Şimdi Ara

cypher da liberty clanı aşmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır cypherda oynamıyorum lıberty clanı lider olacak galıba.kingofknighttan clan oyuncularına baktım

yapacaklar galıba.cypherda oynayanların yorumu nedır acaba?

cypher da liberty clanı aşmış...

• Hocam bayadır oynamıyorum bişi soracağım.O skor ne oluyor?Sıralama scora göre değil sanırım.
  • İş yaparlar bunlar HeaveN'ı geççekler galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: A R E S

İş yaparlar bunlar HeaveN'ı geççekler galiba
    Liberty yanilmiorsam eski purgatory ve them clanının birleşmesi snucu oluştu. / Them clanı komple charlarını satmışlardı alanlar liberty clanına soktu charlari. ama heaven i gececeklerini hic sanmiyorum heavende güzel np'li yan charlar var ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIg0rk3mIII -- 7 Kasım 2009; 15:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Liberty yanilmiorsam eski purgatory ve them clanının birleşmesi snucu oluştu. / Them clanı komple charlarını satmışlardı alanlar liberty clanına soktu charlari. ama heaven i gececeklerini hic sanmiyorum heavende güzel np'li yan charlar var ;)

Alıntıları Göster
    süper bı clan oldu önüne gelenı almıor bu clan 1.olur bıdahada geçılmez
  • quote:

Aynen öyle .. Büyük ihtimal Heaven da 36 oyuncu yoktur şu anda .. 5 - 6 milyom np li adamlar vardı ben 4 yıl önce bıraktığımda .. HeaveN bu oyunun ........ . Aşmış onlar artık ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Aynen öyle .. Büyük ihtimal Heaven da 36 oyuncu yoktur şu anda .. 5 - 6 milyom np li adamlar vardı ben 4 yıl önce bıraktığımda .. HeaveN bu oyunun ........ . Aşmış onlar artık ..

Alıntıları Göster
    yuh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Alıntıları Göster
    Heaven'i geçmeleri imkansız.

• HeaveN 36 kişi değil ama sanırsam
  • quote:

HeaveN 36 kişi değil ama sanırsam
    Heaven Cok Sağlam bir clan kmse geçemedi vede cokda dolu bir clan degil geçmeleride imkansiz heaveni .. !
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

Heaven Cok Sağlam bir clan kmse geçemedi vede cokda dolu bir clan degil geçmeleride imkansiz heaveni .. !

Alıntıları Göster
    bakalım neler olacak ilerıye doğru cypherda 3,5-4 yıl oynadım. heavene yaklaşan ılk clan bu oldu...

cypher bı başka server...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkendo1

bakalım neler olacak ilerıye doğru cypherda 3,5-4 yıl oynadım. heavene yaklaşan ılk clan bu oldu...

cypher bı başka server...

Alıntıları Göster
    Bir HeaveN li olarak cevap yazayım hemen...

Cypherda eskisi gibi player kalmadı.Normal sitede yazanlar clanın toplam npsi(Bağış değil) O toplam np heavenin toplam npsinide geçse bağış yapılmadığı sürece HeaveNi geçemez.Heavenda diğer clanlar gibi bol npli charlar bulunmamaktadır Yüksek miktarda np bağışı yapan charlarının hepsi full itemli ve playerlıdır.Şuan HeaveN Clanı olarak 30 kişiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

Bir HeaveN li olarak cevap yazayım hemen...

Cypherda eskisi gibi player kalmadı.Normal sitede yazanlar clanın toplam npsi(Bağış değil) O toplam np heavenin toplam npsinide geçse bağış yapılmadığı sürece HeaveNi geçemez.Heavenda diğer clanlar gibi bol npli charlar bulunmamaktadır Yüksek miktarda np bağışı yapan charlarının hepsi full itemli ve playerlıdır.Şuan HeaveN Clanı olarak 30 kişiyiz

Alıntıları Göster
    liberty=zogist,against,them,purgatory bunların karısımı gibi birşey adamlar da para var huzur var hepsi tl ile süper itemler aldılar np li charlarla bir anda simgeli humanlar cıktı piyasaya ama uzun soluklu olacagını tahmin etmiyorum 2-3 senedir cypherdayım heaven kadar bir birine bağlı bir clan görmedim nice clanları eskitiler oyuncularına oyuunu bıraktırdılar ve halen csw lerde ezici üstünlükleri var ve kısacası bir aile olmuslar sanmam heaveni liberty gecsin hani gecti diyelim bu uzun soluklu olmaz heaven yine herzamanki yerine gecer bu yıllardır böyle oldu cypherda

• quote:

Orijinalden alıntı: IdeliyMAGEI

liberty=zogist,against,them,purgatory bunların karısımı gibi birşey adamlar da para var huzur var hepsi tl ile süper itemler aldılar np li charlarla bir anda simgeli humanlar cıktı piyasaya ama uzun soluklu olacagını tahmin etmiyorum 2-3 senedir cypherdayım heaven kadar bir birine bağlı bir clan görmedim nice clanları eskitiler oyuncularına oyuunu bıraktırdılar ve halen csw lerde ezici üstünlükleri var ve kısacası bir aile olmuslar sanmam heaveni liberty gecsin hani gecti diyelim bu uzun soluklu olmaz heaven yine herzamanki yerine gecer bu yıllardır böyle oldu cypherda

Alıntıları Göster
    bende oyunu bıraktım da o puanlar neye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: CappyHappy

bende oyunu bıraktım da o puanlar neye göre

Alıntıları Göster
    O skor dediği toplam NP clandaki galiba
  • quote:

O skor dediği toplam NP clandaki galiba

Alıntıları Göster
    bakalım ileride neler olacak ... heaven kendi serveri ve diğer serverlerde dahil zirvede su an...

buarada soylediğiniz clanlarda unutulmaz: purgatroy. zogist. troy vs.
  • quote:

bakalım ileride neler olacak ... heaven kendi serveri ve diğer serverlerde dahil zirvede su an...

buarada soylediğiniz clanlarda unutulmaz: purgatroy. zogist. troy vs.

Alıntıları Göster
    Zogist şuan ioniada
  • quote:

Zogist şuan ioniada

Alıntıları Göster
    heğğ tamam kardes bılmıyodum eywllh
  • quote:

Bende zogist'teyim
  • quote:

quote:

Bende zogist'teyim

Alıntıları Göster
    güzel.player ismin ne kardes...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.