Şimdi Ara

cyber marka web cam driver lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde cyber marka webcam var ama seri no yok ve driverini bir türlü bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim belki birinin elinde ayni web cam vardır [simage][/simage]

• Aynısı bende var. Vallaha banada lazım. Cd si var ama Dvd-Rom yok bozuk serviste. Pc çöktü servise götürdük format atıldı. Herşey gitti. Dvd-Rom da bozuktu onu aldılar. 1 haftaya kadar gelicek dediler 2 gün felan oluyor. O zamana kadar bulunamamış olursa Dvd-rom gelince koyarım ben.

• VALLA cok iyi olur benim hiç bir yerde yedek driver yok cd iptal oldu yardımcı olursan iyi olur şimdiden teşekkürler
  • Ok. En iyisi Cuma günü Cd yi birde Flash Disk i yanıma alıp bi kafeye gidiyim. Orda atarım Flash diske sonra buraya koyarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 21 Şubat 2008; 15:25:10 >
  • cok iyi olur 1 haftadır arıyorum hiç bir yerde yada ben bulamadım yada gercekten destek sitedi yok ne markaymış ama surundurdu beni teşekkür ederim
  • Driverı Hafıza Kartına attım. Benim daha 50 dk felan var, ama sen indir boyutu 5 mb felan. Ben büyük bişey sanıyodum.
    Link ;
    http://rapids-hare.com/files/93978527/1300K.rar.html
    NOT : Linkdeki " - " Tire İşaretini Kaldırmayı Unutmayın...
    Olursa ya da Olmazsa cevap yazarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 22 Şubat 2008; 17:43:33 >
  • teşekkürler ama hata veriyor kamerayı görüyor makine acmaya calıştıgımsa şöyle bir hata veriyor anlayamadım

VİDEO önizlemesi oluşturma başarısız oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhan_blue -- 22 Şubat 2008; 19:08:00 >
  • Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyor. Ben yükledim yeniden başlattım denedim ve çalışıyor
  • başlatmıştım saden ama ayni hatayı veriyor araştırıyorum şimdi neden yapıyor diye teşekkürler benim xp den olabilir
  • arkadaşım sen linux mü kullanıyorsun yoksa xp mi bana bir cevap verirmisin sorunu cözemedim calışmıyor kamera anlamadımhiç bir şeyyy yakacam şimdi kamerayı
  • Xp Professional Sp2
    Ben kamera takılıyken yükledim. Amcap ı çalıştırdım enin dediğin hatayı verdi. Bilgisayarı yeniden başlattım ve çalıştırdım düzgün bir şekilde çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 22 Şubat 2008; 20:55:54 >
  • ARKADAŞIm cok teşekkürler driver icin sorun benim makinede kamera başka bir makinede calıştı sorun yok şu an
  • Önemli Değil. Yardımcı Olabildiğime Sevindim
  • öncelikle ağer web cam takılı driver kurulu ise şu yöntemleri izleyin. ''win xp de'' mause ile masaüstünde sağ tıklayın. özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör sekmesinbde bulunan ekran yineleme sıklığı 60 hertz olmalı. diğer heatz larda web kameraız çalışmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesuronline

öncelikle ağer web cam takılı driver kurulu ise şu yöntemleri izleyin. ''win xp de'' mause ile masaüstünde sağ tıklayın. özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör sekmesinbde bulunan ekran yineleme sıklığı 60 hertz olmalı. diğer heatz larda web kameraız çalışmayacaktır.

Konu tarihine baktınız mı acaba ? 2.5 sene olmuş, adam baştan sistem almıştır
  • Merhaba,

Konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama bende de Cyber An-4570 Kamera var ve driveri yok. Ne kadar aradıysam da bulamadım.

Acaba elinde olan var mı? Ya da bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Ürün bu aşağıdakinden

• http://cd.365cam.net/s5030_en.html

burda hepsi var an-4570 an-4571 driver ve android,ios sürücğleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaba -- 22 Eylül 2016; 10:12:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.