Şimdi Ara

Cydiada installation failed:invalid ipa hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli uygulama indirince bu hatayı alıyorum neden ?

• neyin ne olduğunu önce çözseniz. ipa'nın cydia ile alakası yok! sorunuzun cevabını bilende yok! yogunluktan olabilir bekleyin düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

neyin ne olduğunu önce çözseniz. ipa'nın cydia ile alakası yok! sorunuzun cevabını bilende yok! yogunluktan olabilir bekleyin düzelir.

Nasil yok arkadasım indirdiğin seylerde install in altındaki send IPA yi nasıl okuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

neyin ne olduğunu önce çözseniz. ipa'nın cydia ile alakası yok! sorunuzun cevabını bilende yok! yogunluktan olabilir bekleyin düzelir.

Nasil yok arkadasım indirdiğin seylerde install in altındaki send IPA yi nasıl okuyorsun ?

sakın o bahsettiğiniz 'indirdiğin şeyler' installous da olmasın? hani cydia ile installous farklı şeyler olabilir değil mi herhalde bu farkı ayırt edebilirsiniz! Bahsettiğiniz install delete send yazıları installous için geçerli CYDIA için değil.

emin gibi konuşmadan önce emin olun!
  • Bende sıkça görüyorum nedir bu
  • İnstallous ile birlikte appsync 5 de yüklenir appsync yi silin otomatik olarak installous da silinecektir tekrar temiz Kurulum yapın düzelir diye umut ediyorum ben biraz önce böyle düzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

İnstallous ile birlikte appsync 5 de yüklenir appsync yi silin otomatik olarak installous da silinecektir tekrar temiz Kurulum yapın düzelir diye umut ediyorum ben biraz önce böyle düzelttim
    Deniyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 28 Ocak 2012; 16:48:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    odın Get PIT for mapping hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52196344/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.