Şimdi Ara

CYHPERİN EN BABA ADAMI BENCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: klyti

bence zırwalamayı övmeye çalısıosun

evet övüyorum ki davranışı övülmeye değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonmachine

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

quote:

quote:

kimsenin reklamını yapmak zorunda değilim adamı tanımıyorum bile sadece aramızda geçen bi diyalogu sizlerle paylaştım.bana göre adam iyi biriydi sadece

Söle o zaman Lufere Geçicek Paran Bile Yok Lupusu Nerden buldun ?

o benim yan charımdı diğer charımda 62 lvl asasin nicki bloodbane czde bowlda düşmüştü lupys bana civcivle girip satacaktım onuda kafaya aldım nasıl biri diye hepsi bu adamın reklamını niye yapiyimki ben

Belkide Sölediklerin Doğru Ama GÜnde Sen gibi 10 kişİ Edanın EN İyisi Aresin En iyisi diye topic açıyoki kim doğru kim yanlış bilmiyoruz Ama Ben genede anlamadım Neden Gelip Buraya Yazıyosun bizede civcivken zamanında çok yardım edildi tutup bizde mi yazalım ? ...

adam bana yardım etmediki lupusu isteseydi sie çekecektim ama o bunu yapmadı
    ben bu forumda yeniyim neler dönüyo bilmiyorum

Hala bu tip insanlar var, inanmıyorum

• ewewt adam iyi birisi o zirvalamayıda biliyorum görmüştüm adan BABA
  • Valla doğruysa helal olsun adama oyunda böyle kişiler çok az kaldı.
  • Orjinalden alıntı: yellowboyy

Ark. Tamam Anlıyoruz Kendi Charının Reklamını Yapıyorsun ama bu burda bu şekil olmaz Üst Konuya Git Charının SS sini Koy Ayrıca Kendi Charının Reklamını Yaptığın Bariz Belli 2 dk sonra İnkar Ediceksin biliyoruz... O yüzden Boşunu Kendini Yorma...

aynen katılıyorum
  • Kendi adamının propogandasını yapıyor. Krallık seçimlerinde oy verin diye de topic açar bu
  • Civciv dim moradonda keecon ilk sol kapı captain kesiyordum.tek başıma, küüt keküri ring

trade atmayı bile bilmezken birisi geldi karus,keküri çıktı mı dedi mage. ewet dedim .Daha kullanmasını bile bilmiyordum.Bana charectere tıkla attack power kaç dedi.söledim

şimdi klavyede ' I ' harfine bas ve keküriye sağ tıkla dedi sonra tekrar attağına bak artmış mı dedi ewet dedim.Öle yüzükler war ki bu bişi diil dedi.Bana 3-4 tane fp verdi biraz sonra da +7 horn cross bow verdi .Keküri ring o aralar 600 m ediyor muş..:)) Üzülmedim bile belki dedim parası yoktu ve çok lazımdı .10 m de para takas yaptık tradededn keküriyi. Sonra Üstad archer ALMILA geldi dies de, tüh dedi kandırmış seni o !!

Önemli değil dedim çıkartırız 1 tane daha, güldü inşallah dedi.Neyse 5 tane keküri düşürdüm 2 hediye ettim ve 3 keküriyi 1.500 e filan satmıştım ve her isteyene 10-20-50 verdim.2 hafta önce soydular.

Onlarca insan sordu ve bişiler verdi bana saolsunlar, ve ben de herkese item para taş veriyorum,
    bunlar oyunun gereği iyilik değil.İyilik yapacak olan ,kendisine iyilik yapsın önce. OKULDAKİ, KURSTAKİ, EVDEKİ SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRSİN, İŞE GİDENLER DİNÇ GİTSİN Filan.Bunları yapmayana ben kendim de dahil iyi char mar demem.iÇİNİZDE EN KÖTÜ LERDEN BİRİ DE BENİM GALİBA...

• eeolacak okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

Orjinalden alıntı: berkçe

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

helal

ama reklam kokan hareketler bunlar ilk mesajda

pffffffffffffffffffffffffff cz de human la anlaşıp sen kesersi onlarıdaaa

burda ne dediğini anlayan biri açıklayabilir mi lütfen ?

Türkçe yazsaydın keşke.

yazım hatası yapmışım arkadaşa sen karşı ırkla anlaşıp onlarıda kesersin dedim ayne o akdar hile karsın reklam açısından

• Bakiormda artk millet forumu paylasim icin deil reklam icin kullanio yaw
  • quote:

quote:

moradonda zirwalama ya pm attım konuşmalarımız böle
    ben=s.a
    o=a.s
    ben=abi 10k verirmisin lüfere gitmem lazım bana 10 k verirsen sana pembe bi kolye var onu vercem benim işime yaramıyo adı lupus mu ne
    o=yok baba yok o kolyeyi al sat 250-300 mil yapar
    ben=senin işine yarar sanmıştım bana yaramıyo(oyuna yeni başlamış gibi davranıyom)
    o=evet lazım ama onu almam senden 2 aydır o kolyeyi arıyorum master olmak için seni kandırıp alamam onu götür sat iyi paran olur
    ben=ok

sonra 50k verip gitti..
    yorum sizin ...

Ark. Tamam Anlıyoruz Kendi Charının Reklamını Yapıyorsun ama bu burda bu şekil olmaz Üst Konuya Git Charının SS sini Koy Ayrıca Kendi Charının Reklamını Yaptığın Bariz Belli 2 dk sonra İnkar Ediceksin biliyoruz... O yüzden Boşunu Kendini Yorma...

+999

walla çok saçma bi düşünce ark. çok haklı böle yaparak charını yüceltemz öldürürsün kendini yorma -15 gibi dawranma ..

• sadace adam o kolyeyi almamıssa iii haklısın ama bu devirde oyle insanlar zor bulurusn hele cyber da cook imkansız bukursun
  • biz dioruzki senin charınının ismi zırwalama sende burda gelmişsin Cypher'ın en iyi adamı zırwalama diosun bide zırwalamayı renkli menkli yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTheEnd -- 2 Ağustos 2006; 5:25:00 >
  • quote:

quote:

kimsenin reklamını yapmak zorunda değilim adamı tanımıyorum bile sadece aramızda geçen bi diyalogu sizlerle paylaştım.bana göre adam iyi biriydi sadece

Söle o zaman Lufere Geçicek Paran Bile Yok Lupusu Nerden buldun ?

NOT : Sen Bir Bahane Arıya Dur Bende Az Takılıp Gelem...

70 lvl para babası adam geldi ezig diye verdi olamazmı

• bu ne ya hakkımda topic açılmış
    arkadaşım bak kendini ezik göstererek beni kandırman son derece yalnış ve gelip burda topic açman da doğru değil.bana da civcivken daha oyunu bilmezken çok yol gösteren oldu ve kandırıp itemimi elimden alanda oldu tutup buraya yazmam yalnış olur.bu topici silme imkanın varsa sil lütfen.
  • REKLAM KOKALARI BUNLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mongo

REKLAM KOKALARI BUNLAR

reklam falan yok sus kes sesini zaten çok sinirliyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.