1 sene önce HTC One M8 aldım ama orijinal ROM hoşuma gitmiyordu, eksik bazı özellikler vardı ve şarj fazla yiyordu bu yüzden Cyanogenmod yükledim. Son 2 aydır ekran çalışmamaya başladı, nasıl bir sorun var bilmiyorum ama ekrana bastığımda bazen tepkisiz kalıyor bazen çalışıyor. Ekranın üst sol kısmında ekrana bastırılmı gibi ufak bir iz var. Yetkili servise telefonla sordum garanti kapsamı dışında artık telefonunuz dediler o yüzden hiç götürmedim.
Cyanogenmod yüklü M8'lerde yaşanabilecek sorunmuş bu anladığım kadarıyla (yabancı birkaç forumda öyle okudum), şimdi yetkili servise versem ne kadar fiyat çekecekler bimiyorum ama 300 liraya ekranı dışardan değiştirebiliyoruz. Benzer bir sorunla karşılaşıp yetkili servise verenler oldu mu? M8'in ekranını yetkili serviste ne kadara değiştiriyorlar, custom rom'u anlayıp ona göre muamele yapıyorlar mı? Ona göre hiç uğraşmayıp 300 liraya ekranı değiştirtmek istiyorum çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme