İster misin kohack açık olacak, GM kesesiye takır takır toplayacak. GM in surat ifadesini merak ederdim
kimbilir amma manner kasmıştır gm manner kassa ne olur kasmasa ne olur. kendi halinde takılıo zaten herif
sanirim basta acikti WATCHER KESERKEN para ve dandik item geliodu.. HARPY VE RAVEN HARPY KESERKEN ne para nede item geldi .. :((((
BU SS 'LERE İNANMAYANLAR İCİN BU RESMİ GONDERİORUM!! :p YAZILARA BAKINCA ANLARSINIZ...
ŞANSLI CİVCİVLER SİZİ PARA İTEM FLAN WERDİM İ MERAK ETİM
dun gece bende koxp ile aynı yerde ama c3 de lv kasıyordum tamda lufer kalesinin karsısındaydım ing. ce anons yaptı yeni ler beninner helper alıp lufer kale kapısına gelsin diye kendi kendime dedim ulan civ civ kascaz diye ( bende civ civ kasıyordum) gote gelmiyelim 3 civ civ yuzunden mokarı yutarsam bu gm aklı eser beginner helper eventi c3 de yaparsa iste o zaman benim icin tam event olur dedim ama bereket c1 de yapmıs iyi oldu herifin nickini ogrendigimiz bundan sonra herifi gorursem o banlamazsa ben kacarım:D
İTEM Mİ:))) PİNTİ CİKTU BU GM :pP ARKASINDAN KONUSMAK GİBİ OLMASINDA.. GM GOSTERİSİNİ SEYRETTİK VE ONUNLA PARTY YAPTIM YAA YETER BANA O. NEİSE SİZDE BOLE ANİLAR YASARSİNİZZZZZZZZZZ.
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
quote:
Orjinalden alıntı: nayman_beyi
aghh icim yanıooo harpy kesti ve kutuları kımse toplamadı :))) oto toplama acsamıydık:Ppp
Wayy şuraya bak Burası eslant tarafı ama harpy nin ne işi var
dostum gm istediği yere istediği yaratığı spawn edebilir
cyperın gm ınden de bu beklenırdı dupe kosp vb hılelerın bulundugu sehrın gm ı buu yapar
Lan biz elimize daha +8 elixir alamadan bu 2 tane almış yuhh
ciden cimrimsi bu gm
DİYECEK BİŞEY YOK GÜZeL
quote:
Orjinalden alıntı: DeAtHeR
GM IN BÖYLE Bİ ORGANİZASYON YAPMASI YASAK ...! ŞİMDİ BU SS LERLE BU GM NİN GM LİĞİ ELNDEN ALINA BİLİR!!! VE BEN KOFORUMUNA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. BAKALIM GMLERİN PARTY KURUP ADAM KASMALARI SONUCUNDA GM LİKLERİ GİDİYOMU GİTMİYOMU ÖĞRENLEİM.
saçmalama ne güzel yardım etmiş sana da sağol arkadaşım bunları bizimle paylaştığınn için.
quote:
Orjinalden alıntı: ultra_aslanlar
bu karuslar cok şanlı yav bızım hmanlarda party dersın a.q der o.ç deer ezıq der a.q adama bak tum hepsını cıvcıv patlamış dahda partyden atmıyo yav humanlar olsa anında atılyolar a.q
sen yanlış adamlarla takılmışşsın hiç bir civcivi lvl 33 olmadan atmam.Rahat rahat partylere alınabilsin diye.33 lvl bir süre onu idare eder.Genelde ozamanda atmam.Bazı civcvilerde inat eder lvl 30 olunca cıkmak ister.Onlara anlatacam diye göbeğim catlar.BEramusta Civ civ olan arkadşlar bana ulaşırlarsa elimden elen her türlü yardımı yaparım.
Bu arada bende böyle bir gm istiyorum :D
ben salak gibi kendimi kimseye kastırmamıştım 2 günde c.da lvl 30 olmuştum bu gm bana pt atsaydı da ben adamı dörmeden cancel yapsaydım varya şimdii oturmuş aalıyo olurdum heralde
YANLIŞ YER BELKİ AMA BANA BİRİ KO FORUMUN TAM ADRESİNİ WEREBİLİR Mİ LÜTFEN RİCA EDİYORUM LAZIMDA KUSURABAKMAYIN NORMALDE GM LERİN BUNU YAPMASI YASAK DİE BİLİYORDUM AMA SİZ BALLIYMIŞSINIZ NE DİEM BARİ BİRİNİZ O KUTULARI TOPLASAYDI NE GÜZEL İTEM SAHİBİ OLURDUNUZ İÇİNE GM DEN KIYAK GÜZEL İTEM DENK GELİRDİ :=)
GM DEN PARTİ GELDİMİ REDDEDİCEĞİNİ SANMAM ÇÜNKÜ NORMAL PARTİ TEKLİFLERİ GİBİ DEĞİL GM SİZİ PARTİYE DAVET EDİYO DİYE GELİYO