|
Cyberpunk 2077'nin Çıkışında CD Projekt RED'in Hisseleri %29 Düştü (2. sayfa)
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sarohan
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: v. Persie
Next-gen oyunu eski nesile cikarmaya calistilar. rdr2 yi ps3 e cikarmak gibi bisey olmus</blockquote>
Tmm'da bu oyun next gen gözükmüyor, Çok daha üstün görsellikte oyunlar oynadık.</blockquote>
Çok daha üstün görsellikte olanları bu büyüklükte bir açık dünya oyununda gösterir misin? Hangisiymiş o? Oyunun %90 dağ tepe çayır olan oyunlardan mı örnek vereceksin yoksa koridor tarzı ilerleyen oyunları mı? Her türlüsünde haksızsın çünkü. Grafiksel olarak gayet güzel bir oyun olduğu ortada ama teknik sıkıntılar tabi ki yok değil.
Görselliği zaten büyük detaylı bir olduğu için kısılıyor bunu biliyoruz, Diğer oyunlarında Grafikleri Lineer veya detaysız bir dünya olduğu için artıyorsa ortada zaten bir eşitlik olmazmı..Her ikiside donanımı %100 kullanıyor..Biri Grafiğe abanıyor biri detaya..Yeni nesil olabilmesi için Hem Detaylı olup Hemde aynı anda Taş gibi Grafik sunabilmesi gerekir..Bu oyun her ikisini aynı anda yapamıyor..Ben buna yeni nesil demem..Nesil Farkı denilen şey Tlou 1 ile Part 2'nin farkı gibi birşeydir..Part 2 hem daha iyi Grafik sunarken hemde aynı anda daha detaylı bölüm tasarımları sunuyordu..Grafik vermek için detaylardan, Yada detay vermek için Grafikten kısmıyordu, İkisini aynı anda başarıyordu. İşte bu nesil farkıdır Next-gen oyundur...Bu oyun yeni nesil bir oyun değil.
-
Eski nesil konsollarda ki performansı çok ciddi eleştiri aldı, birde buna hatalarda eklenince borsada değer kaybetti..
-
-
Bu ne böyle.
-
%29 ile kurtardıklarına dua etsinler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu ps4 pro için ön sipariş etmiş biri olarak yaklaşık 5 saat oynadıktan sonra bıraktım. Oyun bozuk kardeşim. Total oyun süremde 4 kere crash yedim. Digital Foundry nin testlerine göre ps4 pro'da oyun ortalama 1080p ye yakın çalışıyor fakat oynarken hiç öyle hissettirmiyor. 55' tv nin dibine yaklaşmak zorunda kaldım bulanıklıktan. Oyun komple 1 nesil geri attı beni. Bu haliyle oyunu konsollara çıkarmak kesinlikle refund sebebi olmalı. Tabi ki konsollar eskidi, pc kadar performans veremezler. Fakat abartmıyorum ben 10 yıldır bu kadar kalitesiz grafik seviyesinde oyun oynamadım. Fps droplardan bahsetmiyorum bile. CDPR üzerinde daha fazla çalışarak, patch'ler çıkararak oyunu toparlayabilir ki witcher 3'te de benzer durumlar yaşadı. Fakat oyunun konsol versiyonlarının bu denli korkunç çıkacağını inceleme yapacak kişi ve kuruluşlara dahi söyletmemek müşteri kazıklamaktır. Zamanında PC'de Batman Arkham Knight'ta olan iadenin şimdi konsollar için Cyberpunk 2077'de olması gerekmektedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiriquote:
Orjinalden alıntı: Sarohan
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: v. Persie
Next-gen oyunu eski nesile cikarmaya calistilar. rdr2 yi ps3 e cikarmak gibi bisey olmus</blockquote>
Tmm'da bu oyun next gen gözükmüyor, Çok daha üstün görsellikte oyunlar oynadık.</blockquote>
Çok daha üstün görsellikte olanları bu büyüklükte bir açık dünya oyununda gösterir misin? Hangisiymiş o? Oyunun %90 dağ tepe çayır olan oyunlardan mı örnek vereceksin yoksa koridor tarzı ilerleyen oyunları mı? Her türlüsünde haksızsın çünkü. Grafiksel olarak gayet güzel bir oyun olduğu ortada ama teknik sıkıntılar tabi ki yok değil.
