adresine bi uğra orda gprs ile yapılan yükseltme işlemini protectwave arkadaşım fazlasıyla anlatmış.en üst sw 10 a kadar oluyo.
eğer data cable ile yapmak istiyosan sorumluluk almam sadece yöntemi sunuyorum.
telefonun varianti önemli *#06# yaparak öğrenebilirsin.benimki a129 du. kendi denememi sunuyorum. google da 120100 cx75 veya 120100(cx75 için) diye arattım. Bikaç illegal(resmi olmayan) rus sitesinde bulabildim sw dosyasını.bilgisayarıma indirdim.virüs taraması yaptım.((ben sw23 ten sw13 e böyle döndüm.)) güncelleme yapmadan telefonumun sarjı tam olmalıydı. taktım data kablosunu telefona ve bilgisayara.indirdiğim exe dosyasını çalıştırdım.yaklaşık 15-20 dk arasında yükleme işlemi tamamlanıyor. sonra *#9999# yap evet diye onayladım(fabrika ayarlarına dönüş). Telefonu kapatıp açtım. Yükleme tamam.
NOT:BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR.SORUMLULUK KABUL ETMEM
, arkadaş sen geri dön muşsun ama ben geri dönemiyorum yardımcı olurmusun
adresine bi uğra orda gprs ile yapılan yükseltme işlemini protectwave arkadaşım fazlasıyla anlatmış.en üst sw 10 a kadar oluyo.
eğer data cable ile yapmak istiyosan sorumluluk almam sadece yöntemi sunuyorum.
telefonun varianti önemli *#06# yaparak öğrenebilirsin.benimki a129 du. kendi denememi sunuyorum. google da 120100 cx75 veya 120100(cx75 için) diye arattım. Bikaç illegal(resmi olmayan) rus sitesinde bulabildim sw dosyasını.bilgisayarıma indirdim.virüs taraması yaptım.((ben sw23 ten sw13 e böyle döndüm.)) güncelleme yapmadan telefonumun sarjı tam olmalıydı. taktım data kablosunu telefona ve bilgisayara.indirdiğim exe dosyasını çalıştırdım.yaklaşık 15-20 dk arasında yükleme işlemi tamamlanıyor. sonra *#9999# yap evet diye onayladım(fabrika ayarlarına dönüş). Telefonu kapatıp açtım. Yükleme tamam.
NOT:BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR.SORUMLULUK KABUL ETMEM
, arkadaş sen geri dön muşsun ama ben geri dönemiyorum yardımcı olurmusun
Arkadaşım açıkçası geri yükleme işleminin üzerinden neredeyde 2 yıl geçmiş. şimdi tam olarak hatırlamıyorum. Yukarıdaki anlatıma göre yapman durumunda dönmesi lazım. sw 13 yoksa elinde upload edebilirim akşam. Bilgim süre aşımına uğramış hatırlamıyorum ve o tarihten beri hiç ilgilenmedim konuyla. Kusura bakma. Ama hala cx75 'imi kullanıyorum(kapak takımı ve tuş takımı dağıldı. Bende Sizlere sorayım nerden bulabiliriz kapak takımını istanbul da?)
dogubank yada çevresinde kapak yada kasa bulursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme