Bildirim
cyber marka web cam driver lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynısı bende var. Vallaha banada lazım. Cd si var ama Dvd-Rom yok bozuk serviste. Pc çöktü servise götürdük format atıldı. Herşey gitti. Dvd-Rom da bozuktu onu aldılar. 1 haftaya kadar gelicek dediler 2 gün felan oluyor. O zamana kadar bulunamamış olursa Dvd-rom gelince koyarım ben.
-
VALLA cok iyi olur benim hiç bir yerde yedek driver yok cd iptal oldu yardımcı olursan iyi olur şimdiden teşekkürler -
Ok. En iyisi Cuma günü Cd yi birde Flash Disk i yanıma alıp bi kafeye gidiyim. Orda atarım Flash diske sonra buraya koyarım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 21 Şubat 2008; 15:25:10 > -
cok iyi olur 1 haftadır arıyorum hiç bir yerde yada ben bulamadım yada gercekten destek sitedi yok ne markaymış ama surundurdu beni teşekkür ederim -
Driverı Hafıza Kartına attım. Benim daha 50 dk felan var, ama sen indir boyutu 5 mb felan. Ben büyük bişey sanıyodum.
Link ;
http://rapids-hare.com/files/93978527/1300K.rar.html
NOT : Linkdeki " - " Tire İşaretini Kaldırmayı Unutmayın...
Olursa ya da Olmazsa cevap yazarsan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 22 Şubat 2008; 17:43:33 > -
teşekkürler ama hata veriyor kamerayı görüyor makine acmaya calıştıgımsa şöyle bir hata veriyor anlayamadım
VİDEO önizlemesi oluşturma başarısız oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhan_blue -- 22 Şubat 2008; 19:08:00 > -
Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyor. Ben yükledim yeniden başlattım denedim ve çalışıyor -
başlatmıştım saden ama ayni hatayı veriyor araştırıyorum şimdi neden yapıyor diye teşekkürler benim xp den olabilir -
arkadaşım sen linux mü kullanıyorsun yoksa xp mi bana bir cevap verirmisin sorunu cözemedim calışmıyor kamera anlamadımhiç bir şeyyy yakacam şimdi kamerayı -
Xp Professional Sp2
Ben kamera takılıyken yükledim. Amcap ı çalıştırdım enin dediğin hatayı verdi. Bilgisayarı yeniden başlattım ve çalıştırdım düzgün bir şekilde çalışıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 22 Şubat 2008; 20:55:54 > -
ARKADAŞIm cok teşekkürler driver icin sorun benim makinede kamera başka bir makinede calıştı sorun yok şu an -
Önemli Değil. Yardımcı Olabildiğime Sevindim -
öncelikle ağer web cam takılı driver kurulu ise şu yöntemleri izleyin. ''win xp de'' mause ile masaüstünde sağ tıklayın. özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör sekmesinbde bulunan ekran yineleme sıklığı 60 hertz olmalı. diğer heatz larda web kameraız çalışmayacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: cesuronline
öncelikle ağer web cam takılı driver kurulu ise şu yöntemleri izleyin. ''win xp de'' mause ile masaüstünde sağ tıklayın. özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör sekmesinbde bulunan ekran yineleme sıklığı 60 hertz olmalı. diğer heatz larda web kameraız çalışmayacaktır.
Konu tarihine baktınız mı acaba ? 2.5 sene olmuş, adam baştan sistem almıştır -
-
http://cd.365cam.net/s5030_en.html
burda hepsi var an-4570 an-4571 driver ve android,ios sürücğleri var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaba -- 22 Eylül 2016; 10:12:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X