arkadaşlar ben bi data kablosu alacam ama cx65 için özel bi tane bulamadım. var işte c55 - s55 - sl55 e felan ortak kablolar, girişi cx65e de uyuyo . onlardan alsam işimi görür mü? sorun çıkarır mı yoksam??
evet hepsi uyar sana kalan uyan bitanesini alıp internetten programını yuklemen
sakınnn!! 2 gun once cx65 sw 08 icin update yapmaya kalktım (eski c55 icin aldıgım serial data cable ile) %20 ye geldi ve uctu e dogal olarak eepram de silindi. su anda acilmiyor telefon.
ne kadar flasher indirsem de unofficial file system img ler indirsem de kablo sorun oldugu icin dokunamiyorum telefona.
bulundugum sehrin 4 yanini gezdim cx65 uyumlu data kablosu bulamadım.elimde kaldı telefon :) artık yapabilirsem garanti kapsamına sokturtmaya calisacam baska care kalmadı ...
sakin ola giriş yeri uyuyor c55 data kablosu falan kullanmayin hafizayi ucurursunuz..
bu arada :) bi onerisi olan varmı garantiye sokturma dısında ne yapabilirim kabloyu telefona adapte etmemin yolu varmı ? ( kesinlikle kablo yok her yere sordum + tamir de edemiyo gerikafali herifler al sat dısında ne mohtan anlarlar ki)
simdi istanbulda olmak var :)
bi yardim eli pls :)
CX65 te video kaydetme süresi ne kadar acaba?
cx65 te video kayıt süresi 11sn. ama uzun süreli video kayıtlı film lerde alabiliyor
ben dun sordum cx65 kablosu İSTANBULDA 35 mılyon the siemens bandrollu
serial kablo mu ?
usb data
Teşekkürler slyt, Yani istersem 2-3 dakikalık bir görüntü kaydını bir defada yapabiliyormuyum ?
yanlıs TYR sadece 11sn cekebiliyorsun ama disardan indirmis oldugun 3gp dosyalari icin bole bir sorun yok yani disardan aldigin 2 dakikalik 3gp dosyasını calistiriyor ama sen asla 11sn den fazla video cekemiyorsun.
POLATER İN DEDİĞİ DOĞRU DISARIDAN GELEN DOSYALARA FAZLA Bİ SINIR YOK AMA KENDİ CEK TİKLERİN 11SN
POLATER SENİN TELEFONDAKİ GPRS AYARLARINI BURAYA YAZARMISIN
arkadaşlar cx65 gprs ayarı için turkcell müşteri hizmetlerini arayın onlar ayarları telefona gönderiyor
arkadaşlar ben 3650'mi satıp cx65 alıyorum... çünkü o kadar özellik insanı öldürüyo... yüklemediğim program kalmadı telefona...yinede çok sıkıldım.. bence cx65 hem ufak hemde güzel fotograf cekio... super karizma ve kaliteli bi tel... bu arada en ucuz nerede bulurum??...
Yakın bir zamanda, daha doğrusu S65'in gelmesiyle beraber CX65'in fiyatının düşeceği söyleniyor..
Senin fikrine karışmam ama 6600 p800 cx65 arasından bence 6600 al çok kullanışılı
CX65`lerin şarjı ortalama kaç gün gidiyor? Bir de 2100`daki gibi bir güvenlik kodu var mı?
Abi ben şahsen bilmiyorum bilseydim inanki yardım ederdim Lütfen kusura bakma
ŞARJ SÜRESİ ORTALAMA İKİ GÜN KİLİT KODU VAR AMA 6230 LARDAKİ GİBİ DOSYA KİLİTLEMEK MÜMKÜN DEĞİL VEYA BEN BİLMİYORUM.
kuzen slm CX65 LER BİRAZ SORUNLU GALİBA
CX65 BİR GECELİK AŞK MASALI
BENDE ÖYLE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. İSTEDİĞİM HİÇBİRŞEYİ YAPAMIYORUM