cyperda yaklaşık 25 kişi bi anda banlandı ama neden banlandığını anlamadım bu nedemek !
terms of service violations
quote:
Orjinalden alıntı: :ÇaRşI:
cyperda yaklaşık 25 kişi bi anda banlandı ama neden banlandığını anlamadım bu nedemek !
terms of service violations
Cypherda GM gezmeye başladı demek
nası ya? bi yanlıslık olmasın cyhper da ban o_0
hayır dostum o premiumla ilgili bi ban galiba
pathos mu gelcek ne cypherde ban
terms of sevice vahşeti demiş heralde terms of service te yazanları çiğnediler o da banladı ama nasıl cypherde gmlerin banlamaları yasak sanıodum
yaw cyper da gm kops la kasılıp dupe yapmıyor mu
GM was banned by violance
cyper da ban GM ye ban demektir
CYPHER GMİ BİLE KOXP KULLANIYOMUŞ O YÜZDEN CEYPHERDA BAN OLAYI PEK OLMAZ GM KİMSE BULMASIN GÖRMESİN DİYE SADECE ONLARIN BİLDİĞİ HER TÜRLÜ GOLEM ÇEŞİDİ OLAN BİYER VARMIŞ ESLANTTA
ohooo siz ne dionuz cypher artık düzelio arkadaşlar bilmeden konuşmayın 1 hafta öncede gm bann show yaptı mükemmeldi millet coştu
Hangi kurtta dağ öldü
quote:
Orjinalden alıntı: TOUCH_MY_FEAR
CYPHER GMİ BİLE KOXP KULLANIYOMUŞ O YÜZDEN CEYPHERDA BAN OLAYI PEK OLMAZ GM KİMSE BULMASIN GÖRMESİN DİYE SADECE ONLARIN BİLDİĞİ HER TÜRLÜ GOLEM ÇEŞİDİ OLAN BİYER VARMIŞ ESLANTTA
arkadaş sçerken 1 az daha d,kkatli davran bence, yada her söylenilene inanıp tabiri caizse başak tarlasında buğday olma :D
darısı olympia we dier serwerlere dün olyde koşarak ok akan rogue gördüm şaştım kaldım
gm lere seslenoıoz koxperlara
bizim klandan biride banlandı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme