Bildirim
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (25. sayfa)
New Balance GM500KGN Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRNCZYFG
3 hafta önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam hallettim ama yeniden başlat dediğim’de tekrar siyah ekranda kalıyor anlamadım. -
hocam kurban olayım driver yüklü ama ekrana sığmıyor görüntü neden taşmış ayarları yaptım ama düzelmedi
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2810942/a4ae1e18-5fb8-432a-987d-98718744c24f.jpeg[/sima -
-
YA dostum çok teşekkür ederim hallettim sonunda -
ayarladım hocam tşk ederim cyberpunk icin bildiğin extra driver ayarlama varmı hocam -
eski hdd lerin okuma yazma hizi düşük. ondan kaynaklanıyor -
bakalım hocam ram ve ekran kartı takviyesi yaptım bunda’da aynı sorunlar karşılaşırsam m2 ssd aldım zaten. gelince aktarırım. -
i7 2600k 4.2 ghz ve gtx 1080ti ile 2k 60 fps stabil.
4k ya alınca 30 fps ye düşüyor
-
hocam anlam veremiyorum. yeniden başlatıyım dedim tekrar siyah ekran’da kaldı sorun yoktu herşeyi yükledim ama yeniden başlattım tekrar siyah ekran görüntü yok. biosa’da girmiyor ana kart logosun’da donuyordu şimdi’de birden görüntü yok çalısıyor hayret ediyorum. -
hocam dediğiniz hala geçerlimidir. -
hex kodu hala aktifmi -
performans artışı varmı ? -
Hocam aklın varsa bu işlere hiç girme ilk yaptığım da hiç bir sorunum kalmamıştı ertesi gün oyuna girdim aynı olmuştu bende mod kaldırdım ocak ve şubat ağır performans güncellemesi gelicek 25 30 gb arası tahminim bekle rahat rahat oynarsın bende bekliyorum konusu var pc performansı ile bi ton ayar yapıyorsun kiminde yarıyor kimin de aynı ama bence bekle benim gibi çok var bekleyen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 5 Ocak 2021; 9:4:52 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X