Şimdi Ara

CYPER DA 10 LWL YAPTIM 1 GÜNDE SAVAŞ NE ZAMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: anchovy555

walla adam 1 günde 10 lwl yapmıs aferin sana bravo

ben 45 yaptım be slk

sana bi mage staff ını kaldırsa kenidin townda bulursun

çünkü o zmn yatmıs olursun

aferin sana 2. günde de 90 yaparsın o zaman o charı sen
    her gün 45 45 gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchovy555

walla adam 1 günde 10 lwl yapmıs aferin sana bravo

ben 45 yaptım be slk

sana bi mage staff ını kaldırsa kenidin townda bulursun

çünkü o zmn yatmıs olursun

koxp la kasan çok tabi
  • Ya gerçekten bu forumun çoğu salak olmuş ya yeni başlamış oyuna SIRF post için saçma saçma msj atıyosunuz

Ares'e girmeni tercih etmem neden diye sorarsan ordaki herkes coşmuş tek kelimeyle :D Cypher ise çok kosp var pathos ve manes da aynı. Xigenon,Dies,Beramus,Edana yı bilmem. 10 level savaş için çok düşük bir level savaşlar Dark Lunar War (DLW) ve Lunar War(LW) olarak ayrılıyor. DLW 40-59 arası LW 50-80 arası (Sanırım 40-80 di tam hatırlamıyorum.) Savaş günlerini,saatleriniwww.knightonlineworld.com dan öğrenebilirsin. İyi oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

adam bilmio oyunu, dalga geçeceinize hepiniz 1 er kelime yazsanız oyunu iip bitirmişti adam.

adını unuttuğun diğer şey karus.

kimin üstn olduuna değil kendi zevkine göre taraf seç bence..

10 levelde pek kullanışlı skillerin olmaz savaşa gitmek için :)

savaşlar her servda belirli günlerde oluyo, site üzerinden yada fourmda kısa bi araştırmayla bulabilirsn.

yeni ko oynamaya başlıyosan, yeni açılan serverlerı tercih etmen snn içn daha yararlı olur, phatos yada mannes tercih et bence. tabi uzun süreli oynayacaksan, 1-2 ay takılıp brakıcam dersen ares beramus vs vs seç ki oyunun nası bişe olduunu daha ii anla :D (tabi premium almicaksan arese girmen biraz kasar ama neyse :) )

savaşlara sağlam kıyafetler ve takılar olmadan gitme ve çömezlerin savaşına levelinde en az 50 olmalı, tadnı çıkartarak oynicam dersen, yoksa 30 dan sonra dal savaşa gitsn..

büyük savaşada charına göre 60 tan sonra git.. (okçu ve büyücüysen)

Knightyi ßilmiyorsa ßizene.Milletin İşi Yok 0-14 Grubuna Knightmı Öğretsin.ßöyle Topic Açarlarsa Dalga Geçerler Tabi Gidipte Oyunu ßaştan Anlatacaklar Değil Ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.