abiler cypherdan bıktıııııımmmmmmmmmmmmm olimpiada oyynucam aranızda olimpiada lvl 55 olan asasin olan yada arch er olan varmı? takas yapak bende cypherdan bıktım lvl 55 asisyan rogue
quote:
Orjinalden alıntı: knight_sedat
abiler cypherdan bıktıııııımmmmmmmmmmmmm olimpiada oyynucam aranızda olimpiada lvl 55 olan asasin olan yada arch er olan varmı? takas yapak bende cypherdan bıktım lvl 55 asisyan rogue
cypher a birinin gidiceğini sanmıyorum
la cyhper i bırakdıysan adam gibi servera gec bari geleceğin chyperina doğru yol alıyorsun biri seni durdursun
bu aralar cypherdan gecis cok diger serverlara cypherdakiler olympiaya gecio burayıda kirletcekler
Item'lar?
sen bana 55lvl rogueyi ver bende sana olympıada lvl 51 int buf lvl 42warrior lvl38 asas veriim olurmu
Ne karşışlığı vereceksiniz?Kimse karşılıksız iş yapmaz.
cypher da lvl 55 rogue takas olur olimpiada itemsiz lvl 55 rogue ile itemli olursa iyi olur gizli soru varsa iyi olur itemlere gelelim lvl 55 rogue 'm de çift +8 stiletto takım +7 elbsie dex basılı takım +6 dex takılar 100 200k de parası var
quote:
Orjinalden alıntı: knight_sedat
cypher da lvl 55 rogue takas olur olimpiada itemsiz lvl 55 rogue ile itemli olursa iyi olur gizli soru varsa iyi olur itemlere gelelim lvl 55 rogue 'm de çift +8 stiletto takım +7 elbsie dex basılı takım +6 dex takılar 100 200k de parası var
Chitin mi fp mi
ya hade takas yapan yokmu eşyaları dizdik lvl ı dizdik hangi charı alcaz dizdik sizde cevap verin lvl 55 altı demedik ya doğru su spike yada 5 li oku açık olan tüm char lar alınır
takas eden
benim takas edecek bişim yok ama eğer bana vermek istersen bana lütfen pm at çünkü cypherda oynamak istiyom ama char yok açmakda istemiyom eğer verir sen sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme