Şimdi Ara

CYDİA ı sildim :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar jb yaparsam iphone da cydia yuklenmesı dısında herangı bır degısım olurmu . dosya sılınmesı vb.
  • arkadaşlar bu cydia yı nerden yükleyebilirim,?
    iphone 4 te appta arattırdım ama böle bi uygulama çıkmıyor..
    arama kaydını tektek silebileceğim bir uygulama istiyorum da..
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qcazz

arkadaşlar bu cydia yı nerden yükleyebilirim,?
    iphone 4 te appta arattırdım ama böle bi uygulama çıkmıyor..
    arama kaydını tektek silebileceğim bir uygulama istiyorum da..
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.

appstore'da bulamazasın. çünkü bu cydia jailbreak uygulamasıdır ve jailbreak yaparken otomatik yüklenir. o istediğin tweak'i şu başlık altında rahatça bulabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_47414651/tm.htm
  • AAA BENİM TELEFON JAIL BREAK LI DEĞİL AMA YANLIŞ BİŞİ OLMAZ DEĞİL Mİ?
    AÇIKTI YANİ ALDIĞIMDA TELEFON
  • bende jb yok ama cydia yı silmek istiyorum silme işarti yok ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Bones

bende jb yok ama cydia yı silmek istiyorum silme işarti yok ??

Şakamisiniz siz anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Şakamisiniz siz anlamiyorum

saçma salak konuşma, jailbreak yok ama yanlışlıkla cydia yı yükledim silinmiyor, okadar
  • quote:

o nasıl birşeydir.dostum sen neyin kafasını yaşıyorsun.ne içiyorsan ara ver,kimle takılıyorsan uzak dur.nasıl jailbreak yok ama cydia yı silmek istiyorsun.silme işareti de yok üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

o nasıl birşeydir.dostum sen neyin kafasını yaşıyorsun.ne içiyorsan ara ver,kimle takılıyorsan uzak dur.nasıl jailbreak yok ama cydia yı silmek istiyorsun.silme işareti de yok üstelik

birader yalan söyleyecek halim yok, ipod da jailbreak yok, ipod safari de dolaşırken cydia yı buldum indirdim ama silmek istiyorum silinmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

birader yalan söyleyecek halim yok, ipod da jailbreak yok, ipod safari de dolaşırken cydia yı buldum indirdim ama silmek istiyorum silinmiyor

cydia jailbreak yapınca otomatik gelir.

•  CYDİA ı sildim :)
     CYDİA ı sildim :)
  • Arkadas jailbreakme den cydia yi indirmis sanirim artik telefonun jb li olmus kardes cydia yi tamem silmem icin restore yapmalisin yoksa cydelete ile silsen bile dosyalari kalir madem haİr yanlislikla jb yapmissin faydasini gor
  • bak ipod un safarisindenhttp://www.jailbreakme.com//# adresine girdim cydia yı indirdim, ama jailbreak yok, daha yeni itunes dan zaten yazılım güncellemesi yaptım, niye anlamak istemiyorsunuz, bilmiyorsanız kapatın çenenizi boş konuşmayın, yalan söyleyecek halimiz yok
    @78erhan78 arkadaş yanlış anlama lafım sana değil, yukarıdakilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcelikbilek -- 14 Temmuz 2011; 16:29:52 >
  • quote:

sen anlatmayı beceremiyorsun.jailbreak.me ye girdim demen ne demek biliyor musun.ben jailbreak yaptım demek.yani ipod un artık jailbreak li.jailbreak yok dersen cydia yı nasıl silerim demek ne demektir ya.önce konuşmasını öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 14 Temmuz 2011; 16:31:26 >

• Arkadas sen anlamiyorsun galiba o siteden cydiayi indirmen jb yapman demek oluyor ogrende gel
    Bilip bilmeden ithamlarda bulunma hem sen yanlislikla siteye girup yanlislikla nasil cydia yi indirdin aklinda jb varki girip indirmissin jb yapmissin madem cydia istemiyon nie indirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 14 Temmuz 2011; 16:31:51 >
  • peki bu cydia nasıl kullanılır ne işe yarar, ipod a bir zararı varmıdır
  • quote:

peki bu cydia nasıl kullanılır ne işe yarar, ipod a bir zararı varmıdır

araştırmayı öğren biraz.forumda konuları var.madem bilmiyorsun cydia nedir.o siteye ne diye girersin
  • İste onu googleye sorucaksin bu sorudan forum da en az 1000 kere cevaplanmistir arastirma denen bisey var ulkemizde kusura bakma ama herkes arastirmadan geliyor sak diye soruyor gicik oluyorum cevabi internette destan olmus sekilde
  • @The_Bones

Kardeş ios 5 mi kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

@The_Bones

Kardeş ios 5 mi kullanıyorsun?

ios 4.33
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.