Bildirim
CX65 e wav yapma formülü...!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_968080/mpage_1/tm.htm
Burda yeteri kadar detaylı anlatılmıştı ama bu ufak bilgi de iyi olmus, fakat ayrı ayrı başlık açmak yerine bu dediğini, söz konusu belirttiğim başlıga da ekleyebilirdin, lütfen biraz daha duyarlı olalım ..
Saygılar .. -
dostum orada anlatılan şekilde yapılan wav cx65 te çalmıyo IMA ADPCM olayı şart bu tlf için ama formda biraz dolaştım çok yerlerde soruluyor bende böyle yapmayı uygun gördüm kusur ettiysek affola. -
silicix kardes bak negative in verdigi linkte noyacan anlatmıs
Öncewww.download.com a giriyoruz ve search kısmına sound forge yazıyoruz,downloadların içinde aratıyoruz ve programı indiriyoruz (35 mb civarı ama müthiş bir program)
programı install ettikten sonra internete bağlanıp register oluyor formalite icabı kazaa gibi ancak 5 sn falan sürüyor...
program felaket karışık ben başta hiç bir şey anlamadım fakat mp3 ayda wma dosyayı open diyip açıyoruz şarkının grafiği karşımıza çıkıyor,istediğimiz yeri seçip delete e basıp kesip atabiliyoruz,
programın sağ altındaki seçeneklere tıklayıp sadece stereo yazan yeri mono yapıyoruz ve 8 bit yapıyoruz şarkıyı,save as diyoruz ve wav şeklinde kaydet i seçiyoruz!!!
arkadaşlar 15 sn lik bir wav 500 kb civarı oluyor,umarım işinize yarar,
saygılar,teşekkürler....
simdi bir de
http://www.vereinsstar.de/basti/sox_gui.zip
adresinden cx65 icin yapılmıs wav dosyalarinin calmasini saglayan programıda kullanırsan
30 sn likl bir wav dosyası 250 kb'ye indirebilirsin
SAYGILAR
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- bildirimler açık ama gelmiyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- 532 li hat nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- gmail depolama alanı
- play protect nedir
- samsung a70 ne zaman çıktı
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X