Görselliği zaten büyük detaylı bir olduğu için kısılıyor bunu biliyoruz, Diğer oyunlarında Grafikleri Lineer veya detaysız bir dünya olduğu için artıyorsa ortada zaten bir eşitlik olmazmı..Her ikiside donanımı %100 kullanıyor..Biri Grafiğe abanıyor biri detaya..Yeni nesil olabilmesi için Hem Detaylı olup Hemde aynı anda Taş gibi Grafik sunabilmesi gerekir..Bu oyun her ikisini aynı anda yapamıyor..Ben buna yeni nesil demem..Nesil Farkı denilen şey Tlou 1 ile Part 2'nin farkı gibi birşeydir..Part 2 hem daha iyi Grafik sunarken hemde aynı anda daha detaylı bölüm tasarımları sunuyordu..Grafik vermek için detaylardan, Yada detay vermek için Grafikten kısmıyordu, İkisini aynı anda başarıyordu. İşte bu nesil farkıdır Next-gen oyundur...Bu oyun yeni nesil bir oyun değil.The last of us zaten ps3 e göre geliştirilmişti. Ps4 versiyonu remastered idi. Yani playstation 4 ün tüm kaynaklarından yararlanmadı, çünkü ps3 e göre geliştirildi. O yüzden the last of us ile the last of us part 2 arasında büyük bir gelişme var. Niye? Çünkü ilk oyun ps3 ikinci oyun ps4 için geliştirildi.
O yüzden burdan bir karşılaştırma yapamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
iyi olmuş umarım daha beter olurlar resmen KAN-DI-RIL-DIK
kral sen tam olarak ne bekledin de seni nasıl kandırdılar gerçekten çok merak ettim meraken soruyorum bunu yanlış anlama. -
quote:
Orjinalden alıntı: yoksulseytan22
The last of us zaten ps3 e göre geliştirilmişti. Ps4 versiyonu remastered idi. Yani playstation 4 ün tüm kaynaklarından yararlanmadı, çünkü ps3 e göre geliştirildi. O yüzden the last of us ile the last of us part 2 arasında büyük bir gelişme var. Niye? Çünkü ilk oyun ps3 ikinci oyun ps4 için geliştirildi.
O yüzden burdan bir karşılaştırma yapamazsın.
Hocam oraya takılmayın, Anlatılmak istene bakın.. -
Adamlarin neden oyunu inatla fps yaptigi belli oldu. Oyun tps olsaydi performansin altindan hic kalkamayacakti. -
Zaten öyle olduğu çok açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 12 Aralık 2020; 0:9:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saybırpanık efso oyun laf ettirmem. oyun ciddi anlamda rezalet bug ve performans sorunları bir yana yapay zeka, gunplay ve özellikle yakın dövüş silahları iğrenç her sene çıkan assassin's creed birbirinin kopyası far cry oyunları bile bundan daha zevkli.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Hocam biraz fazla olmuş sanki oyunu biraz oynadım ciddi anlamda performans sorunu var ve npcler de biraz aptal ama ona rağmen çok güzel oyun olmuş silahların hissiyatı bile çok güzel şuanlık oynamayı bıraktım gerçi sorunları düzeltene kadar. -
quote:
Orjinalden alıntı: BHomerd
Hocam biraz fazla olmuş sanki oyunu biraz oynadım ciddi anlamda performans sorunu var ve npcler de biraz aptal ama ona rağmen çok güzel oyun olmuş silahların hissiyatı bile çok güzel şuanlık oynamayı bıraktım gerçi sorunları düzeltene kadar.
Hocam oyun 15 fps 15. 720p de ustelik. Tamam lineer oyun degilde abi bu kadarda olmaz yani. -
-
Bu oyun 10/10 mükemmel bir oyun olsa da hisseleri düşerdi. Hisseyi yükselten şey beklentidir. Beklenti gerçekelştiği zaman hisse düşer. Doğalgaz bulunur hisse düşer, ASELSAN satış yapar hisse düşer, 7 yıldır beklenen oyun çıkar hisse düşer. Bunlar hep beklentiden kaynaklı. Benim gözümde bir haber değeri yok.
-
Oyunun bugı ile hissenin ne alakası var arkadaşlar -
Yılın balonu.
Oyunun optimizasyonu çok kötü. RDR2 ve Death Stranding gibi optimizasyon sıkıntılı oyunlarda bile 60FPS alırken bunda 40FPS alıyorum.
Patlama sahnelerinde de 30 35'e düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 12 Aralık 2020; 0:8:28 > -
Oyun çok patch yiyecek belli. İnşlah yeni nesil versiyonunun gecikmesine neden olmaz bu durumlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X