Ben de her acilista bu uyari cikiyor ne yapacagiz?
Aynı hatayı bende alıyorum.bilen biri varsa bi yol göstersin.
bahsedilen hataları defalarca denememe rağmen bende aldım, sanırım bu sürüm sorunlu, çünkü genelde bu hataları alan çok kişi var,birçok denemeden sonra kurabildim fakat yinede birkaç hata uyarısı çıkıyor ve düzelmiyor...
Sorunumu çözmek için openssh ile terminalden apt-get update komutumu ne verdim (internetteki araştirmalarımdan[çoğu eski konulardı])beceremeyince boş verdim.yanliş birşey bir sey yaptıysam konudan anlayan arkadaslar yardimci olursa bu sorunu çözebiliriz.
sanirim tekrar update yapmiyor ve yeni headerlari ve news leriide hatadan sonra indirmiyor.Ayrica silmek istediginiz sourcelarida sildirmiyor.Baska bir source silme yontemi varmi? cydiadan silmeye calisinca sistem reloaded da takiliyor.
Arkadaslar cydia da nerden update edicez ben bulamadim !
cydia yı açınca uyarı geliyor.
arkadaslar benm 1.0.3366-1 yazıyor cydia sürümü guncellemismi anlamadım hala İngilizce ve güncelleme uyarısı hala dürüyor complete upgrade deyince boss yüklenecek mywi ondeamand silinecek diyor fakat mywi ondeamand silinmiyor hata veriyor nasıl düzeltebilirim?
Arkadaslar inanmicaksiniz ama 1 yildir kullaniyorum bu muhtesem cihazi, sarzi oğlen 12ye kadar %75 lere iniyordu cydia guncellemesi yaptim daha dogrusu yapyim oldumu bilmiyorum :) 2 gundur aksam 18:00 saatlerinde %85 civari sarz seviyesi gozlemliyorum bunun bir aciklamasi varmi acaba
sarjla alakasi yok olayin.ben sorunu cozdum.Update den sonra sorun basliyor.Sonrasinda bir kere daha reinstall deyip cydia yi2. kez yukleyin.Sonrasinda iphonunuzu reboot edin sorun ortadan kalkiyor.Cydia 1.1 de cok stabil kullanilabiliyor.
Alakasi yok diyosun ama 3 gun oldu sarz boyle gitmiyordu ne olduysa guncellemeden sonra oldu
Mesajım Dursun amca
silinen repolar geri geldi ve kendi eklediklerim gitti
hortlamış
nerdeyse 1.5 sene hortlaşmaması bile büyük başarı :)
Bu ne yaa tarihe bakmadan cydia içine daldım nerde güncelleme diye