benim arkadaşım bikere böle gm nin dedi direk adam ban yedi 30 gün sonrada olm bidaha gm ye laf atarsam kafama .... yım dedi :D
quote:
Orjinalden alıntı: Fire_Mage
Sen buna bişey mi diyosun ya bi keresinde gm X3'de chat kısmını tamamen Banned yazısıyla doldurmuştu.
Tabi gm ban larken bizde arkadaşlar ile gm'den ban şovu diye bişeyler söylüyoduk ama tabi bizim için eğlence gibi olabilir fakat banlananlar için iş değişir
Ban sebebi tam olarak ne? ing. cem kıt da "Şansını deneme,Gözüm üstünde" mi diyo ?
Arkadaşlar biz cennetde yaşıyoz hsko da normalden türkçe konuşanlar banlanıyo normalden ing bişe yazsan saniye sürmeden banned ama çook iyi yanları da var tabii mesela lvl atlamak nefes almak kadar kolay gidiyon taş alıyon atıyon wrome 1 atışın da 1 lvl atlıyon guardı kesmeye çelışıon(kesemiyon çook zor) o seni kesiyo lvl atlıyon +upgrade de de hiç yanma yok +9 da kadar yanmadan basma var yaaa bu kadr kolaya alınmış oyun KO2den bir önceki knight daha çook anlatırdım ama boşver bb
quote:
Orjinalden alıntı: say@o
Arkadaşlar biz cennetde yaşıyoz hsko da normalden türkçe konuşanlar banlanıyo normalden ing bişe yazsan saniye sürmeden banned ama çook iyi yanları da var tabii mesela lvl atlamak nefes almak kadar kolay gidiyon taş alıyon atıyon wrome 1 atışın da 1 lvl atlıyon guardı kesmeye çelışıon(kesemiyon çook zor) o seni kesiyo lvl atlıyon +upgrade de de hiç yanma yok +9 da kadar yanmadan basma var yaaa bu kadr kolaya alınmış oyun KO2den bir önceki knight daha çook anlatırdım ama boşver bb
hiç eğlenceli deel
cok komıkkkk :p
quote:
Orjinalden alıntı: say@o
gidip zaman harcıyon orda
ben cyperda oynuodum hem serfer dolu die biri .... kay nıo ora o yüsten potos oynuom
bide patos gicekmis öle dediler
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
Orjinalden alıntı: Game_mania
o shadow bnm kankam
gözlerim yaşardı cypherde gm
knigman bizim klanda ve suan oynuo bu 1 onun banladıı anda takır takır koxpla kopek kesiodum bu 2... baska sorusu olan???
ss yalancı dır bence c de adam banlamakta ta neymiş olurmu ole sey ahahahah nerdeeeeee
başka serverdır ya.cyper da hi. adam banlanırmıymış
Hoşafın biride gm annen yanımda selamı var yazmış......
beyler chypera bi haller olmus :D iide olmus ama
beyler yeter cypher ı kötüleyip durmayın cypher çok iyi server kim ne derse desin koxp vb olayların lduğu doğru ama clanları kıyaslarsak aresi bile deviririz cypher ın orc ları olarak
hakketten niye banlanıyo anlamadım hiçbişi
Canı Sıkıldımı Uğruyor Gm ServeraNede Olsa Cyhper
Hayret...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme