quote:Orjinalden alıntı: aasy blueCH kardes 70 lvl'de orda baktım 60m ex ıstıo yaw o ıs nasıl oluo ben onu anlamadım 311m exp istio 60m toplamış fontlarda bug wardı ondan son haneler çıkmamış o kadar çok istioki
quote:Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe quote:Orjinalden alıntı: aasy blueCH kardes 70 lvl'de orda baktım 60m ex ıstıo yaw o ıs nasıl oluo ben onu anlamadım 311m exp istio 60m toplamış fontlarda bug wardı ondan son haneler çıkmamış o kadar çok istioki evet
quote:Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT quote:Orjinalden alıntı: light in th dark quote:Orjinalden alıntı: 7thsense güzel char ! başarılar dilerim! hangi server peki? gözlerin kapalı mı konu seçiyon. ehuıeohu koptuum koptum
quote:Orjinalden alıntı: RentzusuKen quote:Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe quote:Orjinalden alıntı: aasy blueCH kardes 70 lvl'de orda baktım 60m ex ıstıo yaw o ıs nasıl oluo ben onu anlamadım 311m exp istio 60m toplamış fontlarda bug wardı ondan son haneler çıkmamış o kadar çok istioki evet sizinki yanlış 60m istiyor 31m toplamış bu cocuk ps feln yapmış weya myko felndır..!!