Merhaba Arkadaşlar Dün Cydia yükledim telefona çok fazla tema çeşidi var bende sizlerden yardım almak istedim En sevdiğiniz Temaları yazarsanız sevinirim.. Themes (Apps) Themes (Battery) Themes (Complete) Themes (LockScreen) Themes (Sounds) --->> Bunu Daha Hiç denemedim.. Themes (SpringBoard) Benim İçin en önemlisi bu.. Themes(System) ----> Bunun Ne işe yaradığını bilmiyorum.. ÇOK TEŞEKKÜRLER...
apps iconlar battery şarz olurken çıkan şcon complete tüm telefon baştan sona tema lockscreen telefon kilitliyken ki ekran resmi Slider vs sounds herhalde ipod un arayüzü tam bilmiyorum olabilir. Themes sprinboard menü arayüzü galiba
quote:Orjinalden alıntı: eozturk2009 apps iconlar battery şarz olurken çıkan şcon complete tüm telefon baştan sona tema lockscreen telefon kilitliyken ki ekran resmi Slider vs sounds herhalde ipod un arayüzü tam bilmiyorum olabilir. Themes sprinboard menü arayüzü galiba Abi bunların hepsini biliorum bitek sett. bilmiorum :D
quote:Orjinalden alıntı: ghost100 glass orb tavslyemdir alttarafı 5li kullanmadığım için işime yaramadı dorusu..