • arkadaşlar bende şu an 3 tlf olara c 35 ten başladım şimdi yine siemen s var ama ben in sorunu garanti ile ilgili aldıgımda cell trade diye bir garanti ile cihazı aldım ama sorun da gittigimde bana bir çizikten dolayı kullanma hatası diye üctret talep ettiler cihaz a laf yok ama servis konusunda titiz olmak lazım
  • millet bayadır yokum forumda cx 75 için en son sw nedir telefonu hala ilk aldığım günkü gibi kullanıyorum artık sw yükletmek istiyorum bayadır telefon işlerinle uğraşmıyordum ama artık sw yükletmem lazım
  • Valla ras nerelerdeydin? sw 23 son cıkanı ama tavsiye etmem hataları çok. O yüzden sw 12 veya 13 ü öneririm aralarında pek fark yok. Tabiki servise ver bence
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.