Bu animeyi izlerken anime izleyeceğinizi düşünerek değil cyberpunk oyununun dizisini izleyecekmiş gibi oyun izleyeceğinizi bilerek izlemenizde yarar var bence. Çünkü anime size konusunun işlenişi olsun konusu olsun sahnelerin çekim stilleri olsun anime havası vermiyor. Yapan stüdyo kill la kill in stüdyosu olan trigger ve kill la kill seviyesinin de üstüne çıkacak kalitede bir animasyon ve çizim sunmuş. Yönetmeni de tengen toppa gurren lagann ın ve kill la kill in yönetmeni. İzlerken zaten bu ikisine benzer bir şey izlediğinizi anlıyorsunuz. Konu ve konu işlenişi vasat sayılabilecek bir seviyede olduğundan beklentiler içinde izlemeniz hayal kırıklığı yaratabilir. Benim gibi beklentisiz çizimler, animasyonlar ve cyberpunk evreni için izlerseniz isteklerinizi karşılıyor. Puanı bence overrated gözüküyor ama karakter dizaynları, renkler, çizimler, animasyonlar, sizi izlerken dünyasının içine çekmesi animenin bence en büyük artıları. Müzikler olarak devilman crybaby den sonra illa ki düşüş oldu ama güzeldi. Tam kafa dağıtmalık anime bence. Sadece evreni ve lucy için bile izlenir ama dediğim gibi beklentisiz izlemeniz lazım. Puanının yüksek olmasını böyle bir evrene sahip animenin az olmasına ve oyundan sonra animeye atlayan genelde anime izlemeyen oyuncu kesimine bağlıyorum. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Aşağıdaki spoiler içinde şarkı bulunuyor. Animeyi izleyince açmalısınız. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Edit: Şarkı eklendi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Kasım 2022; 23:5:22 > |
Cyberpunk Edgerunners (2022) (2. sayfa)

-
-
Şaheserdi ya. Hayatımda izlediğim en iyi birkaç animeden birisiydi. Kısa ve öz. 10/10 vermemek için aklıma hiçbir sebep gelmiyor.
-
Çok fazla anime izleyen birisi değilim ama bu anime gerçekten şahaser ötesi baş yapıt ilk 4 bölümü bitti muazzam ilerliyor kaptırdım kendimi yarın diğer bölümleri de izleyeceğim. Oyunu oynayan arkadaşlar zaten kesin izlemiştir ama oyunu oynamayan arkadaşlar da mutlaka izlesin.
-
Arkadaşlar izlemeye değermi ona göre bakıcam yeni yeni başladım anime izlemeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cyberpunk evrenini seviyorsan ve oyunu oynayıp çok sevdiysen kesin izlemelisin.
-
Tamam bunuda izliyim , oyununu oynamadım ama animeyi seversem kesin oynarım
finali ile derinden etkiliyor ve o efsane parçası çaldığında tüylerim diken diken oldu resmen. Adamlar harbiden muazzam bir anime yapmışlar, resmen kendimden geçtim izlerken her karakteri o kadar iyi yazmışlar ki.
-
Cyberpunk bitti biraz kısa geldi ama gayet güzel ve sürükleyici. İzlemeyi düşünenler kesinlikle izlesin.
Bir tık akame ga kill havası var ama bu kadar kısa bir anime için gayet güzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklediğimden iyi çıktı.
-
Oyun bitince izleyeyim dedim. İlk bölüm feci sardı da başroldeki oğlan o askeri implantı nereden buldu da satmaya çalıştı o kısmı anlamadım. Epey de pahalı bir bir implant çünkü.
-
Ben de bitirdim güzeldi oyunu oynayan birisi olarak. Sandevistanı diyorsun sanırım onu eve getiren kişi annesi sibersayko olan bir kişiden aldı muhtemelen(nasıl aldığı söylenmiyor dizide). Sonra biz aslında annesinin bu tarz şeyleri el atından satarak oğlunu okuttuğunu öğreniyoruz o sattığı kişide Maine denilen hayvan adam işte. Aslında oranın üzerinde çok duruyor dizi hatta başrol David o şekilde giriyor çeteye zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X