Şimdi Ara

CX65 e wav yapma formülü...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows un ses kaydedicisinde wav dosyasını açıyorsunuz. Farklı Kaydet seçene girdiğinizde alt taraftaki değiştir e tıklıyorsunuz, burada BİÇİM i IMA ADPCM seçip kaydediyorsunuz, istediğiniz uzunlukta ses dosyasını hatasız çalar isterseniz tüm şarkıyı
    SAYGILAR

• http://forum.donanimhaber.com/m_968080/mpage_1/tm.htm

Burda yeteri kadar detaylı anlatılmıştı ama bu ufak bilgi de iyi olmus, fakat ayrı ayrı başlık açmak yerine bu dediğini, söz konusu belirttiğim başlıga da ekleyebilirdin, lütfen biraz daha duyarlı olalım ..

Saygılar ..
  • dostum orada anlatılan şekilde yapılan wav cx65 te çalmıyo IMA ADPCM olayı şart bu tlf için ama formda biraz dolaştım çok yerlerde soruluyor bende böyle yapmayı uygun gördüm kusur ettiysek affola.
  • silicix kardes bak negative in verdigi linkte noyacan anlatmıs

Öncewww.download.com a giriyoruz ve search kısmına sound forge yazıyoruz,downloadların içinde aratıyoruz ve programı indiriyoruz (35 mb civarı ama müthiş bir program)
    programı install ettikten sonra internete bağlanıp register oluyor formalite icabı kazaa gibi ancak 5 sn falan sürüyor...
    program felaket karışık ben başta hiç bir şey anlamadım fakat mp3 ayda wma dosyayı open diyip açıyoruz şarkının grafiği karşımıza çıkıyor,istediğimiz yeri seçip delete e basıp kesip atabiliyoruz,
    programın sağ altındaki seçeneklere tıklayıp sadece stereo yazan yeri mono yapıyoruz ve 8 bit yapıyoruz şarkıyı,save as diyoruz ve wav şeklinde kaydet i seçiyoruz!!!
    arkadaşlar 15 sn lik bir wav 500 kb civarı oluyor,umarım işinize yarar,
    saygılar,teşekkürler....

simdi bir de

http://www.vereinsstar.de/basti/sox_gui.zip

adresinden cx65 icin yapılmıs wav dosyalarinin calmasini saglayan programıda kullanırsan

30 sn likl bir wav dosyası 250 kb'ye indirebilirsin

SAYGILAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.